Spring naar bijdragen

Lost

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Lost geplaatst

  1. Lost

    Vrijdag 5 mei

    Ik vind het ook niet gemakkelijk hoor, alcohol zit ook steeds in mijn gedachten, maar ik moet voor mezelf vooruit denken dat ik het nìet ga doen, anders kom ik er niet! sterkte @Bor!
  2. Lost

    Vrijdag 5 mei

    Dagpact: Zbb jowan Lars Rowan Bor Vol Kohtje Lost Goedemorgen allemaal! Ik heb over mezelf nagedacht gister en nee...drank voegt nix toe, een situatie wordt er niet anders van. Daar komt bij dat als ik gedronken heb ik lomer wordt en niet meer de dingen ga doen die ik wil of moet en ik wordt sjagerijnig... Dus...ik heb een les geleerd gister, erover uitgehuild en erover heen gestapt! En nu met frisse moed op het dagpact! Fijne dag allemaal!
  3. Lost

    Woensdag, 3 mei 2017

    Het valt hier enorm mee met regen; een paar sputters,maar ik zit dan ook in het Hoge Noorden hè Beterschap voor de kneusjes onder ons en @Bor; wat sneu voor je haantje! @Lika, ik zou toch maar even met je dochter langs de huisarts gaan, dan is het zowieso gemeld.
  4. Lost

    Woensdag, 3 mei 2017

    Goedemorgen! Succes met koken Suikertje! Ik ga aan het werk,op de fiets, geen paraplu! Dagpact; jowan Lars Lost Fijne dag!
  5. Lost

    Dinsdag, 2 mei 2017

    Ik mis het gevoel wat ik dan krijg, alles is gezelliger, leuker, ik mis de gewoonte ervan, als i op tv iemand zie drinken krijg ik al zin! Maar nu je het zo stelt weet ik dat je wel gelijk hebt, maar die drang is er gewoon! Voor mijn gevoel is het net als dieèten; 1 dag per week je er niet aan houden maakt het vol te houden, zoiets dus... En okee, ik bedoel natuurlijk wel litersflessen, flesjes klinkt wat beter
  6. Lost

    Dinsdag, 2 mei 2017

    Dagpact: jowan Rowan Zbb Lars Reacher Kohtje Nadia Lieve Bor Spirit Lost Goeiemiddag! Heb meegelezen, heftige verhalen! Heb zelf nu steeds het idee dat ik het best aankan om 1 weekendavondje wat te drinken, niet meet dan 2 flesjes meenemen en het daar bij laten...maar ben bang dat het een valkuil zal zijn en ik weer opnieuw kan beginnen. Ben nu 7 dagen "droog"(?), behoorlijk trots erop, waarom duurt het ook zo lang voordat je bij hulpverlening terecht kan! Fijne dag allemaal!!
  7. Lost

    Maandag, 1 mei 2017

    Jeetje @spirit...dat is heel erg heftig voor je! Maar het is toch je zoon zijn keuze, goed of niet goed. Je kunt er voor hem zijn als hij je nodig heeft, advies geven als hij daarom vraagt of open voor staat, maar meer moet je denk ik niet doen. Als jij je ermee gaat bemoeien ben jij waarschijnlijk degene die de gebeten hond is en heb je kans om alle contact te verliezen... Houd je deur voor ze open, dat is in mijn ogen het beste wat je nu kunt doen hoe zwaar ook voor jou!
  8. Lost

    Maandag, 1 mei 2017

    Heb nog heel wat te leren hier! Ik zal kopièren vanaf morgen, komt aal goud!
  9. Lost

    Maandag, 1 mei 2017

    Aiaiai! Ik ben nogal van de hoofdletters...zal er aan denken...is er dan wel een rowan...ben nou de draad hèlemaal kwijt!!
  10. Lost

    Maandag, 1 mei 2017

    Niet gaan googelen @fleurtje, gewoon op de huisarts wachten, als er iets aan de hand was had een waarnemend huisarts je wel gebeld.
  11. Lost

    Maandag, 1 mei 2017

    Hahaha!!! Het was mijn geharrewar hoor...in de war...warrig! Het moet jowan zijn maar ik tiepte Rowan...en nu heb ik ut ook in m`n systeem!!
  12. Lost

    Maandag, 1 mei 2017

    Het was de reden dat ik nog veel meer ging drinken dan dat ik al deed @fleurtje, ingeruild voor een vriendin die er al een hele poos bleek te zijn, schulden (waarvoor ik nu naar de rechtbank moet) en dan ook nog een verplichte verhuizing...maar het is goed gekomen, mooi huis en woonbuurt, schulden komt goed, dochterlief is bij mij en ik heb het over een andere (droge)boeg gegooid, proberen vol te houden dan...en ben nog steeds on speaking tearms met de ex, ik zal hem een poepie laten ruiken!!!
  13. Lost

