Spring naar bijdragen

Lotje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    83
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Lotje geplaatst

  1. Lotje

    hoi

    Hallo Robbie, Een steuntje in de rug kan ik ook wel gebruiken. Jouw verhaal lijkt wel mijn verhaal. Elke dag als ik opsta denk ik, vandaag niet. En voordat het avond is heb ik alweer gedronken. Ook ik drink alleen maar wijn. Nooit bier of wat dan ook. Ondanks dat dit voorhanden is. Wat is dat toch met ons?
  2. Lotje

    dinsdag 3 november

    Caroline, veel sterkte. Ik vind het heel moedig dat je er op je werk hebt uitegesproken dat je een probleem hebt. Of is dit impulsief gebeurd? Hoe dan ook, je hebt nu de weg open liggen om er wat aan te doen. Wat dit ook voor gevolgen heeft, je leven start vandaag opnieuw.
  3. Lotje

    dinsdag 3 november

    Goedemorgen allemaal.
  4. pffffffff Da's een opluchting. Dacht al dat ik iets fout had gedaan. Maar dat stomme apie zit dan wel de hele dag op mijn schouder. Maar hij zal er toch afmoeten, want op deze manier verdroogd hij.
  5. Ik moet nu echt gaan koken, maar zo kom ik niet weg. Ik ben te nieuwsgierig
  6. Aap op mijn schouder???????? hoezo
  7. suffie is nu officieel LOTJE
  8. Mensen, ik ga koken. Bedankt
  9. wanneer weet ik eigenlijk of ik Lotje ben geworden?
  10. Bolletje, zijn wij dat eigenlijk niet allemaal? Zouden we anders zo ver afgegleden zijn. En, doordat we zover gekomen zijn, kan het toch niet anders dan dat je een verdrietig mens bent geworden. Ik ben soms zo jaloers op mensen die zo onbevangen in het leven staan. Voorbeeld. Ik heb door mijn miserabele lichamelijke toestand een huishoudelijke hulp. Zij is 50 jaar. Ze heeft een leuk gezin en altijd een heel vrolijk humeur. Een goudeerlijk mens die heel erg gelukkig is. Zij kan echt genieten van het leven. Ik daarentegen, goede baan (gehad), goed salaris, en een enorme rugzak met ellende.
  11. Nou ik heb om een nieuwe naam gevraagd. Als het goed is wordt ik Lotje (onderdeel van "van lotje getikt" grapje)
  12. Wat mij opvalt is dat wij allemaal goede adviezen en tips voor elkaar hebben. Maar wat doe ik er zelf mee. Ik kan heel goed aan anderen vertellen hoet het zou moeten, maar eigenlijk zijn heel veel problemen zo herkenbaar. Het daadwerkelijk in de praktijk brengen van de (zeker echt gemeende) goed bedoelde raadgevingen is toch wel wat lastiger als het om mezelf gaat. Vreemd......
  13. Isa, je bent inderdaad teveel bezig met "had ik maar" . Elke dag zijn er positieve dingen, die je maar heel moeilijk kunt zien als je je zo druk maakt over gisteren. Geniet van elke dag.
  14. Hey bolletje, ik ben jouw advies aan het volgen. Een slokje of gewoon even achter de computer. Het werkt......
  15. Als de mensen van je houden zullen zij alleen maar blij zijn dat het goed met je gaat. Beloftes inlossen? Dat kan niet, want je hebt de belofte al niet gehouden. Maak een belofte aan jezelf en hou je daaraan. Dan gaat de rest vanzelf.
  16. Hallo allemaal. Ik ben weer klaar met werk voor vandaag.
  17. Goedemorgen, Yep weer een nieuwe dag. Ik hoop het vandaag droog te houden. Ik maak de ene uitglijder na de andere. Sterker nog, ik blijf afglijden. Heeft iemand een goed advies, tipje, voor mij
  18. Dag mensen, ik ga eens nadenken
  19. O mensen ik weet het even niet meer. Sociaal en maatschappeijl heeft men mij op een voetstuk neergezet waar ik helemaal niet wil zijn. Ik ben heel erg alleen. Of er nu wel of niet mensen om me heen zijn. Ja ik ben heel erg depri.
  20. moeilijk? veel te moeilijk!!! Misschien moet ik wel ........... De wereld draait ook zonder mij toch?
  21. Als ik stop met drinken, ben ik mij heel erg bewust van alles. Drinken helpt mij om het weg te schuiven. Maar als ik wakker word is het er weer
  22. Er is geen rust meer, alleen maar angst dat het uitkomt...... Die vervloekte allcohol, ik zou het nooit gedaan hebben als........., Maar nu, hoe kom ik eruit?
  23. Ik doe het helemaal alleen (met jullie). Zelfs hier thuis weten ze van niets. Bako, ik geloof dat ik je begrijp. Ook ik heb een hekel aan mezelf, maar wat ik zelf heb gedaan..............
  24. Waarom kan ik er niet mee stoppen, waarom heeft drinken zo'n grote invloed op mij. Dacht dat ik gister sociaal kon drinken, vandag bewijst het tegendeel. Ik heb alweer gedronken. Ik wil niet maar ik doe het wel............
×
×
  • Nieuwe aanmaken...