Spring naar bijdragen

Geertje0109

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Geertje0109 geplaatst

  1. Geertje0109

    baclofen

    Ik ben trouwens ook nooit uit geweest op de sfeer verpesten. Ik heb mijn mening uitgesproken, meer niet.
  2. Geertje0109

    baclofen

    Volgens mij heb ik ook gezegd dat ik het fijn vond dat ik het super vind dat bb mensen goed helpt? Maar dat wordt niet gelezen. Bb een voorbeeld van je neerbuigende houding vind ik dat je me meteen een sneer geeft door te vragen hoe het met mijn vriendje gaat. Voor jou wellicht geheel gemeende vraag? Voor mij nogal onder de gordel. Maar het maakt mij niet uit. Blijkbaar ben ik degene die er last van heeft en anderen niet. Dat je je dag laat vergallen door wat feedback, die je zelf niet herkent is jammer.
  3. Geertje0109

    baclofen

    Het handboek van Philip Thomas is alleen in het Engels te verkrijgen. Via zijn site staan links naar hoe te bestellen. Ik heb via i tunes gekocht, ook te bestellen in papiervorm maar dan drie weken levertijd. Thomas heeft de ervaringen van vele baclofengebruikers op een rijtje gezet. Ondanks dat het boekje niet heel groot is en ik veel info inderdaad al op internet had gelezen heb ik ook veel nieuwe en zeer bruikbare informatie erin gevonden. Bb ik vind het heel fijn dat je veel weet en anderen met je info helpt. Echter soms vind ik het heel vervelend dat jouw mening wet moet zijn voor iedereen. Je zegt wel dat iedereen moet doen zoals hij/zij het het beste vind, maar bent laagdunkend als iemand echt zijn eigen weg wandelt. Erg jammer.
  4. Geertje0109

    baclofen

    Hoi Alphonsa, Ik heb even in het handboek B4a van dr Philip Thomas gekeken. Hij benoemt alle mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden. Hij beschrijft dat veel Baclofen gebruikers een verstopte neus krijgen en dat die bijwerking vaak heel lang blijft, waardoor sommige zelf stoppen met Baclofen. Daarnaast beschrijft hij een kriebel in je keel, hij zegt niet dat mensen daarbij ook hoesten maar bij een kriebel in de keel kan ik me ook een kriebelhoest voorstellen toch? Niet veel mensen hebben deze bijwerking en helaas voor jou beschrijft hij niet of ook deze bijwerking lang kan blijven of snel overgaat zoals de meeste bijwerkingen. Samengevat; het kan dus van de Baclofen komen. Heel veel succes, ik hoop dat het je helpt en dat je daardoor wel 'blijft slikken' Gr. Geertje
  5. Geertje0109

    baclofen

    Dennis?? Dredre?? Hendrikus??
  6. Geertje0109

    baclofen

    Bb, ik weet dat ik hier ook illegaal ben gezien ik geen Baclofen slik, zolang de moderator me niet blokt lees ik mee en af en toe wil ik ook iets schrijven. Baclofen is voor JOU een wondermiddel, zoals eerder gezegd lijkt het dat voor degene die ik ken niet. Ik spreek hem weinig meer en weet niet wat nu zijn ervaringen met Baclofen zijn, maar eerder weerhield het er hem niet van om gewoon te drinken misschien zelfs meer als eerder omdat hij zijn angsten niet meer voelt. Ik kaan natuurlijk niet in detail gaan, dat is aan hem als hij daar behoefte aan heeft. Khotje, ik heb veel respect hoe jij in staat bent om naar 'binnen' te gaan en dat vervolgens ook deelt. Dank je daarvoor!!
  7. Geertje0109

    baclofen

    @bb, weet je zeker dat de crème niet vergoed wordt? Ik heb al twee sites kunnen vinden waarop staat dat het geheelvergoed wordt. Niet door de lijst van de zorgverzekeraars heen geworsteld, maar dat zou je nog kunnen doen? Ik schrijf op deze site en lees voor mezelf. Degene die ik ken is op de hoogte van dit forum en moet zelf maar kiezen of hij zijn ervaringen hier wil delen en adviezen op wil doen toch?
  8. Geertje0109

    baclofen

    BB, blij dat jer er weer bent!! En wat een fantastisch nieuws! Vaak lees ik op dit forum dat verslavingszorg instellingen geen Baclofen zouden voorschrijven omdat ze dan geen werk meer zouden hebben. Ik geloof daar niet zo in, de meeste instellingen zijn toch heel idealistisch. Ben benieuwd hoe dat afloopt. Ik zou het wel een idee vinden om met wat mensen te kunnen kijken hoe ' we ' Baclofen meer onder de aandacht kunne krijgen bij de verslavingszorg. Een soort PR team..... Helaas heb ik inmiddels van dichtbij 'mogen' meemaken dat Baclofen niet voor iedereen een wondermiddel tegen verslaving is. Wel tegen angsten, dat is overduidelijk. BB, vind het naar te lezen dat je overweegt uit dit leven te stappen als je lichamelijke klachten niet afnemen. Hoop heel erg dat je nieuwe behandeling aanslaat! Dennis, waar ben je??? Dex, hoe gaat het je??
  9. Geertje0109

    baclofen

    Dex en Dennis: hoe gaat het jullie? Miranda, gefeliciteerd! Helemaal geweldig en vooral zo doorgaan. Bb, waar ben je? Het is zo stil op dit draadje.
  10. Geertje0109

