Spring naar bijdragen

Questionmarker

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Questionmarker's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Questionmarker

    Even voorstellen

    Ik haat mezelf ook echt hierom. En Tamam, als jij al zo boos wordt over mijn verhaal, hoe boos moet hij dan wel niet worden. Ik ga het nu vertellen. Ik ben er letterlijk ziek van.
  2. Questionmarker

    Even voorstellen

    Zojuist al mijn accounts op goksites gesloten. Twijfel nog over het vertellen aan mijn vriend. Heeft iemand een idee hoe ik dat het beste aan kan pakken?
  3. Questionmarker

    Even voorstellen

    Goedenavond allemaal, Vandaag toch de moed gehad om een account aan te maken. Ik wil me even voorstellen. Ik ben een vrouw en ik denk verslaafd aan gokken. De laatste tijd heb ik mezelf redelijk in de hand. Ik heb een limiet ingesteld van €100 per maand. Gisteren heb ik echter een andere site gevonden en gelukkig “maar” €50 gestort. Nu heb ik alweer spijt. Ik heb nooit schulden gehad, maar anderhalf jaar geleden was ik met stomheid geslagen toen ik €6000 won. Uiteraard direct laten uitbetalen en mezelf voorgenomen niet meer te gokken aangezien dit geen tweede keer kon gebeuren! Na een paar weken toch weer een keer €50 gestort en tot mijn verbazing was mijn saldo weer opgelopen tot €3000. Hier ging het mis. Die €3000 raakte ik kwijt, maar wilde ik terugwinnen waardoor ik dus die €6000 die ik eerder gewonnen heb ook compleet vergokt heb. Mijn vriend en ik gaan binnenkort samen wonen. Ik heb hem niet verteld dat ik nog speel waar ik me dus gigantisch schuldig over voel. Ben bang dat hij dan bij me weg gaat. Hebben jullie ervaring met vertellen aan je partner? Bedankt voor het lezen en groetjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...