Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Frogspiggy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Frogspiggy

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Frogspiggy

  Nieuw lid !

  Hoi! Nou, ii heb het absolute rock bottom punt bereikt. Mijn vriend en moeder weten nu van alles. Mij pasjes zijn ingenomen en mijn vriend heeft inzicht in mijn bankieren. Ik moet nu erkennen dat ik niet alleen gokverslaafd, maar ook depressief ben. Dat is voor het gokken al begonnen en door hrt gokken alleen maar verergerd. 17 mei heb ik intake bij de vnn en krijg ik ook psychologische ondersteuning. Vanaf hier kan het alleen maar beter worden denk ik maar..
 2. Frogspiggy

  Nieuw lid !

  Oja, inmiddels is mijn doorverwijzing bij vnn geregeld. Wachten dus op bericht vanuit hun. Ook ben ik bij de gkb geweest maar zij kunnen niks voor me doen. Contact gehad met de bank voor aanmelden hulp bij geldproblemen en die zouden vandaag of morgen reageren volgens het automatische bericht. Afwachten dus maar de eerste stappen zijn genomen iig
 3. Frogspiggy

  Nieuw lid !

  Bedankt voor de info foxxerboy02. Ik ben aan het googlen geweest over de Ferratum lening. Helaas is alles van ouder en hebben ze inmiddels een nieuwe garantsteller. Ik heb contact gehad met Ferratum. Je kan pas contact opnemen met de garantsteller als je betaaldatum voorbij is. Ik hoop dat ik een gunstige afbetalingsregeling kan treffen, maar weet niet hoeveel je ongeveer in procenten per maand terug moet betalen van een lening. Ik hoop er een beetje uit te komen..
 4. Frogspiggy

  Nieuw lid !

  wat is een geblokkeerd krediet? Ja ik sta in het rood en heb nog een lening lopen bij Ferratum (domste zet ooit) die nog afbetaald moet worden. Maar de schulden zijn vooral bij familie.
 5. Frogspiggy

  Nieuw lid !

  Hoi allemaal. ik ben vanavond op dit forum gestruind en heb mij direct aangemeld. de afgelopen jaren heb ik flink gegokt op alle mogelijke manieren. Afgelopen week ging de knop om toen ik niet meer wist hoe ik naar het werk moest komen omdat ik de benzine niet meer kon betalen. Inniddels staat er een afspraak gepland voor een doorverwijzing naar officiƫle verslavingshulp en een aanvraag bij de gkb om inzicht te krijgen in mijn schulden en dit zo snel mogelijk aan te pakken. Hebben jullie nog tips wat betreft de schulden? Ik hoopte dat ik ergens een lening kon afsluiten en dit overzichtelijk in 1 vast maandelijks bedrag kon krijgen. Dit overhevelen naar de gkb zodat ik het zelf niet voor andere (lees: gokken) dingen kan gebruiken. Maar lening tot op heden overal afgewezen ivm gokgedrag (logisch ook). Las wel iemand die een lening geeft afgesloten, tips?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...