Spring naar bijdragen

BillyJill

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door BillyJill geplaatst

  1. Hoi D, Mag ik vragen wat toen je hulp was welke je hebt gekregen? Nederland is inderdaad het land van feest, drank en drugsgebruik en ook nog eens compleet normaal. Erg lastig dus om dit vol te houden... Ik heb donderdag weer een afspraak met mijn huisarts ik loop ook weer erg vast met men angsten en leefpatroon...
  2. Hoi Joey, Dit is niet mijn echte naam maar de naam van mijn hondjes haha! Ik wil graag eerst iemand kennen voordat ik men naam weggeef uit veiligheid.. Ik ben nog actief!
  3. Hoi allemaal, Ik weet niet of ik helemaal op mijn "plek" ben hier maar ik zou iemand kunnen gebruiken die hetzelfde als mij ervaart. Ik was/ben altijd een groot feestbeest en een deel van mij is dat nog steeds. Ik wil eigenlijk helemaal stoppen met drinken omdat het altijd uit de hand loopt inclusief drugsgebruik, ik voel de dagen erna dan super kut want ik heb ook een depressie en dat wordt dan alleen maar erger. Dit gebeurt in de weekenden maar ik ben er klaar mee alleen die stok achter de deur is zo moeilijk want het is ook zo vaak weer gezellig... Ik wil een gezond en gelukkig leven zonder extra middelen. Ik hoop dat iemand dezelfde ervaring heeft en mij kan helpen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...