Spring naar bijdragen

Dim

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    115
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

261 profielweergaven

Dim's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Daarom ben ik elke dag zo moe in me kop....omdat ik alles aan het verwerken ben......zoveel nieuwe indrukken. Op me werk zeiden ze " was echt een lekker weekend" Voor mij me eerste zomerse weekend zonder alcohol. ik ben nog steeds moe van het ijberen.
  2. Hoi Isa ...was het nog gelukt met je nieuwe baan ?
  3. Klopt Vie, ik was een paar dagen van de partij en toen weer met de noorderzon vertrokken. Ik had het toen echt voor het eerst heeel moeilijk en vond bij jullie toen dat beetje steun wat ik op dat moment nodig had. Hoe is het met suusje ? heeft iemand nog wat gehoord van haar
  4. Ha Bol, Met mij gaat het wel redelijk...ik moet alleen nog zo wennen aan het nieuwe nuchtere leven. Afgelopen weekend was voor het eerst.... nuchter met mooi weer. Maar ik ben al bijna 6 maanden alcoholvrij.
  5. Ik hoop dat met iedereen goed gaat. Hou vol allemaal ....Sterkte! Doei.
  6. Hallo allemaal ....das een tijd geleden.......ik dacht ik kom weer is ff buurten. Voor degene die mij niet kennen of niet meer kunnen herinneren , mijn verhaal staat er nog. Hoe issie woman?
  7. Dim

    Donderdag 18 maart

    Goedenavond allemaal, Wat was dat ff lekker zeg .............zonnetje met warme luchttoevoer. Ben benieuwd hoe ik deze lente/zomer periode ga ervaren.
  8. Dim

    Hallo ik ben Dim

    Ik vindt dat je dat mooi omschrijft . Ik ga het ook als reis zien.....bedankt.
  9. Als je dit gaat inzien zie je die sigaret niet meer als een genotskanon die alles voor je oplost maar als een hoop stront wat je ook niet in je mond stop. We zijn gehersenspoeld , we geloven allemaal dat het moeilijk is om te stoppen met roken, en als we het allemaal geloven dan is het ook zo. We kunnen wel stoppen met roken maar beginnen vaak weer als we "TE VEEL G E Z O P E N HEBBEN" Oorzaak is weer die t...... alchol. Ik zie nu beiden als rotzooi en word het een stuk makkelijker om te stoppen dan dat je het ziet als opofferen van iets en het gevoel heb dat je iets mist.
  10. Ik ben het niet met jullie eens. De ontwenningsverschijnselen van nicotine zijn HEEL mild. Als je slaapt merk je er niks van ......Het is een soort honger gevoel en voor de rest een puur geestelijke kwestie. Alle ellende die we voelen tijdens het stoppen met roken doen we onszelf aan.... We denken dat die sigaret iets heeft en ons ontspant. we gebruiken een sigaret in 4 situaties verveling , concentratie, stress en ontspanning. Dus ALTIJD. In principe doet die sigaret precies het tegenovergestelde van wat wij denken......Hij creƫert deze 4 situaties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...