Spring naar bijdragen

Hansworst

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Hansworst's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hansworst

    Even voorstellen

    Ja dat klopt Ik moet de gevoelens onder ogen gaan zien en niet verdoven. Dat schiet niet op. Ik heb nu 10 dagen niet gedronken en het valt me eigenlijk best mee. Ik had alleen verwacht dat ik me sneller beter zou voelen. Ben nog zo moe en duf. Net of ik continu een kater heb
  2. Hansworst

    Even voorstellen

    Bedankt fijn dat jullie meeleven
  3. Hansworst

    Even voorstellen

    Fijn om de reacties te lezen. Het klopt ik moet me op mijzelf focussen en niet op anderen.op zich vind ik het niet erg hoor dat hij niet stopt met drinken maar meer het onbegrip. Maar goed je moet het ook zelf doen natuurlijk. En ik doe het ook vooral voor mezelf.
  4. Hansworst

    Even voorstellen

    Hoi ik zal me ook even voorstellen. Ik ben een vrouw van 36 en eindelijk besloten om te stoppen met alcohol. Dat houd ik al meer dan een week vol. Ik vind het niet moeilijk om niet te drinken maar wel hoe beroerd ik me voel en dat er niemand is waar ik een beetje steun van krijg hier thuis Mijn man drinkt alleen maar vrolijk verder en heeft totaal geen begrip voor mij emoties op dit moment. Mn emoties vliegen een beetje alle kanten op wat ik eerder niet zo erg had. Heb een hoop mee gemaakt in mn leven en denk dat ik daarom ook mezelf verdoofde met alcohol. Om niet zo te piekeren of pijn te voelen. Om een leuker persoon te zijn. En het begon met elke avond een glaasje wijn. Daarna bij t eten en voor het eten. Overdag dronk ik nooit. Maar op t laatst dronk ik elke avond dus wel 3 tot 7 consumpties alcohol.
  5. Bedankt voor jullie berichtjes heel lief. En fijn om te horen dat het er bij hoort. Ik ben ook blij om gestopt te zijn want het was ook teveel ja. Maar ik ben dan heel ongeduldig en wil me graag beter voelen en niet slechter. Voel me ook steeds heel emotioneel vooral omdat mn partner me totaal niet steunt dus dan sta je er wel een beetje alleen voor. Heb dan ook een heel kort lontje
  6. Hallo Ik ben nieuw hier. Ik dronk voor mijn gevoel niet zoveel dat ik mezelf als alcoholist zie ( 3 tot 7 consumpties per dag), maar ik Vond het wel te veel worden. Daarom ben ik sinds een week gestopt met alcohol drinken. Dit wil ik graag zo houden. Maar nu heb ik dus ook al een week steeds erge hoofdpijn en een dronken gevoel in mn hoofd. Hoort dit er bij en hoe lang zou dat kunnen duren? Na hoeveel tijd zou ik me beter kunnen gaan voelen en krijg je ook meer energie op den duur?
  7. Hallo Ik ben nieuw hier. Ik dronk voor mijn gevoel niet zoveel dat ik mezelf als alcoholist zie ( 3 tot 7 consumpties per dag), maar ik Vond het wel te veel worden. Daarom ben ik sinds een week gestopt met alcohol drinken. Dit wil ik graag zo houden. Maar nu heb ik dus ook al een week steeds erge hoofdpijn en een dronken gevoel in mn hoofd. Hoort dit er bij en hoe lang zou dat kunnen duren? Na hoeveel tijd zou ik me beter kunnen gaan voelen en krijg je ook meer energie op den duur?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...