Spring naar bijdragen

Brunette

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Brunette's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Brunette

    Gokverslaving

    Knap van je dat je toch hebt besloten je eigen financiën te beheren. Ik ben het er mee eens dat de wil vanuit jezelf moet komen en dat het dan niet uitmaakt of er geld is of niet. Grappig nu ik dit berichtje van je lees, besef ik mij net pas dat ik dus dat wel de mogelijkheid heb om te gokken (in de zin van altijd wel een paar honderd euro hebben) maar dat ik mijzelf maar zeker ook mijn beheerder niet wil teleurstellen. Dit is dus meer mij stok achter de deur, ik wil die verschrikkelijke gevoelens na die rush niet meer en ook mijn familie niet zoveel pijn doen met mijn verslaving.
  2. Brunette

    Gokverslaving

    Hoi Timberland, Wat fijn dat je reageert. Ik volg je al een aantal jaar op dit topic en zie de ups en downs. Net zoals bij jou gaat het met pieken en dalen, het is inderdaad die onderhandeling die je niet moet aangaan want dan heb je vaak al verloren. Ik merk dat de gedachten terug keren bij stress gevoelige periode en dat het voor mij een soort vlucht is uit de hectiek/stressvolle situatie. Het gaat bij mij vaak maanden goed en dan heb ik het punt weer bereikt waarin ik toch een keertje toegeef. Nu moet ik erbij zeggen dat een familielid mijn geld beheert en dat ik ook dus de kans niet heb om mezelf dagen/weken te laten gaan. Aan de ene kant is dat een hele fijne stok achter de deur, maar aan de andere kan beangstigend dit me ook wel omdat ik dus ooit weer zelfstandig mijn geld zou moeten beheren. Voorlopig is dit nog niet aan de orde ieder geval want daar ben ik duidelijk nog niet toe in staat. Doordat mijn familielid al een aantal jaren mijn geld beheert heb ik een behoorlijke spaarrekening opgebouwd en durf ik het absoluut niet aan om toegang te krijgen tot deze rekening. Ik heb dus wel redelijke zelfkennis en beperk het dus tot een paar keer per jaar door mezelf geen toegang te geven tot dat geld. Beheer jij wel je eigen financiën en lukt het jou om een tijd niet te gokken ook al heb je toegang tot je bankrekening?
  3. Brunette

    Gokverslaving

    Helaas een terugval gehad op een illegale goksite. Ik merkte dat ik al een aantal weken veel stress ervaar en ik won de onderhandeling met mijzelf vanavond niet. Nu weer genezen en mijzelf gelijk geblokkeerd maar wat een rot gevoel is het achteraf zeg.
  4. Brunette

    Gokverslaving

    Hallo anoniem126, Bedankt voor je reactie. Ik heb mijn partner inmiddels ingelicht maar nog niet degene die mijn geld beheerd. Mijn partner had gelukkig begrip voor de situatie en heeft de cruks inschrijving nu in zijn agenda gezet zodat we deze over 6 maanden samen kunnen verlengen. Het besef is er zeker wel en het feit dat ik dus in staat ben mij gelijk weer in te schrijven en niet op illegale buitenlandse sites te gokken ben ik ook zeker wel trots op. Ik kan het alleen van mezelf niet begrijpen.. ik ben zo geld bewust in het dagelijkse leven en nu vergok ik zonder blikken of blozen even een paar honderd euro alsof het niks is.
  5. Brunette

    Gokverslaving

    Goedenavond allemaal, ik zal mij even voorstellen, ik ben een vrouw van begin 30 en al ruim 7 jaar verslaafd aan gokken. Eerst in kroegjes waar er toevallig 1 stond, later het casino en sinds een jaar of 3 online. Ik ben open en eerlijk geweest tegen mijn familie en een aantal jaar geleden mijn financiën uit handen gegeven na een verlies van duizenden euro’s. Dit is dan denk ik ook mijn redding geweest en daardoor heb ik nog een flinke spaarrekening. Nu is er natuurlijk CRUKS en daar heb ik mijzelf ook braaf op ingeschreven, maar ik merk gewoon dat ik elke 6 maanden toch weer een poging waag na mij te hebben uitgeschreven.. dit is dan 1 avond/dag alle remmen los voor zover dat dan kan (denk aan een paar honderd euro) en dan besef ik gelukkig wel dat het weer genoeg is geweest en schrijf ik me weer in. Toch heb ik enorme angst voor de toekomst omdat de drang om te gokken dus elk half jaar blijft terugkomen. Van illegale goksites kan ik gelukkig wel afblijven na meerdere malen te hebben ondervonden dat uitbetalen bijna niet mogelijk is. Hoe gaan jullie hier mee om? Ik ben bijvoorbeeld best gierig naar mezelf toe en nadat ik zo’n uitbarsting heb gehad, dan gaat echt de hand op de knip en straf ik mijzelf door bv niet op vakantie te gaan of geen kleding meer te kopen terwijl er dus geld zat is..dat kan ook niet gezond zijn. Ik durf het mijn familie niet te vertellen die ene x per half jaar omdat ik dan echt mensen hun hart breek en merk dat ik er dus dagen een enorm * gevoel aan overhoudt omdat ik eigelijk niet wil liegen maar ook vanwege de enorme spijt die ik ervan heb na het gokken. groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...