Spring naar bijdragen

Yvette

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Yvette's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Yvette

    zondag 18 maart

    Fibo, Rapilos, dank jullie wel. ik ben best stuk nu, goed jullie berichten te lezen, ik doe mee hoor! Ikweet alleen niet heelgoed wat ik even moet zeggen. Ik ben opnieuw mijn moment van beslissen te vinden, (dat is snel) en dan strijd ik weer mee.
  2. Yvette

    zondag 18 maart

    Hallo allemaal. Ben niet geheel onbekend hier, de laatste keer dat ikhier was, was toen ik hulp vroeg omdat ik als dank voor een gift een flesje wijn van iemand kreeg, en hier steun zocht. Helaas kreeg ik een iets ongelukkig antwoord van iemand waar ik op ben afgeknapt. Maar ik ben iets verder weer, inmiddels mijn 'ding' met de huisarts besproken, die ook bekend ik met dit forum. Ik hoop op steun, op begrip, ik wil dit serieus handelen. Dat kan hier denk ik, ik vraag eigenlijk om hulp in de vorm van een zetje zo nu en dan. Ik heb ik mijn eentje al best veel geredt, maar ik weet nu dat dat niet genoeg is. Nou ik laat het er voor nu bij, dus is veel
  3. quote: Originally posted by: Yvette Hallo allemaal! Druk bezig met mijn cursus Pools, en nu gebeurt er iets, dat ik hiernaartoe gevlucht ben. Vraag tussendoor, wat doe je nou met een bedanktje van iemand in de vorm van een fles wijn? Staat er nu één op het aanrecht. Had mijn zoon meegekregen voor mij. Straks gewoon maar gelijk door datzelfde aanrecht spoelen lijkt me. Maar als zoiets nog eens gebeurt moet ik het eigenlijk ook gewoon weigeren he.. Alleen er is niemand die ik verteld heb van mijn probleem. vergeet deze maar. Fijne avond allen.
  4. ja waarom vraag ik het ook.
  5. Hallo allemaal! Druk bezig met mijn cursus Pools, en nu gebeurt er iets, dat ik hiernaartoe gevlucht ben. Vraag tussendoor, wat doe je nou met een bedanktje van iemand in de vorm van een fles wijn? Staat er nu één op het aanrecht. Had mijn zoon meegekregen voor mij. Straks gewoon maar gelijk door datzelfde aanrecht spoelen lijkt me. Maar als zoiets nog eens gebeurt moet ik het eigenlijk ook gewoon weigeren he.. Alleen er is niemand die ik verteld heb van mijn probleem.
  6. Goeiemorgen allen! Vannacht steeds wakker, uiteindelijk naar beneden, en dacht...ik start een dagdraadje. Ik weet, ik ben redelijk nieuw, maar mag vast. Ook wel een heuglijk momentje voor mij, vandaag ben ik voor het eerst in ik denk een jaar of 9, 1 week zonder alcohol. Wat voelt dat super, super goed! En dit forum heeft me daar heel erg bij geholpen, waarvoor mijn dank aan jullie. Vandaag laatste vakantiedag, zie als een beer op tegen maandag. Kijk wel uit om te ervaren hoe het is om zonder katerig gevoel aan het werk te zijn, dat zal een beleving wezen! Leuke zaterdag gehad hoop ik, geniet van de zondag. Tot later!
  7. Beter niet denk ik, even. En wat super dat ik het er gewoon over kan hebben, wat een last van mijn schouders. Weer bedankt jane4, bolletje en mupke! Ga lekker (nuchter..:-D) met mijn dochter op de bank een filmpje kijken..tot straks!
  8. Hallo allemaal! Ben erg blij en een beetje trots! Dag 2 hier, dag 4 droog, en eerste dag naar de supermarkt en zonder drank thuisgekomen..:-) Merk wel omdat ik dit nu serieus aanpak, het vooruitzicht van nooit meer een wijntje drinken me niet super vrolijk maakt. Dit weekend is er bijvoorbeeld heel veel leuks te doen in de stad. Hoe doen jullie dat? Niet heen gaan, of juist wel en het ondergaan?
  9. Dankjewel bolletje! Lieve mensen hier, voelt super, tnx!!
  10. Dankje, ik ga daar kijken Jan. Merk nu een lastig moment; kids belden net, blijven ergens logeren. Het eerste wat door mijn hoofd heen gaat is drinken want ik ben alleen. Niet alleen in 'eenzaam', als ik alleen ben hoef ik me niet in te houden. Goh! Dit helpt, meteen.. Alleen al het vertellen, dus delen van het gevoel denk ik, doet inderdaad iets. Blij dat ik me over het drempeltje heb gezet hier naartoe te komen. Als ik je niet meer spreek, fijne avond en wellicht tot snel weer hier. Tnx!!
  11. Hoi jan1000! Ik ben Yvette, hier sinds vandaag weer.. Heb je het over de maatje bij adb? Zo ja, hoe werkt dat, een maatje vinden hier. Ben een beetje zoekende. Ondanks ups en downs, alles in de hand? :-)
  12. Klinkt dit bekend..: Na mezelf vreselijk te zijn tegengekomen op de buurt bbq (dacht dat alles goed en netjes ging de avond zelf, dat weet ik nog, maar de dag daarna was bijna de hele avond een blackout voor me) voelde ik me zo overtuigd dat ik dit echt niet meer wil, dat het me nu gewoon geen moeite kost om die bende te laten staan. Voelt alsof dit zo vrij makkelijk gaat en ok vol te houden is. Wat is een veelvoorkomende valkuil...jezelf wijsmaken dat ééntje geen kwaad kan na een paar dagen? Ik wil niet meer, maar ik ben een beetje bang dat ik het onderspit delf.. Want mezelf vertellen dat ik er misschien minder moeite mee heb omdat ik niet zoveel als anderen dronk is natuurlijk onzin (het feit dat ik dit schrijf, zegt dat ik het dacht!!), ik wil sterk blijven, met behulp van erover praten. Als ik hier een tijdje lees, zie ik dat mensen er heel veel aan hebben.
  13. Hallo Fleurtje! Klinkt spannend en gezellig, ben benieuwd..
  14. Hoi allemaal. Was hier een half jaar geleden voor het laatst, was toen een paar dagen gestopt en ging weer onderuit. Durfde niet zo goed weer hier terug te komen, maar nieuwe ronde nieuwe kansen! Vandaag alle drank ritueel door de gootsteen gemikt. Dit is dag 3, en voel me zo onwijs goed, ik wil dit vasthouden. Dus ik kom even mee babbelen, ok? :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...