Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering op 27-05-20 in Berichten tonen

 1. 2 punten
  Smaragd

  Woensdag 27 mei

  Knap dat het je gaat zo gaat halen @SanMiquel! Wat nodig is dat is nodig! Beter dan dat gezuip. Hier gaat het wel. Niet teveel nadenken, bezig blijven en vooral niet drinken. Dagpact is wel helpend, ben en doe het niet alleen.Concentratie is ver te zoeken maar dat zal elke dag wat beter worden. Dan trekt de mist weer op. Meld mij vanavond. Sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken.
 2. 2 punten
  Bor

  Woensdag 27 mei

  Dat snap ik @Lieke7777 want die hele draad sloeg na ons verwijderen nergens meer op. En ik vond het heel spijtig dat ik ging verwijderen wat ik getikt had, ja, want ik vond het een draad die leerzaam was. Tenminste ik zou willen als ik hier net binnenkwam met een alc probleem en dit wat daar stond zou lezen... Confronterend maar mooi confronterend in die zin;( H) Erkenning. En nu is het weg.
 3. 2 punten
  Bor

  Woensdag 27 mei

  Voor San.
 4. 2 punten
  Yvonne

  Woensdag 27 mei

  Ik stelde het voor naar aanleiding van jouw eigen berichtje Bor. Wat mij betreft posten jullie elke minuut, maar dan later al die berichten wissen, hm... nee.
 5. 2 punten
  Lieke7777

  Woensdag 27 mei

  Hou vol @SanMiquel Wat een kl... manier om de relatie te eindigen... en idd wat cleo zegt je behandeling gaat nu snel plaatsvinden ? heel veel sterkte !! moest gisteren aan je denken , zette de plastic zakken aan de weg zag ik een zak half vol gouden blikjes liggen , dacht hee san is hier langs geweest hihi...
 6. 2 punten
  SanMiquel

  Woensdag 27 mei

  Dag 5 heb het zwaar en hoop er maar het beste van
 7. 2 punten
  Bor

  Woensdag 27 mei

  We melden ons als het moeilijk gaat worden vandaag oke @Smaragd? Nog voordat er gedronken wordt. Het was eerlijk gezegd niet mijn plan om te dagpacten vandaag. Ik ben erg wiebelig de laatste tijd wat dat betreft maar dat wist je al.. maar is dus nog steeds zo. Heb ik dan ook altijd @Yvonne Dan ga ik zo vreemd dromen..van die dromen waarvan je denkt Jee wat was dat?
 8. 2 punten
  Bor

  Woensdag 27 mei

  Goedemorgen Jopie en iedereen die nog komen gaan..
 9. 1 punt
  Jopie

  Woensdag 27 mei

  Nou, laat ik m maar openen dan. Voor een keertje. Weer vroeg, weer fris. Goedemorgen allen op deze zo te zien weer zonnige dag. Hier weer kleintjes oppikken voor 2 dagen. Eennalaatste keer.
 10. 1 punt
  Penny

  Woensdag 27 mei

  Restvandedagpact (ter ondersteuning van Bor) -Penny
 11. 1 punt
  Smaragd

  Woensdag 27 mei

  Waarom van het dagpact afhalen @Bor ?? Het medicijn dat @SanMiquel krijgt, is/was hij op ingesteld. Elk mens zal een andere dosis nodig hebben. Dat luistert heel nauw. Zeker geen strippen gaan opsturen. Het is ook geen benzo. Hij had al een herhaalrecept hiervoor en dat een tijd niet meer gebruikt. Anti-psychoticum is het Kan dat gedoe allemaal even niet aan nu. Lees vanavond wel weer even. Ik zet wel door nu.
 12. 1 punt
  Cleo66

  Woensdag 27 mei

  Ik slik ook al jaren quetiapine in een lage dosis, het is niet verslavend zoals pammetjes . Ze geven rust in je hoofd . Begrijpelijk dat @SanMiquel rustig word van het idee dat hij iig niet in psychose raakt en een goede nachtrust krijgt . Veel waard . Fijn dat je de medicijnen krijgt. Ik wilde al een strip opsturen om je te helpen. Alles beter dan gaan drinken .
 13. 1 punt
  Bor

