Spring naar bijdragen

Lunalon

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Lunalon's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Dank voor je bemoedigende reactie Brazer, wat fijn dat je mbv het forum zo'n stuk verder bent gekomen. Heel inspirerend en hoopvol.
  2. Dank voor je uitgebreide antwoord. Het is al zo fijn dat je het begrijpt en aanvoelt. Ik ga de you-tube lezingen beluisteren en ik proberen uit te zoeken hoe ik bij de ' pacten' terecht kom. Hartelijk dank voor je steun en het warme welkom!
  3. Goedemiddag allen, Best even een stap maar hoop van harte dat het een goede is: Ik ben Luna, 58 jr, een stille drinker, drink om te verdoven, troost. Voorheen lukte het me nog om een tijd te stoppen als ik dat wilde maar dat lukt me niet meer. Ik wil er niet mee naar huisarts, wil niet dat het in m'n dossier komt. Schaam me ook, baal ervan dat ik dikker word door de wijn (en kaas, nootjes etc) Als afleiding hardlopen doe ik wel maar zodra ik zit, komt de zucht naar alcohol weer naar boven en start ik alsnog met drinken. Benieuwd hoe jullie hiermee omgaan. Ik weet de weg nog niet op dit forum maar hoop dat het snel vertrouwd voelt. Dank voor het lezen en hoop tot snel!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...