Spring naar bijdragen

Just

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Just

  1. Nee roken doe ik helemaal niet meer en al jaren. Ik ben niet iemand die op vankantie of uitgaat om te zuipen. Ik zou gewoon drinken wat ik elke dag doe en dat is dus teveel vandaar dat ik die zaken juist als uitzondering op het dagelijkse noem. 

  2. Het is mijn bedoeling mezelf een ultimatum te stellen. Tot het eind van dit jaar. Alleen drinken (niet lam) wanneer je een feestje of etentje hebt of op vakantie bent. Ik weet dat ik het steeds weer moeilijk zal hebben maar denk het met wilskracht te kunnen. Harddrugs lukte ook, wiet ook, sigaretten ook. 

  3. 2 uur geleden zei ikkanhet:

    Welkom @Just

    Niemand zal je uitlachen hier. Ikzelf ben er na ontelbare pogingen en na ruim 43 jaar drinken ook achter gekomen dat sociaal drinken of minder een illusie voor me is. 

    vanaf de knop om is van ik mag niet meer drinken naar ik WIL niet meer drinken is het leven een stuk makkelijker en plezieriger. Die eindeloze vergadereringen in mijn hoofd zijn weg. Rust....... genieten.

    Ben er ook nog niet ben nu 79 dagen alcoholvrij maar wil niet of nooit meer terug. Heel veel succes en sterkte met het vinden van wat voor jou de beste weg hierin is. 

    Dankjewel en alvast heel goed van jou ook!

  4. Natuurlijk ben ik mij bewust van alle gevaren van alcohol. Toch drink ik te veel. 
    Ik heb nog de illusie dat ik mijn drinkgedrag kan normaliseren of gaat iedereen nu hard lachen? 
    Hopelijk kunnen mensen elkaar steunen via dit forum en ik waag het er maar eens op! 
     

    groet Just

×
×
  • Nieuwe aanmaken...