  Woensdag 27 mei

  Boks!
 14. 1 punt
  Jopie

  Woensdag 27 mei

  Ik kan niet oordelen over deze situatie. Wel heb ik een (hele lieve) broer gehad die inderdaad ook de psychoses aan voelde komen en inderdaad ook altijd pas in de psychose "hulp" kreeg. Isolatie met of zonder dwangbuis, en dan was t kwaad al weer geschied. San, rustig aan voor zover t lukt.
 15. 1 punt
  Senna33

  Woensdag 27 mei

  Ik snap het ook niet. Gedachten worden dingen hè.. Als jij steeds denkt dat je die psychose krijgt, tja
 16. 1 punt
  Jopie

  Woensdag 27 mei

  Ik heb begrepen dat de scholen dan weer de hele week open zijn..... Tot dan sprong ik in, niet langer.
 17. 1 punt
  Manou

  Woensdag 27 mei

  @Bor probeer je boosheid te begrijpen.Omdat San drank inruilt voor pillen ?
 18. 1 punt
  Bor

  Woensdag 27 mei

  Ik ook. Gister ook al.
 19. 1 punt
  Lynn86

  onze h. kamer 26-5-2020

  Ja gewoon goed naar m'n lichaam luisteren en als ik kan dan ga ik verder ik bouw niet continue af. Zo gaat het goed. Dan doe ik er maar een paar jaar over. Maakt me niet uit zolang ik maar gelukkig en gezond blijf. Xxxx
 20. 1 punt
  Lieke7777

  Woensdag 27 mei

  En anders trek je maar weer aan de bel @SanMiquel
 21. 1 punt
  Bor

  Woensdag 27 mei

  Die draad is wel gemodereerd San. Niets mis mee. We hebben zelf weg gehaald. Of dat verstandig was..weet ik ook niet. Maar dat maakt nu ook niet meer uit toch. Hoeven we niet steeds op terug te komen. Er is geen goed of of slecht. We hebben in overleg gedaan wat ons het beste leek. Klaar.
 22. 1 punt
  Bor

  Woensdag 27 mei

  Nou nee, he he..dat wisten we toch al? Of sta je niet op de dagpact soms..
 23. 1 punt
  SanMiquel

  Woensdag 27 mei

  Die psych van Brijder is handiger die heeft mijn dossier. Maar geloof me allemaal. Ik ga echt niet drinken!!!
 24. 1 punt
  Bor

  Woensdag 27 mei

  Dan hebben we nog ff.
 25. 1 punt
  Lieke7777

  Woensdag 27 mei

  Ik blijf met je mee wachten ' en top dat je nu niet wilt drinken . Vind je nu juist heel goed voor jezelf opkomen en voor jezelf zorgen ... mag ook gezegd worden.
 26. 1 punt
  SanMiquel

  Woensdag 27 mei

  Weet ik maar ja aard van het beestje, ben nog wel aanspreekbaar hoor. Daarom trok ik ook 2 dagen terug aan de bel bij huisarts maar behalve excuses voor niet terugbellen is er niet veel gebeurd. Ben nu wel zo slim om zeker niet te gaan drinken.
 27. 1 punt
  SanMiquel

  Woensdag 27 mei

  Precies daarom. Ik ga niet voorgaande martelgang 4 dagen wegpleuren.
 28. 1 punt
  Bor

  Woensdag 27 mei

  We gaan om jou vechten, hoe vind je dat? Catfight. Ik denk dat er maar van afzie aangezien @Cleo66 ook meedoet. Die kan mij te goed boksen.
 29. 1 punt
  SanMiquel

  Woensdag 27 mei

  Ga er nou geen ruzie over maken
 30. 1 punt
  Cleo66

  Woensdag 27 mei

  Nee ik ook niet, wat een onzin, ik sta perplex . Daar is deze draad toch voor
 31. 1 punt
  Manou

  Woensdag 27 mei

  Ik heb er geen last van dat dit op de dagdraad plaatsvind.
 32. 1 punt
  SanMiquel

  Woensdag 27 mei

  Maakt niet uit huisarts gebeld voor crisisdienst via huisarts dit gaat niet meer en wil geen psychose en al helemaal geen drank
 33. 1 punt
  Yvonne

