Spring naar bijdragen

Fosimo

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Fosimo's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Fosimo

    Hier stopt het!

    Weet ik. En gelukkig maar.
  2. Fosimo

    Hier stopt het!

    Goed bedoeld hoor, en daarvoor dank! Maar nee, helaas.. zo zien de nachten er niet uit. Ik ben klaar wakker. Gelezen, gewandeld.. ademhalingsoefeningen gedaan.. en dan begint het lange wachten. Wel moe met vlagen. Maar niet kunnen slapen. Dan krijg je jeuk. Eerst in de benen, dan in de rest van m’n lichaam. Omdraaien, weer omdraaien. Dan heb ik het warm. Dan heb ik het weer koud. Kussen omdraaien. Gedachten proberen te stoppen. Er uit. Plassen, wat water drinken. En het begint opnieuw. Dat kan uren duren en wordt hier ervaren als een hel.. Helaas!
  3. Fosimo

    Hier stopt het!

    Bedankt voor alle tips. En wat fijn te lezen dat dit dus geheel normaal is haha.. slecht slapen. Afgelopen nacht was wederom een hel. Meteen vanaf het stoppen met drinken met mezelf afgesproken rond 0:00 uur op bed te gaan elke avond. Ik ben altijd al een nachtbraker geweest (jaja.. met alcohol), maar eerder op bed heeft sws geen zin. We moeten er maar aan gaan wennen denk ik.. en waarschijnlijk wordt het vast beter.. we zullen zien.
  4. Fosimo

    Hier stopt het!

    Dank allen! Vandaag dag 4. Het gaat best goed, en ben er niet heel veel mee bezig. Het enige dat niet echt lukt, is het in slaap vallen ‘s nachts. Lig letterlijk uren wakker, en dan ga ik pas rond middernacht naar bed. Ook slaappilletje van de Kruidvat lijkt niet te helpen. Iemand enig idee hoe lang dit duurt? Of iemand tips?
  5. Fosimo

    Hier stopt het!

    Hallo iedereen! Gisteren was het 1 april. Toen ben ik gestopt met alcohol. Nee.. geen grapje. 10 jaar lang elke avond drinken gaat je niet in de koude kleren zitten. Vele stoppogingen gedaan. Maar allemaal met het gevoel dat ik niet meer mag drinken omdat ik er niet mee om kon gaan. Er mee omgaan kan ik nog steeds niet, en daarom besloten om volledige onthouding te doen. Ik mag best drinken, ik wil alleen niet meer! Ja klopt, ik heb het boek van Jan Geurtz gelezen.. We zijn er uiteraard nog lang niet, maar ik heb er vreemd genoeg dit keer echt vertrouwen in. Ben er zo klaar mee. Met de leeftijd van 40, een mooi gezin en een goede baan heb ik niets te klagen. Een avonddrinker, dat is wat ik ben/was. Zo’n 3 liter bier en een paar glazen whisky. Niet niks elke avond zou je denken, maar dronken kon ik er nooit van worden. Wel zat. Resultaat: overdag erg passief. Minimale aandacht voor m’n gezin. En op mijn werk doe ik nooit meer dan nodig. Ook lichamelijk merk ik al een tijd dat het zijn tol begint te eisen. Ik wil niet meer drinken, en doe dat dus ook niet meer!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...