Spring naar bijdragen

HMKAM

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door HMKAM geplaatst

  1. En is het stoppen gelukt? Ik ben sinds 2,5 mnd gestopt en het bevalt me prima. Had geen schulden gelukkig. Leventje gaat nu goed. Maar gokverslaafd blijf je altijd! Dus laat jezelf controleren (financien) en maak hier afspraken over met je partner/ouders en geef aan dat je een probleem hebt!
  2. HMKAM

    Tips voor het stoppen!

    Heeft iemand tips? Ook adviezen hoe je teleurgestelde ouders (die de vorige keer zeiden, dit is echt je laatste kans!) kan inlichten?
  3. Hallo lezers. Ben weer de fout ingegaan en mijn (spaar)geld opgegokt. Eerder al eens 2x bijna 1 jaar gestopt en nu weer de fout in. Gelukkig heb ik geen vaste lasten als student zijnde, maar zonder geld is toch wel erg lastig... Gelukkig krijg ik over 2 weken weer loon van mijn bijbaan en heb ik verder geen schulden, dus dat wordt gewoon spaargeld. Nu moet ik het nog melden aan mijn ouders (en ook mijn vriendin die er tot op heden niets van weet, ondanks dat we al die jaren al samen waren).... Iemand tips voor het bovenstaande? Ik wil er graag vanaf. Heb me ook laten uitschrijven, zowel online als bij de casino's. Wat doen jullie als jullie weer 'drang' hebben om te gaan gokken? Bij mij begint het vaak onschuldig, maar dan wil ik het geld weer terugwinnen en ga ik vaker en speel ik met grotere bedragen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...