    Maandag, 1 mei 2017

    Goedemorgen! Ben gister niet geweest, had een goede dag, voel me goed...blij dat ik de afgelopen week goed ben doorgekomen! Wat jammer @rapilos, maar in elk geval heb je het helemaal zelf gedaan! Ik begin morgen weer met werken, had de afgelopen week vakantie dus dat het dagelijks leven weer begint scheelt ook weer. Donderdag naar de rechtbank, nasleep van mijn scheiding sinds afgelopen december, ik hoop dat ik met de spanning kan dealen zonder alcohol, dat spookt wel steeds door mijn hoofd... Fijne dag allemaal en sterkte @Lars! En @rapilos, heel goed van je! Dagpact Rowan Bor Lars Lost
  14. Lost

    Dag 2

    Dat zonder die kater heel fijn is bedacht ik me vanmorgen ook @Pelle...goed gevoel!
  15. Hoi Emeline Ik ben nou niet de aangewezen persoon om je hierin te helpen (net 2 dagen gestopt met drinken) maar ik begrijp je wel. Het eerste wat in mij opkomt is om hulp te zoeken bij mensen die hierin gespecialiseerd zijn. Ga naar je huisarts en leg het voor, deze weet welke wegen je kan gaan bewandelen als je dat zelf wilt. Dat er tegen je gezegd wordt "het komt goed" en "het valt wel mee" herken ik heel erg...je moet het zelf doen maar er zijn anderen die je hierin wel kunnen begeleiden en steunen, onder andere op dit forum heb ik gemerkt! Heel veel sterkte!
  16. Lost

    Dag 2

    Goed @Lika! Ik zag natuurlijk overal gezelligheid met alcohol en kreeg er ook veel zin in maar heb het bij cola gehouden! Toen we thuiskwamen heb ik de frituurpan aangezet (jammer, ben net 18 kilo afgevallen) en daarna was de trek zoals jullie dat noemen nagenoeg weg. Ben vandaag opgestaan (en heb best goed geslapen) met een positief gevoel. Maar je word zoveel geconfronteerd met alcohol, nu ook weer met koningsdag, je ziet er overal een borrel bij...
  17. Lost

    Dag 2

    Hoihoi Wat is dat toch met zin in een borrel rond etenstijd... Had erg veel zin in drank rond 17.00, las er ook een aantal keren over hier. Vanmiddag belde mijn huisarts; wilde dat ik vitaminepilletjes ging nemen, erg netjes dat ze belde, gister trouwens ook al om te vragen of ze nog iets voor me kon doen. Ik heb nu thiamine op afbouwbasis, iemand hier bekend mee? Gister ging het best wel goed, natuurlijk ook omdat ik een aantal stappen had ondernomen om te beginnen, ook alle drank in huis door de gootsteen gespoeld...dat deed ik vroeger toen ik puber was bij mijn moeder, zij was alcohol en medicatieverslaafd...dus dat rugzakje heb ik er ook bij. Vandaag ging ook best prima alleen tegen etenstijd hè...dus maar thee gedronken en op tijd eten. Alleen...strax ga ik met mijn dochter naar een evenement bij ons in ons stadje...alcohol volop! Ik heb mijn dochter vanmiddag verteld wat ik heb ondernomen en wil afblijven van de alcohol dus dat komt wel goed, maar die zin erin...blègh!! Ik wou dat ik maanden verder was!!
  18. Lost

    Hallo

    Bedankt, was niet makkelijk maar met drank op doe je soms rare dingen, ik heb berichten gestuurt naar de nieuwe vriendin van m'n ex en ben daar achteraf best van geschrokken, die situatie wil ik niet meer en zie wel in dat ik dan toch echt moet stoppen met drinken...ik hoop dat het nu gaat lukken, had al eerder pogingen gedaan natuurlijk.
  19. Lost

    Hallo

    Hallo, ik heb me net aangemeld bij dit forum. Ik heb vanochtend de stap genomen om de huisarts te bellen om me aan te melden voor hulp bij stoppen met drinken bij verslavingszorg maar kan er pas halverwege juni terecht... Ik hoop nu op deze manier hier hulp te krijgen bij het stoppen. Ik realiseer me goed dat ik het helemaal zelf moet doen en dat het waarschijnlijk niet in 1 x lukt maar ik moet ergens beginnen en ik heb druk achter me nodig om vol te houden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...