  Woensdag 27 mei

  Misschien is het toch handig om een eigen draadje op 'wie is wie' te starten dan? Waarschijnlijk heb je dan ook naderhand niet zo de neiging om de berichtjes te gaan wissen. En hoef je al helemaal niet het gevoel te hebben dat je veel plek inneemt....
 34. 1 punt
  Manou

  Woensdag 27 mei

  Goedemorgen. @SanMiquel ik herken veel in je verhaal.Verandering begint bij inzicht. Ben nu al een tijd alleen,maar altijd van de ene man naar de ander. En mannen,die ik gewend ben.Die me dus niet geven wat goed voor me is.
 35. 1 punt
  kruidenthee67

  even voorstellen, stoppoging 100

  Yep....en in de loop van de tijd wordt het echt minder, anders...dag voor dag nu en vandaag de eerste niet. Goed bezig!
 36. 1 punt
  Yvonne

  Woensdag 27 mei

  Cola voor Lieke.. kun je voorlopig even vooruit
 37. 1 punt
  Bor

  Woensdag 27 mei

  Een punt achter een relatie zetten via Whatsapp? Nah..
 38. 1 punt
  rapilos

  Woensdag 27 mei

  Dagpact; Bor Smaragd Rapilos
 39. 1 punt
  Smaragd

  Woensdag 27 mei

  Goed idee Bor. Dagpactje doen @Smaragd? Dagpact; Bor Smaragd
 40. 1 punt
  Lonster

  even voorstellen, stoppoging 100

  Dat helpt mij ook. Zo doen sporters het trouwens ook hè, die visualiseren dat ze de eindstreep als eersten behalen. Of de beker in ontvangst nemen. Voorbij het moeilijke moment denken aan hoe lekker fris je op staat zonder vervelende gedachten over dat je dat gisteren niet had moeten doen. Laatst bedacht ik dat die moeilijke momenten veel korter duren dan de momenten waarop er niets aan de hand is. En zo kun je lekker bezig blijven met je gedachten.
 41. 1 punt
  Dylano

  Oxazepam ontwenning

  Hoi, ik ben na 2 maanden oxazepam ineenkeergestopt omdat ik me er slechter door ging voelen. Nu anderhalve week later lijkt het dat het erger begint te worden dan wanneer ik er net mee was gestopt. Ik krijg hele nare gedachtes ben erg in de war en depressief. Iemand ervaring hiermee?
 42. 1 punt
  Lynn86

  onze h. kamer 26-5-2020

  Het hey, Met mij gaat het heel goed. Ik heb m'n hobby's opgepakt en zit heel goed in m'n vel. Qua medicijnen zit ik nu op 5mg lora van de 8mg
 43. 1 punt
  Atena

  onze h. kamer 26-5-2020

  Lieve mensen, bedankt voor jullie mening. ik waardeer betrokenheid van iedereen hier. Ik weet zelf niet of mijn angst en paniek door ontwenning komen of door mijn angststoornis die steeds aanwezig is. Voorlopig begin ik niet aan nieuwe benzo. En ik hoop dat het zo blijft. Maar het is fucking zwaar. Dat weten jullie als niemand anders. veel liefs
 44. 1 punt
  EefjeJ

  Oxazepam ontwenning

  Oja dat was ik alweer vergeten...ik had ook moeite met alleen zijn. Helaas zal een oxazepam nemen je alleen maar verder de afgrond in helpen. Ik wist dat die troep de aanstichter was, aangezien ik 95% vd klachten voor die tijd niet had, erg veel moeite om er vanaf te blijven had ik gelukkig niet. Gooi ze anders weg?
 45. 0 punten
  Bor

  Woensdag 27 mei

 46. 0 punten
  Lieke7777

  Woensdag 27 mei

  Ja' dat bedoelde ik moedig dat je dit gedaan hebt...
 47. 0 punten
  SanMiquel

  Woensdag 27 mei

  Al gedaan
 48. 0 punten
  Marika

  Dinsdag 26 mei 2020

  Het wordt alweer licht. Koffie staat aan. Volgens mij heb ik mijn slaapritme nu echt verknoeid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...