Spring naar bijdragen

maura

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    30
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

maura's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. maura

    eindelijk over de streep

    mede doordat ik vorige keer droog bleef red ik het nog steeds ! ik lees dagelijks op het forum maar schrijf zelden , dat komt denk ik ook omdat ik naast hulp voor mijn alcoholprobleem ik ook psychische hulp krijg dus ik schrijf en vertel al zóveel dat ik vaak ook niet weet wat ik moet schrijven ;-)) maar ik heb veel aan de herkenbare verhalen .................................
  2. ik heb het advies gekregen om hier iedere dag iets te schrijven maar wéét niet iedere dag iets om te schrijven !! soms ben ik zó positief maar vind het dan niet gepast omdat iemand het heel zwaar heeft en soms ben ik heel somber en vind dát dan ook weer vervelend om te melden omdat het met sommige dan juist zo goed gaat dat ik dát niet wil verzieken . ja ja , zó kom ik nooit ergens :$
  3. ik wilde even melden dat het héérlijk was op het strand en weer bedankt voor het steuntje in de rug hé ?!! ben echt blij dat het gelukt is , nu maar zoals meerdere mensen aan het eten beginnen !
  4. dank je lavendel , zie mijn vorige post ; ik heb echt zoveel aan jullie steun ik denk dat ik nu , na even hier en daar lezen op de site , wel klaar ben om met de honden naar het strand te wandelen om te relaxen . BEDANKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. dank je sieraad ! ik heb net een liter cola op hahahahah , óók niet goed maar beter dan alcohol nietwaar ? en een "beetje " drinken gaat hem voor mij niet worden , als ik nu ga drinken wordt ik laveloos dus ik wil het vóór alles voorkomen . ik ben zó blij met jullie ; jullie verhalen , tips en échte steun helpen mij enorm BEDANKT !!!
  6. mensen , ik heb het heel moeilijk nu en probeer me alles te herinneren om te doen om niet te drinken maar ik balanceer op het randje ; suggesties ?? ( mijn man komt pas over drie á vier uur thuis en ik ben zo bang dat ik het niet red ! )
  7. maura

    eindelijk over de streep

    gisteren goed doorgekomen gelukkig maar vandaag is dat duiveltje er weer !! het begon een kwartiertje geleden en ik heb het zwaar , mijn verstand weet dat het overgaat maar mijn hoofd is volop bezig redenen te verzinnen waarom ik zou mogen drinken . shit man , het is zoveel moeilijker te stoppen dan te beginnen !!!! ik ga jullie verhalen lezen om me te herinneren aan WAAROM ik niet moet drinken ! het is zo erg dat ik maar even hulp op de dagdraad ga vragen anders red ik het misschien niet tot mijn man thuis komt en dan hebben we dát probleem weer !!!
  8. maura

    eindelijk over de streep

    hoi zonnetjes , ja , mijn patroon is zo'n beetje om de twee weken dus ik schrik niet van de trek maar vind het natuurlijk wel vervelend . op mijn vrijwilligerswerk verschijnen terwijl ik heb gedronken zou mijn eer te na zijn ! vroeger verzon ik dan wel een smoes met een onverwachte gebeurtenis of melde ik me ziek maar dát gaan we niet meer doen . nog twee uurtjes en dan moet ik weg dus het is nog wel te overzien .
  9. maura

    eindelijk over de streep

    pffff heb het een beetje moeilijk op het moment , gelukkig moet ik straks gaan werken en dat houdt me tegen . ik ga even hier lezen , dat neemt altijd veel onrust weg . oh , ik post dit hier omdat ik dat voor mezelf overzichtelijker vind . ik ga de afgelopen twee weken NIET verzieken
  10. maura

    eindelijk over de streep

    hoi gwen ; ja ik heb me weer aangemeld en ben gestopt bij die kliniek , nu ik er voor mezelf uit ben dat ik dit wil is het veel rustiger in mijn hoofd en gaat niet drinken een stuk makkelijker . ik ga ervoor en ben vol vertrouwen dat het gaat lukken en dat is al een hele andere instelling dan die ik een week of twee geleden had
  11. maura

