Spring naar bijdragen

george

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

george's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. george

    Zoe een maatje

    Wie wil mij helpen om samen te stoppen?
  2. george

    Nieuw

    Hallo, eindelijk! wel gedronken maar met mate, zo wil ik het, hopelijk kan ik zo verder, op maandag fris wakker worden! met mate bedoel ik veel water tussendoor, veel gewerkt aan het huis zaterdag en gisteren 98km gefietst a 32,6 gemiddeld. Op naar het volgend weekend. bedankt voor de steun!
  3. george

    Nieuw

    Hallo, ik moet eerlijk bekennen dat het wel deugd doet om iets op het forum te zetten. Ik overweeg om komend weekend meer op het forum te schrijven/lezen als ik het moeilijk heb. Momenteel voel ik mij weer lekker, geen zin in alcohol wel om te sporten. Vaste patronen doorbreken, vrijdag na het werk met collega's naar de kroeg doe ik al 2 weken niet meer. Het waren vooral de feestjes die zwaar waren... Komend weekend staat er niets op het programma, moment om zonder bier het weekend door te komen.
  4. george

    Nieuw

    Gisteren te veel gedronken, vrijdag niets, toch moet ik verder doen, voel mij down. Ik zou graag eens een weekend zonder alcohol!
  5. george

    Skip

    Proficiat, sterk!
  6. george

    Nieuw

    bedankt! wel raar dat ik nu geen zin heb ik alcohol, ik ga voor minder en minder...laat weekend maar komen.
  7. george

    Nieuw

    Hallo, gemengde gevoelens, vrijdag niets gedronken en veel in tuin gewerkt, en voetbal gekeken. Zaterdag naar een feestje en een bier gedronken maar in de mate. Gisteren met maten op café was minder, ben wel ontgoocheld nu. Positief is vrijdag, nu ga ik verder, zaterdag moeten wij naar een feest, ik wil geen alcohol drinken, ik droom van een weekend zonder alcohol. Ik heb mij op maandag al veel slechter gevoeld.
  8. george

    Nieuw

    Vandaag eerste test, ik heb idd een plannetje, eerst een paar herstellingen aan tuinhuis en dan samen met de zoon naar voetbal kijken, thuis in zetel. Thuis drink ik normaal niet. Som wel goesting om met het mooie weer een terrasje te doen, maar op tanden bijten en aan iets anders denken. Ik hou jullie op de hoogte.
  9. george

    Nieuw

    Bedankt voor de reacties, geeft mij vertrouwen om het weekend zonder alcohol door te brengen. Ik hou jullie op de hoogte.
  10. george

    Nieuw

    Bedankt voor de reactie. Ik fiets vooral en na een tochtje van 150km kan een trapistje wel smaken, maar geen 8... Ik ben een sociale drinker, zeker met het mooier weer, terrasjes doen. Maar nu gaat er toch een lichtje branden, ons huis geraakt niet afgewerkt, ben veel moe, moet mij herpakken. Ik heb al herkenbare verhalen gelezen op het forum, ik ben dus niet alleen. Mijn eerste opdracht is het komend weekend geen druppel aan te raken, eens maandag heb ik toch geen zin in alcohol. Mijn probleem is vooral als het vrijdag is, werkweek gedaan en het weekend kan beginnen, met collega's iets gaan drinken niets eten en blijven drinken.
  11. george

    Nieuw

    Hallo, tijdens de week geen zin in alcohol maar op vrijdag, zaterdag en zondag kan het niet op, erkend iemand het probleem? Hoe pak ik het best aan, ben 38 en wil daar iets aan doen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...