Spring naar bijdragen

Mrmayhem

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Mrmayhem

  1. Beste Neels001, jij schreef hier in 2016 meen ik dat je maandenlang heb afgebouwd van de lorazepam in een kliniek. Welke kliniek was dat? 

    Ik ben zelf nu al meer dan 10 jaar aan de lorazepam een zit u op 15 mg per dag. Ze willen me naar Leiden hebben, LUMC maar ben daar geweest en beviel me niks. Te klinisch, te steriel. Allerlei verschillende mensen door elkaarheen en geen groepsherapieeen? Kun jij me helpen? Welke kliniek was dat destijds?

     

    Groet, Sander

  2. Op ‎11‎-‎9‎-‎2016 om 15:04 zei Neels001:

    Elders op dit forum heb ik ook t een en ander geschreven. Ik zie de aantallen benzo's, die lijken in vergelijking met mij nog laag. Ik heb 35 jaar Lorazepam gebruikt en slikte op het laatst bijna 20mg per dag. Ik ben naar een verslavingskliniek gegaan en heb in 3 maanden afgebouwd. Het was een hel met al die angst, paniek en spanning. En ook met alle pijn over heel mijn lichaam. En dan ook niet kunnen slapen, langdurig diarree en nog veel meer. De pijn is anderhalf jaar nadat ik helemaal gestopt ben nog steeds niet over. Iki durfde en kon ook niet normaal meer functioneren bij al die angst. Ik durfde bijvoorbeeld ook niet meer naar een winkel toe. Maar... ik heb het wel gered. Ik ben uiteindelijk toch heel blij dat ik het gedaan heb. Ik leef veel bewuster en alles is veel levendiger. Het is het waard om te doen. En... als ik het gered heb na zulke hoeveelheden Lorazepam dan moet het bij jullie ook lukken.

    Beste Neels001, waar heb je afgebouwd? Ik wil dar ook heen

  3. Op ‎8‎-‎9‎-‎2016 om 16:29 zei Neels001:

    ik ben 1,5 jaar geleden afgebouwd van langdurig Lorazepam gebruik. Ik heb gekozen voor een maandenlange afbouw in een verslavingskliniek, maar goed ook. Na alles wat ik heb meegemaakt, heb ik nog steeds heel veel pijn, Vooral in mijn benen, hoofd, nek en rug. Ik ben al naar een kliniek voor Onverklaarbare Lichamelijk Klachten geweest, in Tilburg. Men kon niets vinden. Binnenkort mag ik naar het VUMC in Amsterdam, afd. Neurologie.

    Enfin, veel angst, paniek en last van depressie gehad. En nog veel meer. Maar het is mij wel gelukt. De mentale klachten zijn voorbij, behalve hoogteverees en nog wat angst voor drukte en lawaai. Iedereen kan het denk ik. Het is wel een kwestie van stevig doorzetten, met veel begeleiding, in eerste instantie vooral mentaal. Het was het waard, ik heb nu veel meer gevoel en leef veel bewuster. Als iemand vragen heeft dan hoor ik het wel.

    Beste Neels001,

     

    Ik zit nu aan dezelfde tax ajs jij hebt gebruikt. ca 15 a 20 mg per dag. Nu heb ik allerlei mislukte afbouwpogingen gedaan en ben ondertussen maatschappelijk behoorlijk afgezakt. Ik las jouw bericht (en) en heb 1 hele prangende vraag: waar heb jij afgebouwd en die vraag stel ik vooral om de volgende reden: de lange afbouwperiode. Vorig jaar zou ik naar Thailand voor een detoxperiode van 3 maanden maar dat ging last minute niet door... mijn zus bedacht dat ze mij wel a raison de 1000 euro mee kon geven aan een sjaggeraar die mij bij Vincere plaatste in Limburg. Die bouwden mij af in 2.5 weken. Met als gevolg, complete verwildering, angsten, en daar bedachten ze seroquel op. Ik werd ongevraagd doorverezen naar een andere kliniek waar ze de lorazepam weer opbouwden en er ook nog eens Lexapro overheen gooiden 10mg. Helemaal Catatoon heeft mijn toenmalige vriendin mij opgehaald en om te " stabiliseren" gingen we weer naar 8 mg, naar 10, maar 12 en uiteindelijk nu 15. Ik loop nu sinds april 2017 te knokken met deze duivel en sta  nu vlak voor een opname in het LUMC in Leiden waar ze het willen proberen in zes weken, startend met (Excuses me) 75 mg diazepam. Dat is nog niet alles. ik ben er vandaag geweest en het is op een gewone Paaz afdeling met " [atienten"  van allrlei pluimage. Sfeer = o, 8e etage, brrr... 

     

    Waar heb jij je behandeling ondergaan. En zijn zij snel met aannemen? Ik sta nu op een punt dat ik echt niet meer an en er naast allerlei psychosociale problemen heb opgelopen . Ik kamp met een dreigende huisuitzetting, dwingende familieleden, gebrek aan zingeving, en mij lijken die 5 weken in een psychiarisch ziekenhuis, als al die psychologische deurtjes nog open staan ineens niet zo verantwoord meer.

    Mijn prangede vraag: waar heb jij zo lang mogen afbouwen en hoe wa de sfeer? welke organisatie is het?

     

    Beste groeten,

    Sander

×
×
  • Nieuwe aanmaken...