Spring naar bijdragen

Vaantje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Vaantje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik vind het allemaal heel lief bedoeld, maar ik was kennelijk niet duidelijk in mijn verhaal. Ik kan op zich goed zonder alcohol en het was dus helemaal geen probleem. Maar ik weet, dat ik na enkele weken toch steeds een stapje verder ga en dat wil ik niet. Ik vind een alcoholische versnapering heerlijk, maar kennelijk zit er iets in mij, dat maakt dat ik op een gegeven moment richting alcoholisme ga. Dus om dat te voorkomen slik ik eigenlijk grote periodes van het jaar Refusal en stop daarmee als er evenementen aan ga komen waar ik gezellig mee wil doen en een biertje of iets dergelijks wil drinken. Zo ook dus de Kerst van dit jaar en het was gewoon super vervelend, dat ik nu juist het verkeerde medicijn innam (en ook erg dom natuurlijk, het had ook wat anders kunnen zijn!).
  2. Nee hoor, dan heb ik er totaal geen moeite mee. Maar het is net als roken: geniet je nog wel van sigaret nummer 20 op een dag? Met drank gaat het op een gegeven moment ook niet meer omdat het zo lekker is. Maar ik kan me dan wel verheugen op die paar momenten in het jaar, dat het wel kan en dan kan ik er echt van genieten.
  3. Ja, het is pas na enkele weken, dat ik dan meer en meer ga drinken. Dus voor korte periodes beheers ik dat heel behoorlijk.
  4. Ik neem het gehele jaar door Refusal tenzij ik op vakanties ga en met Kerst. Zoals ik schreef moet ik dat doen omdat ik regelmatig periodes heb, dat ik het niet meer in de hand heb. Uiteraard ben ik dus een probleemdrinker, maar het is alleen wat zuur, dat ik met Refusal dat het gehele jaar onder controle heb en juist nu niet m'n wijntje kan nemen.
  5. Ja, per ongeluk. Ze lagen naast een stripje andere medicijnen. Erg stom en jammer.
  6. Ik heb vanmorgen per ongeluk een Refusal ingenomen. IK gebruik dat middel af en toe omdat ik periodes ken waarin ik merk, dat ik alcoholgebruik niet in de hand heb. Maar precies met Kerst was dat zeker niet de bedoeling. Houdt dit ene tablet nu in, dat ik maar beter van alcolholgebruik af kan zien of is dat ene tablet nog niet zo erg?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...