    baclofen

    Hoi Dex, welkom! Ben benieuwd hoe het je gaat bevallen. @soni, nee ik slik zelf geen B, ben betrokken bij een beginnende B gebruiker. @ Dennis, heb je je pillen inmiddels ontvangen? Hoe vond je het handboekje, ik vond er veel overbodige info in staan maar ook zaken die van belang zijn. Ik had het via iBooks dus meteen beschikbaar. Nadeel is dat ik geen idee heb of en hoe ik er een print van kan maken. Geniet van de zon allemaal! Maak er een gezond weekend van.
  11. Geertje0109

    baclofen

    Dennis, ik denk dat je inderdaad om zaken vooruitloopt. Dat is jammer. Ik snap het wel, je bent toch bang afgewezen danwel niet gehoord te worden. Het is trouwens niet zo dat instellingen bepalen wat artsen (en dus ook psychiaters) voorschrijven. Artsen bepalen zelf wat ze voorschrijven, dragen hun eigen verantwoordelijkheid. Een instelling kan een bepaald beleid hebben, bv over Baclofen, maar de arts bepaald per client ( geen idee hoe ik een trema typ ) wat hij voorschrijft. Hij ontvangt loon voor goede medische zorg maar bepaalt dus altijd zelf wat hij daaronder verstaat. Je uit een therapiegroep zetten omdat je een mening hebt over je eigen behandeling oftewel je leven is helemaal kolder. Het is juist geweldig dat je verantwoordelijkheid daarvoor neemt. Het is vooral belangrijk dat je open en eerlijk de ander tegemoet treedt, zonder vooronderstellingen of verborgen agenda. En natuurlijk voor jezelf de hoofd en bijzaken goed scheiden rondom de info die je wil geven over Baclofen. Ik heb de indruk dat je neigt te vervallen in details...... : - ) . (Met neusje).
  12. Geertje0109

    baclofen

    Ik vind heel heel prettig om het eea te lezen over manieren van opbouwen en naderhand weer afbouwen. Dus Dennis; bedankt voor je link. Ook het stuk over halfwaardetijden is erg nuttig, in het handboek b4a was de informatie wat mij betreft wat vaag. Dus Bb en Sieraad ook aan jullie mijn dank. Weer ff jammer van de sfeer maar hopelijk trekt dat snel weer bij. Dennis; wat is het voor een onzin dat jij je arts niet durft te informeren over Baclofen? Volgens mij ben je niet zo bang, je hebt iig niets te verliezen. Lijkt me wel goed dat je je arts niet overspoelt met info, volgens heb je behoorlijk wat. Gewoon goede, overzichtelijke en ter zake doende selectie maken en doormailen met het verzoek aan de arts om naar de info te kijken. Eisen dat hij/zij zich inleest kun je niet, erom vragen wel! Ik denk dat eenieder die zo zijn arts benadert iig laat zien serieus te zijn. Dat het niet zomaar een bevlieging is. Natuurlijk zitten er nog steeds artsen in ivoren torens maar er zijn ook steeds meer artsen die bereid zijn naast hun patiënt te gaan staan. Als je een arts hebt die in een ivoren toren zit is het ms zinvol om over te stappen.
  13. Geertje0109

    baclofen

    Way to go BB en Dennis. Zo fijn dat de vijandige toon verdwenen is!! Gewoon elkaar ondersteunen en waar nodig een kritische noot, echt heel prettig! Bb, wat of wie is btw? Aanbiddingsmodem? Dennis, mooi dat je zo'n belangrijk detail ziet dat de smileys geen neusjes hebben. Jammer dat je smiley verkeerd typt
  14. Geertje0109

    baclofen

    Jammer dat een ouderwetse smiley niet in de smaak valt Thnx voor de uitleg, je bent een ridder
  15. Geertje0109

    baclofen

    Bb; ik kan me helemaal vinden in je verhaal. Ameisen heeft het over 1 tot 3 mg per dag per kg lichaamsgewicht. Dosis zal dus blijven wisselen per persoon. Dennis; ik denk dat het dus vooral belangrijk is dat je naar je lichaam en naar je gevoel luistert. Niet van te voren bepalen waar je op uit wil komen, maar kijken hoe het gaat. In het onderzoek waar je een link naar plaatste was het gemiddelde 95 mg. Jammer dat niet wordt gemeld of er eerst hoger is gedoseerd en daarna weer afgebouwd. Iedereen is zijn eigen experiment. Enne bb, vind je dat vrouwen meestal te ingewikkeld doen : ( ?
  16. Geertje0109

    baclofen

    Ik lees al een tijdje mee. Ben blij dat de vijandigheid in de berichten verdwenen is. Prima om voors en tegens te benoemen, niet prima om elkaar persoonlijk of om afwijkende meningen aan te vallen. Dennis; ik ben blij dat je er weer bent. Ik vond je openbare afwegingen om daarop voor jezelf een keuze te kunnen maken zeer interessant om te volgen. Je cynische schrijfstijl gevuld met zelfspot en droge humor bevalt me wel. Ik lees dat je stappen hebt ondernomen om met B te kunnen beginnen. Goed van je! Gezien hetgeen wat je over je problematiek hebt beschreven lijk je me een goede 'kandidaat' . Wel jammer dat je niet via recept kunt krijgen. De verschillende merken hebben ook verschillende vulmiddelen. Werkzame stof is B maar sommige mensen kunnen reageren op andere vulmiddelen, dit is dezelfde discussie als bij veel andere medicijnen. Sommige reageren slecht op generieke medicijnen, velen merken geen verschil. Het handboekje b4a bevat wat mij betreft veel overbodige info maar ook goede tips. Benieuwd wat jij ervan vindt? Mag ik weten waarop je je toekomstige dosis van 360 mg baseert?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...