Spring naar bijdragen

Roosje69

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Roosje69's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Roosje69

    Weer terug

    Ben weer terug. Na 52 dagen nuchter geweest te zijn stevige terugval. Eind mei voor intensieve traject ingeschreven, begin juni verwijsbrief. Nog steeds geen hulpverlener beschikbaar. Zijn er anderen die hier ook ervaring mee hebben. Ben er niet geheel blij mee. Heb ze vorige week ook een email gestuurd (over terugval) maar geen reactie ontvangen. Gelukkig sinds afgelopen donderdag weer gestopt en nog geen trek momenten gehad. Wel al vier slapeloze nachten. Hoop dat dit niet te lang duurt want put uit. Overdags ben ik veel buiten en wil ik geen dutje doen maar valt niet mee. Oogjes blijven moe. Iemand enig idee hoe lang dit kan duren, persoonsafhankelijk ga ik van uit. Sterkte voor iedereen, Roosje
  2. Roosje69

    Even voorstellen: Roosje69

    En vandaag is dag 18 ... er zijn moeilijke momenten (zeker bij werkstress, officieel burn out maar deze hele week meer dan 8 uur per dag gewerkt). Waardeloos maar soms moet het gewoon. Helaas nog steeds niet online bij Taxus gestart omdat ik er vandaag achter ben gekomen dat het verzoek voor de doorverwijzingsbrief al een week op het bureau van de praktijkbegeleidster ligt. Ze is tegen online therapieën (terwijl huisarts al op de hoogte is en er achter staat) ..... Vandaag lichtelijk geïrriteerd geraakt en ze heeft de verwijsbrief in orde gemaakt. Morgenochtend telefonisch contact met de huisarts. Dit gedrag is niet goed voor mijn gemoedsrust. Denk dat ik aan hem maar vertel dat ik door haar maar weer ga drinken Nee uiteraard niet, ik hou vol. De motivatie is er. Lees veel boeken over verslaving en de behoefte is op dit moment nog weg. Vanaf dit weekend en de komende week drie keer uit eten en daar zie ik best tegenop. Het is zo "normaal" in mijn omgeving om gezellig mee te drinken. Rokers die stoppen krijgen complimenten. Ex-drinkers krijgen te horen dat ze ongezellig zijn.... althans dat is mijn ervaring. Overigens ben ik ook met de medicatie gestopt. Ik werd er duf van. Allemaal veel succes!
  3. Roosje69

    Even voorstellen: Roosje69

    Bedankt allemaal voor de reacties. Ik ga nog steeds "nuchter" door het leven. Probeer ook de medicatie zoveel mogelijk te laten staan.
  4. Beste allemaal, De stap is gezet, ik ben aangemeld voor het intensieve traject. Ze wachten nog op de verwijsbrief maar dan kan ik van start. Wie ben ik: vrouw 46 jaar. Ik dacht al een jaar of 20 een gezelligheids drinkster maar helaas "gewoon" een alcoholiste. Zodra ik een glas wijn heb gedronken word ik een andere vrouw en die andere vrouw drinkt graag door. Op mijn meest ellendige momenten waren dat wel 5 flessen wijn per dag (wellicht zelfs meer). Andere dagen zeker 1 fles en dan weer dagen/weken geen drank. Om moe van te worden. Regelmatig kan ik het ook bij twee glazen houden en dan overgaan op water (dit past dan weer niet in het patroon van een verslaafde ... denk ik). Kortom het liefste zou ik een gezelligheids drinkster worden maar vooralsnog heb ik de alcohol afgezworen. Vandaag is dag 11 van mijn nuchtere bestaan. Tijdens moeilijke momenten of lastige situaties (heb last van angstklachten) slik ik een Lorazepam. Jarenlang Oxazepam geslikt maar volgens huisarts is dat slecht voor de lever. Lorazepam schijnt niet door de lever afgebroken te worden. Geen idee hoe het dan wel wordt afgebroken, nog niet in verdiept. Ik hoop op dit forum steun te vinden tijdens moeilijke momenten en ook steun te kunnen bieden. Groet, Roosje69
  5. Bedankt Gerrit! Ik ga me voorstellen op "wie is wie".
  6. Bedankt Mupke voor deze tip. Ga me zeker inlezen. Prettig om te weten dat ik er niet alleen voor sta
  7. Ben op zoek naar een maatje. Bij voorkeur omgeving Ede/Veenendaal. Sinds 10 dagen gestopt. Heb me inmiddels aangemeld voor het intensieve traject. Het hele forum is nog nieuw voor me maar daar is ongetwijfeld veel indirecte hulp te vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...