Spring naar bijdragen

Euforie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

498 profielweergaven

Euforie's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hallo, Op verzoek even hier geplaatst. Graag wil ik mijn verhaal met jullie delen. Mijn naam is Euforie en ik heb een drankprobleem. Laat ik bij het begin beginnen: Voorheen was ik een matige drinker. Nooit problemen met alcohol gehad. Doordeweeks af en toe een biertje en een wijntje. Thats it. Tot het moment dat ik begon met anti-depressiva om mijn onzekerheden en angsten in toom te houden. Vanaf toen ben ik in de weekenden echt gaan slempen omdat de alcohol minder effect op mij had. Het eerste grote probleem deed zich voor op een feestje met een toenmalige ex-vriendin: We hadden net een relatie en gingen naar een feestje van een goede vriend van haar: ik had toen zoveel gezopen dat ik op de bank in slaap gevallen ben. Eenmaal buiten kregen we een woordenwisseling waarin ik de gastheer er ook nog eens van langs gaf. Gevolg: een op de klippen lopende relatie. Daarna kwamen er nog talloze incidenten bij: om 5:30 de kroeg uit slenteren met de meest vreemde figuren, door de woningstichting bijna mijn huis uitgezet wegens het laveloos vernielen van mijn voordeur wegens geen sleutel. Talloze portemonees, laptops en telefoons die ik kwijt ben geraakt En recent: d.i.e.f.s.t.al. Uiteraard weer onder invloed. Overdag en doordeweeks ben ik een keurig persoon. Uit principe nuttig ik dan nooit alcohol. In het weekend veranderd de drank mij in een asociaal monster wat brokken maakt en zichzelf te gronde richt. Alle compromissen zijn inmiddels de revue gepasseerd. Ik m.o.e.t nu stoppen. Geen excuses meer. Niet af en toe een wijntje of een biertje in het weekend (dan wil ik meer) geen feestjes meer met drank. Ga ik door dan beland ik in de goot.
  2. Euforie

    Mijn verhaal

    Ik verplaats hem even
  3. Goedenavond, Ik had mezelf al even voorgesteld: http://forum.alcoholdebaas.nl/...did=6501&enterthread=y Al doet mijn avatar anders vermoeden: ik ben van het mannelijke geslacht. Profiel aanpassen wil maar niet lukken. Ik zit momenteel heel erg in dubio: Het kost me geen enkele moeite om doordeweeks niet te drinken. Ik doe dit dan ook uit principe nooit. In het weekend echter, gaan alle remmen los.
  4. Euforie

    Mijn verhaal

    Hallo, Graag wil ik mijn verhaal met jullie delen. Mijn naam is Euforie en ik heb een drankprobleem. Laat ik bij het begin beginnen: Voorheen was ik een matige drinker. Nooit problemen met alcohol gehad. Doordeweeks af en toe een biertje en een wijntje. Thats it. Tot het moment dat ik begon met anti-depressiva om mijn onzekerheden en angsten in toom te houden. Vanaf toen ben ik in de weekenden echt gaan slempen omdat de alcohol minder effect op mij had. Het eerste grote probleem deed zich voor op een feestje met een toenmalige ex-vriendin: We hadden net een relatie en gingen naar een feestje van een goede vriend van haar: ik had toen zoveel gezopen dat ik op de bank in slaap gevallen ben. Eenmaal buiten kregen we een woordenwisseling waarin ik de gastheer er ook nog eens van langs gaf. Gevolg: een op de klippen lopende relatie. Daarna kwamen er nog talloze incidenten bij: om 5:30 de kroeg uit slenteren met de meest vreemde figuren, door de woningstichting bijna mijn huis uitgezet wegens het laveloos vernielen van mijn voordeur wegens geen sleutel. Talloze portemonees, laptops en telefoons die ik kwijt ben geraakt En recent: d.i.e.f.s.t.al. Uiteraard weer onder invloed. Overdag en doordeweeks ben ik een keurig persoon. Uit principe nuttig ik dan nooit alcohol. In het weekend veranderd de drank mij in een asociaal monster wat brokken maakt en zichzelf te gronde richt. Alle compromissen zijn inmiddels de revue gepasseerd. Ik m.o.e.t nu stoppen. Geen excuses meer. Niet af en toe een wijntje of een biertje in het weekend (dan wil ik meer) geen feestjes meer met drank. Ga ik door dan beland ik in de goot.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...