Spring naar bijdragen

Tring

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Tring's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hallo! inmiddels nog altijd gestopt. Ook totasl geen behoefte eraan. Heb ook niet echt het gevoel dat ik echt verslaafd was, want ik ben wel nu in 1 keer gestopt zonder de neiging te hebben het weer te doen. Apart geval. Echter door rijlessen enzo wel nu minder dan 500 euro nog op me rekening. Maar ik werk fulltime nu en krijg binnenkort weer salaris. Even doorbijten dus, maar verder voel ik me top en ben ik blij dat ik dat gokken echt achter me gelaten heb. het is alleen wel heel lastig als ik bijvoorbeeld leuke dingen wil doen met vrienden of ik uitgenodigt word om iets te doen ofzo. Want alles is voor mij momenteel gewoon heel veel geld. Dat is wel pittig.
  2. Zojuist ook mij laatste account die ik had op een goksite geblokkeerd voor lange tijd. Alle denkbare sites waar ik opzat kan ik nu niet meer op. En ik zoek geen engelse ofzo want dat vertrouw ik sowieso niet. Deed t echt alleen op toto, unibet etc… toch nog een lastig dingetje dat ik nu op 700 zot en t niet eens boven de 1000 hield. Maargoed echt gekapt nu.
  3. Dankjewel. Ben ik zeker van plan. De neiging is er wel om toch van die 700 fie ik nog heb toch nog even 1000 maken of 1500 te maken maar goed moet me inhouden. Ik weet dat 5000 verlies meevalt in vergelijking tot anderen maarja ik ben natuurlijk pas 18 en had maar 6000 dus voor mij is dit wel heel veel
  4. Beste forum leden, Ik zit met een voor mij vrij groot probleem en wil dit graag ergens kwijt. Vandaar dit bericht. Ik zal het uilteggen.. Ik ben een jongen die dit jaar pas 18 jaar oud geworden is en ik heb mezelf zwaar de nesten in gewerkt met gokken. Ik begon toen ik een paar dagen 18 was met Toto. Het wedden op sportweddenschappen. Alles ging goed, ik zette er een 10tje op en zou er niks bij zetten. Daar deed ik het mee en dat lukte erg lang. Op gegeven moment had ik een keer 30 euro winst uitbetaald en besloot ik nog een tientje op me account te zetten. Alles ging tot daar goed. Toen ging het snel. Ik zag op social media en internet dat mensen echt serieus geld verdienden aan gokken en kwam uiteindelijk in telegram groepen terecht waar mensen met goede bets kwamen en veel inzette. Hierin ben ik toen meegegaan en toen begon ik ineens te gokken met 100/300 euro per weddenschap. Hierna begon ik met online Casino, en ging ik roulette spelen. Hier ging het helemaaL mis… Op dat moment had ik €6.000-, euro op me rekening en na wat ups en downs kwam ik uiteindelijk op €8.000-,. Hier had ik natuurlijk moeten stoppen maarja he, ik wilde meer. Ik bleef maar gokken met duizenden euro’s die er binnen een paar uur uitgingen. Vandaag de dag heb ik mijn absolute dieptepunt bereikt. Vandaag heb ik nog eens €300 euro verloren en heb ik nu nog maar €700 euro op mijn rekening staan. Dat is alles… van €6.000 in een paar maanden naar €700. Ik heb dan ook vandaag alle goksites waar ik zat verwijderd en heb mezelf er uitgesloten zodat ik niet meer KAN spelen. Maar ik zit hier wel enorm mee. Mijn ouders en iedereen om mij heen weten uiteraard niets. Ik kan heel goed een masker ophouden. Maar van binnen baal ik zo van mijzelf. Ik ben pas 18, ben bezig met rijlessen en kan geld zo goed gebruiken en heb meer dan 5000 euro vergokt. Nu 700 euro ik weet niet wat ik kan doen.. ik kan geen enkele goksite meer op dus dat is goed maar toch is de nasleep hiervan wel heel pittig… Het probleem is dat ik nooit dacht dat ik echt verslaafd was. Als ik niet gokte had ik namelijk ook 0 verschijnselen, het was dan ook niet zo zeer de drang om te gokken. Ik dacht gewoon aan geld alleen en als ik verloor wilde ik terugwinnen. Het gokken zelf vond ik niet zo bijzonder.. maargoed. 5000 euro weg gokken binnen 4 maanden, zegt genoeg natuurlijk. Ik ben alles kwijt… ik wil jullie bedanken voor het lezen van mijn verhaal en hoop dat jullie tips hebben voor mij. Ik wil jullie in ieder geval 1 tip meegeven die ik wél wijzer ben geworden: Begin NOOIT aan gokken. Je kunt datgeen waarvoor je jaren gewerkt hebt binnen een uur kwijt zijn. Uiteindelijk verlies je altijd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...