Spring naar bijdragen

LadyN

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    140
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

LadyN's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. LadyN

    Hier gaan we weer

    Dank je Meya, dan is het me in ieder geval gelukt om vandaag een goede keuze te maken. Het wordt tijd dat ik meer goede keuzes ga maken, want voor een slimme meid doe ik echt wel veel domme dingen...
  2. LadyN

    Hier gaan we weer

    Ik was het onderschrift al helemaal vergeten haha Dank je Jane, ik houd t maar weer bij mijn watertje... een stuk minder drama-gevoelig
  3. LadyN

    Hier gaan we weer

    Onndanks mijn eerdere pogingen te stoppen met drinken is het me nog steeds niet gelukt het zelfstandig te doen. Ik baal ongelofelijk van mezelf en snap gewoon niet dat ik het mezelf steeds zo moeilijk maak... Ik heb al zoveel stukgemaakt en blijf steeds maar weer naar de fles grijpen als ik verdrietig of boos ben, wat ik de laatste tijd wel erg vaak ben. Dit weekend eerst maar door zien te komen en aankomende week maar met de billen bloot bij de huisarts, want dit gaat zo niet langer.
  4. LadyN

    Zaterdag 27 okt

    @ Madelief, je hoeft ook niet inhoudelijk te schrijven toch? Een rotgevoel herkennen we allemaal, al liggen de oorzaken daarvoor soms op verschillende gebieden. En zonder dat je daar over uit hoeft te wijden kun je dat gewoon opnoemen. Als je je niet leuk en vrolijk voelt is daar volgens mij best ruimte voor op het forum. Niemand is altijd positief en blij. Soms geven berichten een wat vertekend beeld, das een van de nadelen van dingen voor jezelf houden. Maar ik denk dat veel forummers dat zo aanpakken.
  5. LadyN

    Zaterdag 27 okt

    Hoi Madelief, wat vervelend voor je dat t niet zo lekker loopt bij je. Het belangrijkste is om te doen waar jij je goed bij voelt, deel wat je wilt delen en hou voor jezelf wat je niet kwijt wilt hier. Wat er ook is, wil je veel sterkte wensen en hoop dat je je snel wat beter voelt
  6. LadyN

    Zaterdag 27 okt

    @ Igor, maakt niet uit hoor!
  7. LadyN

    Zaterdag 27 okt

    @ Igor: misschien lees ik je een beetje zwart-wit. Of snap ik je vraag niet helemaal. Als ik alle aspecten neer zou zetten zou het wel een heel lang bericht worden denk ik. Natuurlijk kunnen de kinderen zich ook schamen om dingen die er zijn gebeurd, de groep draait juist om de ervaringen van de kids. Er zijn begeleiders en het allerbelangrijkste: lotgenootjes van hun eigen leeftijd. Zoals wij behoefte hebben aan herkenning en weten dat we niet alleen staan hebben de kinderen dat ook nodig. Weten dat je niet de enige bent met die problemen kan erg helpend zijn.
  8. LadyN

    Zaterdag 27 okt

    @ Hanneke: Gefeliciteerd met je vier droge weken!
  9. LadyN

    Zaterdag 27 okt

    Er hangt wat geks in de lucht denk ik deze week met de dubbele dagen, hahahaha! Zou het een nieuwe trend zijn op t forum? Ik had het gisteren over de KOPP groep met een kennisje van me. Das een praatgroep voor kinderen van ouders met psychiatrische en verslavingsproblemen. Het is aan de ene kant fijn dat er zulke groepen zijn voor de kids, maar aan de andere kant voor de ouders ook weer erg lastig. Zo wordt natuurlijk gesproken over dingen waar je je als ouders vreselijk over schaamt en het liefst zou willen dat je kind dat nooit had ervaren. Fijn om te lezen dat het voor jouw dochter zich zo fijn voelt in de groep, Kameleon!
  10. LadyN

    Zaterdag 27 okt

    Goedemorgen allemaal! Mijn ogen zijn nog niet helemaal open... Heb al een kopje koffie ingetapt, nu even bijlezen en verder wakker worden eerst.
  11. Ik ga mijn kledingkast maar eens even uitmesten, tijd om alle zomerkleertjes weer op te bergen en de warme truien op te snorren.... Fijne dag allemaal!
  12. Het is maar net vanaf welke kant je dat bekijkt, Kameleon.... Soms kan het iemand aan het denken zetten en die persoon tot een nieuw inzicht brengen.... Of werd het een gevalletje: oeps... even mijn mond uitspoelen met water en zeep?
  13. Morning Yvonne:moon: Zou de moderator dan ook in minuten tellen zoals ik bij mijn opstandige ukjes deed of hanteren we er voor volwassenen dan weer andere maatstaven voor? Grinnik.... Ik ben zelf ook soms erg gevoelig, heb niet zo'n dik huidje. Heeft ook naast t nadeel dat negatieve dingen sterk binnenkomen ook het voordeel dat de positieve dingen dat ook doen Dus de wens: ik wou dat ik minder gevoelig ben heb ik maar het raam uit gekieperd. Zou die mooie dingen net zo intens mee willen maken als nu! @Runningliesje.... heul heul lief? De eerste gemeend en de tweede ironisch?
  14. Sluit ik me bij aan, Runningliesje.... Ik zie mezelf al met een vuist op tafel slaan de volgende keer, (niet te hard, want mijn linkerhand is nog wat gevoelig door een kneuzing en dat hoef ik rechts niet te krijgen ) en brul ik even de groep in: Jongens!! Hallo!! Steun hier graag!
  15. Goedemorgen A3, Zelf heb ik ook wel eens het idee: wat gebeurt hier allemaal op het forum??? Een keer ook even van me afgebeten omdat het me te ver ging. Andere keren haal ik maar mijn schouders op en denk: laat maar lekker gaan allemaal. Het is soms dan best een drempel om in te loggen, laat staan dat ik dan iets zou willen posten. Keerzijde van die medaille is dat ik op de lastige momenten mezelf wat te kort kan doen, zou ik steun willen krijgen van de mensen die op zulke momenten even wat sterker in hun schoenen staan dan ik... Het is dan een welles-nietus in mijn hoofd.... Wat vind ik dan erger, de innerlijke strijd om nuchter te willen zijn of niet-helpende postings...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...