Spring naar bijdragen

Fields

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Fields's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Fields

    De oude ik terug

    Bedankt voor de reacties. Ik ben erg blij met de tips.
  2. Fields

    De oude ik terug

    Bedankt Bob! Moeilijkste momenteel vind ik de avond. Maar ook gisteren in het zonnetje in de tuin. Ik ben maar wat klusjes gaan doen en savonds heb ik rustgevende thee gemaakt. Echt plannen heb ik nog niet met m'n partner. Ik hoop dat hij me niet over gaat halen.
  3. Fields

    De oude ik terug

    Bedankt kruidenthee . Het gaat best aardig moet ik zeggen. Nog wel last van onrust en craving. Jouw naam vind ik leuk want het lukt me nu vooral door rustgevende kruidenthee te drinken. En ook groene thee.
  4. Fields

    De oude ik terug

    Vandaag heb ik me aangemeld op dit forum maar ik lees al langer mee. Ik ben sinds maandag echt gestopt met drinken. Ik zit nu op de 4e dag zonder. Ik ben gestopt omdat drank mijn leven teveel ging beheersen. Ik dronk eerst alleen na 16 uur maar dat werd steeds eerder en steeds meer. Ik schaamde me de flessen wijn te kopen en al helemaal om ze weg te gooien. Het ging zover dat ik ze stiekem in een zak in de container bij een flat ging gooien. Ik wil dit niet meer. Ik wil de oude ik terug van voor ik nog dronk. Het zal lastig worden omdat mijn partner een stevige drinker is en zeker niet van plan is eerdaags te stoppen. Ik hoop hier steun te vinden en tips. Groetjes Fields
×
×
  • Nieuwe aanmaken...