Spring naar bijdragen

aqua

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

923 profielweergaven

aqua's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Goeiemorgen iedereen, een fijne zonnige dag toegewenst, we genieten op deze zomerse dag van heerlijke koffie. Daarnaast staat de frigo klaar met alle lekkere frisdrankjes. We vliegen er straks meteen in en starten de dag met een shopke, ons eens lekker verwennen, want anderhalve dag zonder is toch al een begin, zo gaan en moeten we verder.
  2. aqua

    Delirium Tremens

    @Agneta: mss zou dit wel kunnen gepaard gaan indien je zowel Tranxene of dergelijk produkt neemt samen met alcohol. @Huttula: dank je om ons succes te wensen, voorlopig gaat het goed met ons beiden. Zonet gewinkeld en gewoon het rek doorgelopen en ons allerhande sapjes gekocht. Over de middag verliep het wat moeizamer, ons bezig gehouden met wat klusjes.
  3. aqua

    Delirium Tremens

    Ja hoor, we zijn met twee. Mijn partner is eveneens gestopt maar zit aan dag 5. De flessen werden zonet allemaal verwijderd, zodat we al er niet meer hoeven op te kijken. Hulp via huisarts werd ingeschakeld vandaar de medicatie. Ik weet wat het is, het is ons al eerder gelukt. Bezig zijn, constant in beweging is het beste hulpmiddel. Dank jullie voor de moed en de reacties.
  4. Ik stel me de vraag binnen welke tijdspanne (uren) een delirium tremens kan optreden. Ik drink dagelijks maar heb periodes van benge drinking. Zo heb zojuist een periode om de rug van zaterdag tem gisterenmiddag, witte wijn geschat 15 liter. Straks om 8u start ik met Unitranxene 15 mg/2 x daags. Eertijds ben ik al enkele keren erin geslaagd om alcohol te stoppen. Toch éénmalig deed ik een DT op dag 4 mede door de slaap niet te kunnen vatten wat me nu ook opnieuw overkomt. Alvast bedankt voor een antwoord.
  5. Wie wil helpen om samen deze moeilijke strijd te doorworstelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...