Spring naar bijdragen

Erna

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Erna's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Erna

    Mijn man is verslaafd aan alcohol

    Hoi, ik ben een lotgenoot. Mijn partner is ook alcoholist. Hij is vorige week aan gehouden met de auto notabene smorgens en kon meteen zijn rij bewijs inleveren. Voor hoe lang is nog niet bekend. Woensdag komt bemoeizorg weer praten. Dit is voor mensen die alle hulp weigeren. Zij houden die persoon dan in de gaten en proberen hem naar een of andere hulpverlening te krijgen. Is dit er niet bij jullie?
  2. Erna

    Mijn vriend is alcoholist

    Fijn dat je me hier volgt. Ja ongelofelijk dat er zo weinig naasten blijkbaar hulp zoeken. Zoals je al eerder schreef, misschien schaamte? Op dit moment voel ik me verdoofd. Heb mijn kinderen wel ingelicht over de situatie. Met 2e Paasdag zouden we de kinderen allemaal op bezoek krijgen maar ik heb alles afgezegd. Mijn kinderen (dus niet de zijne) steunen me ten alle tijden. In het begin vonden ze dat ik hem eruit moest gooien of weg moest gaan bij hem. Maar dat is nu anders. Ze respecteren mijn keuzes. wat dit ook mag zijn. Daarnaast heb ik een geweldige Romeense hond, die mij hondstrouw is. Zijn dochter is enigszins op de hoogte (omdat ik haar heb ingelicht). Aankomende woensdag komt bemoeizorg op gesprek, die ik dan maar weer heb ingeschakeld. Tja hij heeft op dit moment enorme spijt, maar ja wat moet ik nog geloven. Eigenlijk sta ik op dit moment al met een voet buiten de deur. Dat heb ik hem ook duidelijk gemaakt. Ben ook blij dat ik mijn werk nog heb. Ik werk notabene in de jeugdzorg. Dank je dat je me steun, tenminste ik voel het als een steun.
  3. Erna

    Mijn vriend is alcoholist

    Dank je. Aankomende woensdag komt bemoeizorg, kijken wat er wordt besproken. Ik heb mezelf 1,5 geleden al laten inschrijven bij de woningbouwvereniging (heel Limburg) kan op dit moment dus ook nog niet echt weg. Weet je het blijft zo moeilijk. als ik buitenstaander zou zijn zou ik meteen zeggen: Eruit met die vent" (maar zo ziet het helaas niet in elkaar). We hebben ook ontzettend fijne tijden gehad.
  4. Erna

    Mijn vriend is alcoholist

    Bemoeizorg is er mee bezig omdat hij na de zoveelste ziekenhuis opname weigerde om bijv contact op te nemen met vincent van gogh. Hier is hij nader hand wel naar toe gegaan maar echt veel heeft het niet uit gemaakt. Zo lang hij zelf niet wil gaat het niets worden. Tja en nu is hij dus ook zijn rij bewijs kwijt.
  5. Erna

    Mijn vriend is alcoholist

    Mijn partner is al jaren alcoholist. Ook heeft hij levercirrose. Het is dus vijf voor twaalf. Toch blijft hij door drinken en liegen. We doen eigenlijk niets meer samen. Ik voel me heel alleen. Iedereen zegt ga toch bij hem weg. Maar we hebben ook mooie tijden gehad samen. Vandaag is hij aan gehouden met de auto en hij kon mee naar het politiebureau waar zijn rij bewijs kon inleveren. Gek maar ik ben hier heel blij mee dat dit is gebeurd. Hij zit hier nu en ziet op dit moment in dat het zo niet verder kan. Maar goed dat heeft hij al vaker gezegd. Heeft iemand tips voor mij. Wat moet ik hier mee Wie leeft nog meer met een alcoholist? Hij is nooit agressief maar daar is dan ook alles mee gezegd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...