Spring naar bijdragen

Jeroen1976

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

245 profielweergaven

Jeroen1976's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Jeroen1976

    Even voorstellen

    Originally posted by: Bella jeroen, hoe gaat het? morgen ga je even stoppen toch? doe je het nog?quote> Mislukt...Wat baal ik zeg....Kon het toch weer niet laten.....
  2. Hahaha ja ik ga van het weekend nog even genieten. Erg he? Als je niet langer dan een week meedoet vind ik het ook prima hoor. Ook een week zal al lastig genoeg zijn.
  3. Ik ga maandag weer een poging doen om in ieder geval 4 weken niet te drinken. En daarna kijken of het matig drinken wil lukken. Is er misschien iemand die deze poging ook wil doen. Zodat we elkaar wellicht wat kunnen steunen als we het moeilijk hebben?
  4. Welkom Luci, Hoop dat je veel steun zult vinden hier. Ik gebruik alcohol veel om me te kunnen ontspannen. Ook bij mij heeft het te maken met paniek en angstaanvallen. Zo kwam ik in een spiraal naar beneden terecht. Je bang voelen, drinken, je wat beter voelen. En zo gaat het maar door. Heel veel sterkte!
  5. Jeroen1976

    Even voorstellen

    Is het raar dat je weet dat je eigenlijk moet stoppen/ minderen maar dat je dat eigenlijk helemaal niet wil?? Ik weet dat het moet. Je helpt jezelf de vernieling in. In het weekend drink ik makkelijk een halve krat bier per dag. Door de week wel wat minder. Tussen de 6 en 8 denk ik. Maar er zijn steeds minder dagen dat ik niet drink. Als ik het zo opschrijf is het wel erg veel.......
  6. Jeroen1976

    Even voorstellen

    Beide bedankt voor jullie warme welkom. Ik weet ergens ook wel dat ik zou moeten stoppen. Alleen een leven zonder drank kan ik me op dit moment niet voorstellen. Het lijkt me saai en ongezellig. Hoewel ik wel weet dat dat complete onzin is. Op dit moment hoop ik dat het minderen een oplossing is. Mag ik vragen hoeveel en hoevaak jullie drinken?
  7. Jeroen1976

    Even voorstellen

    Tja daar ben ik dan. Doe ik hier goed aan? Geen idee. Ik hoop het. Kwaad kan het vast niet. Ik ben Jeroen, 35 jaar, getrouwd en 3 prachtige kinderen. Ik heb me aangemeld om wat steun en te vinden met alcohol. Ik merk dat ik de laatste jaren steeds meer en frequenter ga drinken. En ook nog eens met een hele verkeerde reden: om te ontspannen. Het liefste zou ik minder gaan drinken. Helemaal stoppen lijkt me, op dit moment in ieder geval, niks. Ik heb al wel vaker een poging gedaan om te minderen alleen mislukte die elke keer. Ik hoop, en wellicht met wat hulp van jullie, beter om te gaan met alcohol.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...