Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sander

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

427 profielweergaven

Sander's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Sander

  Voorstellen

  Bedankt allemaal voor jullie reactie ! Nadat ik het geplaatst had, kwam ik er achter dat ik op het foutieve gedeelte zat... De moderator zegt dat bij Cannabis het nogal stil is en dat is een verslaving een verslaving is... Ik kijk het even aan anders laat ik het alsnog verplaatsen... @Huttula Ik begrijp je reactieen zal het proberen uit te leggen. Ik slaap al heel lang slecht totdat ik de joint vond... ik word hier rustig van en slaap daardoor direct. Ik heb in de afgelopen jaren zo nu en dan slaaptabletten van de huisarts gehad echter voor maar 2 weken steeds. In die 2 weken blowde ik niet en miste het totaal niet. Dit kwam omdat ik iets anders had om in slaap te komen. Ik rook ook alleen maar voor het slapen gaan.. @lady Jane Ik weet dat alcohol geen vervanger is en wil daar eigenlijk ook niet naar toe @Roberto mijn probleem is die joint. Ik heb mijn ouders en andere familie zien overlijden door longkanker en dit wil ik niet. Echter dat ik slecht slaap heeft ook een reden, ik pieker teveel, denk teveel en stress teveel. Oorzaken zijn op dit moment passende betaalbare woonruimte en mijn werk waar ik financieel uitgegroeid ben. Verder kan ik mij erg drukmaken om mijn gezondheid, wat veroorzaakt wordt door de vele kankerpatienten die in mijn familie voorkomen. Ik denk dat als deze zaken opgelost zijn, ik weer normaal kan slapen.
 2. Ik ben Sander, 40 jaar en kom uit Rotterdam. Doordat ik slecht sliep ben ik een aantal jaren geleden begonnen met het roken van joints. Hierdoor slaap ik wel heerlijk. Omdat ik 2 jaar geleden mijn ouders aan longkanker ben verloren wil ik stoppen en zou dit graag samen doen met iemand die ook gemotiveerd is. Groeten, Sander
 3. Sander

  Voorstellen

  Hallo allemaal, ik zal me ook even voorstellen; Ik ben Sander, 40 jaar uit Rotterdam en al jaren een blower. Ik ben eigenlijk gaan blowen omdat ik altijd al erg slecht sliep en dit is er eigenlijk met de jaren ingeslopen. Ik slaap slecht omdat ik altijd teveel pieker. Nu ben ik 2 jaar gelden mijn beide ouders verloren, mijn vader indirect aan roken, mijn moeder direct aan de longkanker. Ik wilde al eerder stoppen hierdoor, echter de huisarts gaf mij nooit langer dan 2 weken slaappillen, al heb ik hem nooit gezegd dat ik dagelijks voor het slapen een joint rook. Ik ben hier op het forum gekomen om hulp en steun te zoeken met blowen. Ik ben benieuwd hoe anderen zijn gestopt en eigenlijk ook wel op zoek naar een maatje, waarbij we elkaar kunnen motiveren om te stoppen. Eigenlijk kan dit probleem voor mij pas opgelost geworden als ik ook een ander probleem oppak. Soms met uitgaan heb ik teveel gedronken en slaap ik ook wel. Dan mis ik de joint totaal niet. Ik bedoel hiermee te zeggen, ik kan denk ik pas stoppen als ik een vervanger voor de joint heb gevonden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...