Spring naar bijdragen

Bethanie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.096
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Bethanie's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Wat een rust hier. Beth
  2. Bedankt Jane, je hebt gelijk. Beth:present:
  3. Oh dat jullie op me kunnen letten bedoel je zeker. Nou ben eigenlijk niet voor niets hier weggegaan. Voelde me niet meer zo veilig op het forum en nogal gekwetst. Maar ja, het zou me ook wel weer goed doen nu, een beetje extra steun want sta nog maar net weer 1 dag droog. En waar ik niks mee kan probeer ik me gewoon niks meer van aan te trekken. Hoop dat ik weer mezelf kan zijn op het forum want dat durfde ik niet meer. Bedankt voor je reaktie en je vraag waar ik was. Heb nog een tijdje contact met Drup en Dympf gehad maar nu niet meer, helaas, wel jammer. Om privacy redenen kan ik hier verder niks over zeggen. Als ik toch weer eens contact krijg zal ik zeggen dat er hier naar ze gevraagd is.
  4. Met vallen en opstaan en vallen en opstaan en weer vallen en...weer opstaan.
  5. Hallo Niwi, kom alleen even langs vandaag. Zag mijn naam staan dus reageer ik even. Beth
  6. Nou ik ga weer. Beth Dag allemaal
  7. Bedankt Jane en sorry dat ik niet wat enthousiaster op je verhaal kan reageren nu.
  8. En heb daarna heel erg gekeken naar mijn rol en steeds moderators laten meelezen of ik iets niet goed deed maar volgens hun was dat niet zo.
  9. Het kwam behoorlijk hard aan en was nogal gekwetst.
  10. Sorry Jane, begrijp nu dat jij net terug bent van vakantie en ik kom zo binnenvallen. maar ben ook zo lang weggeweest en het zit me allemaal zo hoog. Sorry.
  11. Het begon met één reactie op iets wat ik had geschreven en daarna had ik het gevoel dat iedereen extra op me lette wat ik schreef. wat daar dan nog van klopt? In mijn beleving is dat dan zo, dus ben uiteindelijk maar weggebleven.
  12. Nou kort door de bocht gezegd nie goed, psychose gehad, depressief en erg onrustig en angstig elke dag. En voelde me niet meer veilig op het forum dus daarom een tijdje uit beeld geweest. Ben erg voorzichtig nu met wat ik wel en niet het beste kan zeggen.
  13. Jane weet je zeker dat je dat wilt weten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...