Spring naar bijdragen

complexje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

complexje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Nieuweling hier... Ik gebruik al zo'n 15 jaar AD. Heb veel verschillende pillen gehad. Momenteel fluoxetine (prozac) hoogste dosis. Helpt het me? Geen idee... Ze zeggen dat alcohol de werking versterkt, mAr daar merk ik eigenlijk niets van. Heb sowieso het idee darvik immuun ben voor medicatie.
  2. complexje

    Nieuweling

    Het kan nog wel 3 maanden duren voor er plek is in de kliniek. Dubbele diagnose dan.. "Normale" opname kan sneller, maar ze denken dat ik daar niet op m'n plek zal zijn. Wat betreft het drinken nu... Waar het eerst elke dag was, is t nu meestal om de dag. Vooruitgang, maar niet goed genoeg!!
  3. complexje

    Nieuweling

    Hoi allemaal! Ik ben nieuw hier. Durf niet zo goed mijn eigen naam te vermelden omdat ik bang ben dat er mensen meelezen die ik ken. Gebruikersnaam is "complexje". Waarom? Omdat ik al meerdere malen gehoord heb dat ik een complex, moeilijk en hopeloos "geval" ben. En bedankt. Ik geef hoe dan ook niet op. Ik heb pas een maand of 2 hulp van verslavingszorg. Eerst het IHT (crisis) team en nu dag behandeling, 3x per week. Psychische hulp heb ik echter al ruim 15 jaar. Ik sta op de wachtlijst om opgenomen te worden in een kliniek voor verslaving, afdeling dubbele diagnose (omdat er nog veel meer speelt naast de alcohol verslaving). Vanwege de wachtlijst volg ik nu eerst dag behandeling, ter overbrugging. Dit stelt alleen niet zo heel veel voor, met die paar uurtjes per week red ik het iig niet... Ik heb me hier dus aangemeld om misschien wat steun en begrip te vinden op moeilijke momenten. En misschien kan ik een ander ook wel helpen. Vragen? Stel ze gerust... Dit was het voor nu!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...