Spring naar bijdragen

rumark

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door rumark geplaatst

  1. rumark

    De feestdagen in

    En bolletje wat ga jij eigenlijk doen?
  2. rumark

    De feestdagen in

    Nou ja ik zou samen met mij vriendin mijn dochter en de vriendje van mij dochter naar een hotel gaan met kerst dinner en overnachting op een kamer met sauna, jacuzzi openhaard flatscreen TV en nu zit ik helemaal alleen op die kamer maar dan is het misschien goed dat ik in de jaccuzi een goed boek ga lezen na kerst dinner. Maar ik heb mijn dochter bij mij dat geeft mij wel kracht.
  3. rumark

    De feestdagen in

    Ik heb vorige week nog 38 glazen gedronken met twee dagen met een uitschieter. Ik heb deze week alleen maandag gedronken het waren 15 glazen en heb toen ook de relatie gestopt. Ik heb tot vandaag nog geen alchol gedronken en heb wel neigingen omdat ik ook mij nog rot voel dat relatie is gestopt na 1,5 jaar. Maar is mijn eigen keuze geweest dus moet mij daar doorheen trekken.....
  4. Hallo allemaal, ik ben redelijk nieuw hier maar ik heb vraag of iemand een TIP heeft hoe komen we de kerstdagen door kom zonder alchol of teminste normale hoeveelheden. Je meetstal met kerst uit eten en dan is een glas water ook erg zaai of kan je het in wijn verander voor je gevoel :-)
  5. rumark

    Even voorstellen

    Alleen, alvast bedankt voor jullie welkom ik zal inderdaad ook wat op de dagraad gaan schrijven moet nog even de weg hier vinden. Ik heb mij namelijk ook ingeschreven en krijg een coach toegewezen maar door de vele aanmeldingen duurt het nog even voordat de coach wordt toegewezen. Daar wacht ik een beetje op om de doelen te gaan vaststellen maar ik krijg via deze forum ook hele goeie tips dus dat helpt al mee. Jane, een goeie TIP om inderdaad eerst helemaal niks leren te drinken en als je dat kan gaan bepalen wanneer je wel wat wil gaan drinken dat zou voor mij in principe gelden voornamelijk op vrijdag en zaterdag.
  6. rumark

    Even voorstellen

    Hallo iedereen, ik ben nieuw op dit forrum en wil mij even voorstellen. Ik ben meer gaan drinken ongeveer 3 1/2 jaar geleden toen ik een relatie kreeg met een vrowu die ook veel dronk. Omdat wij problemen met elkaar hadden werdt het drinken steeds meer en uiteindelijk is de relatie verbroken. Nu ben ik inmiddels twee relaties verder en het drinken is niet meer afgenomen en gebruik het ook vaak als ik problemen krijg in de realtie maar uiteidelijk worden de problemen daar alleen maar groter van. Ik heb maandag besloten om weer zonder releatie verder te gaan en eerst mijn drank probleem de baas te zijn en dan rustig kijken wat ik weer wil. Ik drink gemiddeld 38 glazen per week en wil terug om een aantal dagen niet te drinken zodat het gemiddelde een stuk lager is.
  7. Hoi Jootje, ik ben ook op zoek naar iemand om over mijn alcohol probleem te praten en wat daar nog omheen komt te staan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...