Spring naar bijdragen

lap79

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

lap79's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. lap79

    moet veranderen

    ik was vanochtend om 0800 klaar. Ben nu vrij tot zondag 0800. even geen risicosituaties. Ben thuis aan het rommelen. tijdens het werk als we niks te doen hebben dan oefenen we veel en is het jezelf bezig houden tot een melding. verder gaat het wel redelijk.
  2. lap79

    moet veranderen

    ik doe werk waarbij ik op mijn werk moet slapen. Beetje systeem zoals de brandweer maar andere werkzaamheden. voordeel is dat ik nooit weet wat ik ga doen hahahaha.
  3. lap79

    moet veranderen

    Thanks, Ik ben ook zeker bezig om dingen te zoeken om afleiding te hebben. Ik ga dus ook weer hardlopen, thuis klussen en even vissen mijden. Het is bij mij ook dat als ik alleen stil zit de behoefte heb om te drinken. Vandaag zit ik weer voor 24uur op mijn werk dus is het geen probleem. Het is ook zo als ik lekker bezig ben dat de behoefte aan bier er niet is. Het gaat op dit moment weer goed gelukkig en ik hoop dat het bij die ene keer is gebleven.
  4. lap79

    moet veranderen

    Hier ben ik weer. Helaas heb ik het maar 4 dagen volgehouden. Ik heb de 5e dag weer bier gedronken terwijl het zo goed ging. Het ging fout op het moment dat ik ging vissen. Dit is een favoriete hobby van mij. Gewoonlijk drink ik daar ook een biertje bij. Voordat ik begon moest ik even snel bij de supermarkt zijn. Daar ging het mis. Toch een paar biertjes meegenomen. Ik baal hier zo ontzettend van maar het ging zo vanzelf dat ik er spijt van kreeg toen het al te laat was. Nu ben ik nog steeds van plan om volledig van de alcohol af te blijven en zal dus weer opnieuw moeten beginnen. Vandaag weer de eerste. Gelukkig ga ik vanaf morgen weer gewoon werken maar krijg best veel vrije tijd tussendoor waarbij het zeker niet altijd makkelijk zal zijn. Hebben mensen misschien tips hoe het toch goed vol te houden en niet toch weer even snel wat halen. Ik hoor graag weer van mensen hier want ik baal er echt van en voel me ook een redelijke zwakkeling nu.
  5. lap79

    moet veranderen

    Bedankt voor de positieve reactie's tot nog toe. Heb nu 2 dagen niet gedronken terwijl ik vakantie heb. Is toch wel lastig in je hoofd. Heb wel een gesprek met de vrouw gehad en wat dingen uitgelegd. Ze is bereid om het toch te proberen en kijken of er dingen in mijn gedrag. Gelukkig heb ik geen last van ontwenningsverschijnselen maar je ziet wel wat een gewoonte met je doet. Moet toch wel sterk in mijn schoenen staan om niet even naar de supermarkt te rijden. Voordeel is wel dat er geen bier in huis is en de rest lust ik niet.
  6. lap79

    moet veranderen

    Ik zal me even voorstellen. Ik ben 35 jaar en moet stoppen met drinken. Ik ben getrouwd maar ik dreig mijn relatie te verliezen. Ik word boos van alcohol drinken. Ga dus ruzie zoeken met mijn partner en dat is voor haar niet vol te houden. Ik kan best dagen zonder bier dit ook ivm werk maar ik val toch iedere keer terug in oud gedrag. Dit moet veranderen. Ook merk ik dat ik steeds meer down ben en onzeker wordt. Zo ben ik nooit geweest en dat moet dus veranderen. Op dit forum hoop ik antwoorden te krijgen op vragen die ik heb om te beginnen en te leren van mensen die hetzelfde nu meemaken of meegemaakt hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...