    eindelijk over de streep

    zo , lekker druk weekend achter de rug en nu even bij lezen . hoi lytse ; nou , dat was dus ook het plan , ik had zelfs al een behandelaar toegewezen gekregen , toen ik mijn huisarts daar van op de hoogte ging stellen zei hij dat hij het beter vond in een kliniek zodat er medicatie en psychische begeleiding beschikbaar zou zijn en toen ging trutje hier twijfelen en heb ik tactive afgezegd . de huisarts zou mij met spoed aanmelden , ik werd diezelfde week gebeld met vragen over de toestand , twee weken daarna kreeg ik een brief dat ik de week daarna een intake gesprek had , op het intakegesprek bleek dat dat uit twee delen bestond en ik de week erna nog een keer terug moest komen waarna ik door een team besproken zou worden die ging beslissen over wel of geen behandeling en dat zou dan ook een week of twee duren en dan moesten ze nog schriftelijke toestemming van de vezekeraar afwachten ......... ik was met spoed aangemeld weet je nog ?! 7 weken na aanmelding was er nog helemaal niets gebeurd , geen effectieve gesprekken over mijn verslaving niks . bij tactive was alles binnen twee weken geregeld en via de huisarts kreeg ik tóch al antabus dus waar ik met m'n verstand zat om aan mezelf te twijfelen weet ik ook even niet . het woord scheiding is hier de afgelopen jaren ook al een paar keer gevallen dus ik wil er écht een einde aan maken , het moet klaar zijn . ik besef dat het gevaar van een uitglijder op de loer kan liggen maar dat is altijd beter dan er dagelijks mee bezig te zijn of ik wel of niet zal drinken .
  12. maura

    eindelijk over de streep

    bedankt weer voor de steun mensen , het voelt een beetje als thuiskomen :-) gelijk een hart onder de riem ; daar ontleen ik echt kracht aan . dit concept werkt beter voor mij , dat wist ik eigenlijk al maar wilde niet tegen de huisarts en die kliniek ingaan bla bla bla bla .................. nee hoor ik ga gewoon iedere dag hier in ieder geval lezen alleen dát helpt al , de gevoelens en gedachten die ik herken in verhalen maken dat ik me veel bewuster ben van wat alcohol met me doet , toen ik een poosje niet kwam stopte ik dat weer steeds verder weg en werd het steeds moeilijker om niet te drinken . nog ff op de dagdraad kijken en dan lekker robinson kijken:D
  13. maura

    eindelijk over de streep

    ik was zo goed bezig maar ben 13-10 en 24-10 weer de fout in gegaan helaas , ik ben hier ook een poos niet geweest moet ik toegeven ; ik ontweek het volgens mij gewoon en als ik dan de voorbeelden niet meer lees heb ik gemerkt dat de stap om daadwerkelijk die eerste te nemen veel kleiner is . ik moet mezelf vanaf nu eigenlijk gewoon dwingen hier dagelijks te komen . na mijn aanmelding bij adb ben ik naar de huisarts geweest om hem in te lichten en hij vond het beter me aan te melden bij een verslavingskliniek in de buurt en daar heb ik in al die tijd 2 intakegesprekken gehad en verder gebeurt er helemaal niks , gisteren heb ik ze gebeld en gezegd dat ik er mee kap en weer op adb verder ga ; die tijd dat ik hier zat was ik droog dus het werkt tot nu toe beter dat wat zij me kunnen bieden . maar ja , daarna wist ik even niet wat ik met mijn gevoel moest en ja hoor !!! nou , niet zeiken en er vandaag gewoon weer voor gaan maar . ik ga jullie vanaf vandaag in ieder geval weer dagelijks lezen en ik moet mijn eigen verhaal ook nog afmaken zag ik ;-)) ik ga nu eerst naar mijn vrijwilligerswerk en zoek jullie vanavond wel weer op .
  14. maura

    19 september 2012

    iedereen bedankt voor het medeleven !! ik ben écht blij met jullie al ken ik jullie niet persoonlijk ; ik ben heel blij dat ik hier terecht gekomen ben , tot nu toe helpen de lotgenotenverhalen me meer dan therapie heeft gedaan . niet dat ik wil zeggen dat je niet in therapie zou moeten gaan ! het werkt voor iedereen anders denk ik maar wat profis niet voor elkaar kregen doet het forum wél voor mij ; ik ben al langer dan twee weken droog !!!
  15. bolletje ; bedankt voor de info ! ben een poosje niet on-line geweest maar alles gaat hier droog ( hahahahaha ) ik slik nu twee keer per week een hele en dat gaat goed dus dat wilde ik voorlopig maar zo houden . ik vertrouw mezelf gewoon niet als ik het op eigen kracht moet doen vandaar , het is een grote dikke stok achter de deur . ;-))
×
×
  • Nieuwe aanmaken...