Spring naar bijdragen

Lin

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Lin's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Lin

    Wil controle terug

    Ik wist het wel, maar negeerde het. Het is immers al eerder gebeurd en hij heeft al meerdere keren op het punt gestaan er een punt achter te zetten. Dat is dan ook de reden dat ik zo boos ben, hoe heb ik het zover kunnen laten komen? Ben ik zo destructief en vooral dom dat ik de signalen heb genegeerd? Ik ga ergens deze week de rest van mijn spullen ophalen en weer iets voor mezelf zoeken. Ergens in mijn achterhoofd blijf ik hoop houden en is het voor hem de stress dat gewoon te veel is, maar op hetzelfde moment moet ik ook verder gaan met mijn leven en ervoor zorgen dat dit nooit weer gebeurd!
  2. Lin

    Wil controle terug

    Heb net een gesprek gehad m'n vriend en hij vertelde mij dat hij dit niet langer zo wil. Hij wilt niet langer als oppasser fungeren wanneer ik dronken ben of het slachtoffer worden van mijn tirades. Hij heeft zelf ook veel stress te verduren op het moment en kan dit er, volgens hem, niet ook nog bijhebben. Kortom, het is over. Ben nu vooral boos op mijzelf en kan er niet bij dat ik het zo ver heb laten komen. Pluspunt is wel, dat ik op dit moment niet eens denk aan alcohol.. Maar het is dus waar, alcohol maakt meer kapot dan je lief is...
  3. Lin

    Wil controle terug

    Dank voor je reactie Mijn Gerrit. De reden dat ik niet wil drinken is niet alleen omdat ik mijn relatie kapot maak, maar ook omdat ik mijzelf en zoals jij beschrijft wellicht anderen iets aandoe. De komende tijd wil ik erachter komen wat de precieze reden is van mijn drinken en hoe ik dit kan aanpakken. Zal een lastige tijd worden, maar hopelijk levert het uiteindelijk veel op! En Lady Jane, ik drink gemiddeld 3 glazen per dag en daarbovenop komen die 1 a 2 dagen waarop ik veel meer drink. Dat ik meer ben gaan drinken heeft denk ik onder andere te maken dat ik 4 maanden geleden bij mijn partner ben ingetrokken die ver weg woont van de plek waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Kortom ik zie mijn vrienden en familie niet vaak en ken nog maar weinig mensen in het nieuwe dorp, waar we overigens ruim 15 kilometer vandaan wonen en dus vrij geisoleerd is. Daarbij is mijn vriend erg druk met werk en zit ik op het moment zonder werk, met eenzaamheid als gevolg. Ik denk dan ook dat het feit dat ik in een nieuwe omgeving woon mijn woedeaanvallen jegens hem verklaren of althans 1 van de redenen is.. Dank voor jullie woorden!
  4. Lin

    Wil controle terug

    Dag allemaal, Ik ben een 30-jarige vrouw die dit weekend eindelijk tot de realisatie is gekomen een probleem te hebben.. Gemiddeld drink ik een glas of 3 per dag, maar heb 1 a 2 dagen in de week een flinke uitschieter waarbij ik wel 15 tot 20 glazen kan drinken, ik heb geen uit-knop en blijf maar doordrinken. Sinds de afgelopen maanden heb ik daarbij last van black outs en doe ik de gekste dingen terwijl ik dronken ben. Ik leef nogal ik een afgelegen gebied en ga dus vaak met de auto het dorp in naar de kroeg, met het idee de auto daar te laten en bij vrienden te blijven slapen. Vorige weekend ben ik echter met mijn dronken kop in de auto gestapt en naar huis gereden, waar ik overigens niets meer van weet. Achteraf kreeg ik van mijn vriend te horen dat ik huilend thuiskwam omdat ik blijkbaar de weg was kwijtgeraakt, ook zaten mijn schoenen onder de modder en lag er allemaal zand in de auto. Ik heb echter geen enkele herinnering van wat er die avond is gebeurd.. Godzijdank heb ik niemand geraakt en ben ik niet gecrasht! Wat helaas vaker voorkomt is dat ik ruzie met mijn vriend krijg, iedere keer als ik dronken ben zoek ik de confrontatie met hem op terwijl dit zonder alcohol nooit gebeurd. Het lijkt wel alsof ik een totaal ander mens wordt met alcohol in mijn lijf.. Afgelopen zaterdag gebeurde dit weer, ik begon met hem te ruziƫn en hij maakte mij van streek doordat hij niet wilde luisteren, vervolgens heb ik weer de auto gepakt en ben ik het dorp (wat op 15km afstand ligt) weer ingereden om naar een feestje te gaan. En weer met mijn dronken kop! Na die avond heeft hij mij het huis uitgegooid wat ik volledig begrijp. Dit was voor mij echter de druppel, ik wil geen relaties kapot maken alleen maar omdat ik een volledig ander mens wordt wanneer ik gedronken heb. Ik ben er klaar mee! Ik geef zoveel om hem, en het drinken van alcohol is het niet waard om (gezonde) relaties kapot te maken. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en hopelijk kunnen we elkaar door middel van dit forum helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...