Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sabje22

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

537 profielweergaven

Sabje22's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  Gaat redelijk hier,, mn ouders negeren het feit dat ik blow een beetje.. weten niet wat ze ermee aanmoeten. Ik moet zorgen dat ik op tijd mn bed in ga en er op tijd weer uitkom..
 2. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  M'n moeder heeft aan mn vader verteld dat ik blow.. Ik blijf weer huilen, weet het niet meer.. weet niet wat er nu gaat gebeuren. Ik ben bang dat ik niet helemaal wil stoppen..:'(
 3. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  Gaat niet goed.. blijf huilen.. Mis mn ex weer ontiegelijk.. BAHH!!!!!!!
 4. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  Nee.. gister de hele dag goed vol gehouden.. Na het eten een joint op.. s'avonds werd ik down en heb ik er toch nog maar een gerookt.. Nadat ik ook al een biertje had gepakt..
 5. Hoi sampie! Ik vind nog steeds dat je erg goed bezig bent. Ondanks dat je een fles rose hebt gehaald. Doe ik ook zo.. als ik echt wil blowen maar mag niet van mezelf pak ik een biertje. Ook niet goed dat weet ik, maar ik moet iets. Hoe is het vandaag met je?
 6. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  We zijn ook nog steeds gek op elkaar en dat weet ik ook van hem. Weet ik dat ik ervoor moet gaan maar dan moet hij dat ook doen toch..? Hij heeft me nu al 4 keer zonder pardon op straat gezet en weer bij mijn ouders afgeleverd. Kwamen wel elke keer weer terug bij elkaar. Nu is het toch anders omdat hij zo keihard is en dat is ook goed.. maar ik doe mn best en meer kan ik ook niet doen toch? Hij wil ook heel graag stoppen met blowen en hebben we ook samen al meerdere keren geprobeerd.. Maar dat werd hem niet..
 7. Sabje22

  Even kennismaken

  Dat is lastig inderdaad om dan voor psychiater te spelen, maar wel goed van je dat je toch ondanks je eigen gevoel er wel bent voor haar! Heb je zelf een vrouw trouwens? En daar kan je ook heel erg tevreden mee zijn! Ik ken het, gelijk s'ochtends beginnen maar als je op een zondag over de hele dag 2 joints op hebt, kan je best trots zijn op jezelf!:-) Probeer later te beginnen. Merk ik ook aan mezelf dat als ik om 7 uur een op heb wil ik om 11 uur weer. Dus, tip van de dag.. wacht tot je het echt niet meer volhoudt!
 8. Sabje22

  Even kennismaken

  Allereerst welkom hier :-) Hoop dat het je een beetje steun zal geven Hoe is het gegaan vandaag?
 9. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  Gisteravond weer mijn ex opgezocht.. Zaterdagavond,, ik verveelde me dood en werd er een beetje zout van. Hij zou eerst naar vrienden gaan en is me om 11 uur op komen halen. Met hem mee naar huis gegaan, jointje gerookt,, filmpje gekeken biertje erbij.. was weer gezellig en uiteindelijk toch maar blijven slapen. Vandaag goed gesprek met hem gehad en het begint erop te lijken dat hij (eindelijk) gaat accepteren dat ik hem toch echt wel als mn beste maatje zie door dik en dun die alles van me weet. Het is een moeilijke jongen, die niet altijd alles op de goeie manier doet zeg maar.. Weet dat het beter is voor ons allebei dat we uit elkaar zijn maar ik heb hem wel nodig.. Hij motiveert me weer om goeie dingen te doen enzo en daarom kwam ik vandaag ook voor de verandering met een goed gevoel weer thuis. Misschien ook omdat ik weet dat ik woensdag weer naar hem toe kan.. Maar goed, hij heeft me vanmiddag uit zichzelf nog een smsje gestuurd (geen slijm slijm) dus dat vond ik al heel wat. Goed.. genoeg daarover. Vandaag verder wel een redelijk goeie dag gehad. 1 joint op.
 10. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  Gisteren goed volgehouden en het bij 1 joint gehouden. Vandaag eindelijk weer eens vroeg opgestaan en daadwerkelijk iets gedaan met de dag. 1 jointje op na het eten. Gaat redelijk vandaag met me.. blij dat ik iets heb gedaan met de dag maar nadat ik die joint heb gerookt voelde ik me toch weer somber. Wil mn ex niet meer spreken en niet meer zien het liefst omdat ik weet dat hij me pijn doet en pijn zal blijven doen in de toekomst. Het is op sommige momenten gewoon heel lastig om hem niet te bellen of te smsen omdat ik hem wel zie als mijn beste maatje die ook alles van me weet en waarmee ik de afgelopen 4 jaar heb gedeeld. Ik weet aan de andere kant dat hij mij niet ziet als 'beste maatje' en dus is hij zo bot mogelijk tegen me, totdat ie er zelf weer 'klaar' voor is. Kan ik ook wel begrijpen.. En nja.. laat ik maar weer ophouden over mn ex.. Het punt is dat hij me niet gelukkig maakt en dat ik dat wel ben als ik hem niet zie of spreek.
 11. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  Het gaat.. Mn verjaardag doorgebracht met m'n ex.. s'ochtends was zijn plafond naar beneden komen vallen dus hij belde me s'middags al of ik wou komen helpen met opruimen en de kat zoeken want die was ie kwijt.. Dus goed, ik zo snel mogelijk daarheen.. Geholpen met zooi opruimen en uiteindelijk kwam de kat weer tevoorschijn. Ik pizza besteld voor ons en verder wel een leuke avond gehad. Maar die leuke avond werd weer eens te leuk dus ben ik weer bij hem in bed beland. Spijt van van hier tot tokio, en ik weet dat hij dat ook heeft.. Dus nu weer proberen hem te vergeten en WEER 'opnieuw' te beginnen. Teveel geblowd op mn verjaardag en gister heb ik er ook weer 3 op.. Dus vandaag wordt het weer tijd voor 1.. Ik wil ook mn huisarts bellen maar hij is tot volgende week nog op vakantie dus dat moet helaas nog even wachten.. Ik weet het zelf ook echt niet. Ik blijf te lang in bed liggen uit schaamte voor mezelf. Dat heb ik vanmorgen maar aan mezelf toegegeven dat het gewoon schaamte is en meer niet..
 12. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  En ik blijf huilen.. nu al een uur..
 13. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  Ja,, door hem ben ik ook gaan blowen.. Zo voel ik me ook maar ik heb het * zelf veroorzaakt door niet gewoon te werken of naar school te gaan.. Dus ik snap ook heel goed dat hij me niet wil en dat niemand mij interessant zou vinden.. Ik moet mezelf ook tijd geven. Ik 'verwerkte' het door gelijk door te gaan naar de volgende maar heb nu ook aan hem toegegeven dat ik niks voor hem voel.. Ik moet mezelf eerst op een rijtje krijgen.. Morgenavond naar mn ex om met hem mn verjaardag te vieren,, misschien heb ik dan nog een leuke avond..
 14. Sabje22

  Geminderd met cannabis

  Ik weet het niet meer.. echt niet meer.. zit in een giga dip en wil ook een giga joint roken om alles te vergeten. Ik ben mannen compleet gigantisch zat want iedereen wil hetzelfde alleen degene die wel anders is wil mij niet meer.. Vandaag 1 joint op..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...