Spring naar bijdragen

hello allemaal ik ben weer terug


ziba

Aanbevolen berichten

hello iederen .ik ben een tijdte weg geweest .naar mijn zus gegaan om rust te nemen.en ik kon niet daar op mijn gemaak naar forum te komen.maar goed ik ben beetje tot rust gekomen.en ik heb 17 dqgen niet gedronken.goed he .het was erg moeilijk maar het is wel gelukt.zoals ik het gezegd had ben ik bij huisarts geweest en campraal gekreegen.het is echt een geweldige hulpmiddel.ik heb ook de adviezen van de cactussen gevolgd en ook contact gehad met maatschapelijkmedewerkster en ook via psychiater begeleidin gevraagd. het waren erg zware dagen maar gelukkig heb ik nu minder zwaar.laang leve campral.helaas moest ik die dagen allen doorslaan zonder hulp van de omgeving,mmar het is gelukt en zij zijn nu blij dat ik niet drink.helaas in mijn gezinetje en mijn familie wordt niet makkelijk over alles gesproken vooral dit onderwerp .niemand van mijn omgeving wilt geloven dat stoppen zo moeilijk is en dat je gek word van die trek in plaats van begrip hebben,waren ze boos op mij en gingen ze mij bedreigen dat ze me gaan verlaten en mijn kind af paken.de eerste dagen dat ik ging stoppen had ik beetje last van slapeloosheid en ik voelde me niet zo lekker maar ik durfde niemand vertellen,ik dacht zij begrijpen het toch niet en aleen moest ik vol houden.als ik terug denk aan die dagen krijg ik rilligen van.ik ben zo blij dat die dagen over zijn.gelukkig heb ik nu goede begeleiding.en cactussen zijn geweldig en hele begripvolle maatschappelijkwerker .ik heb nu ook meer energie voor mijn kind.en het lijkt of mijn medicijnen beter te helpen.en wat ik zo fijn vind aan niet drinken is dat ik dingen beter kan onthouden en ik ben minder moe.het lijkt dat ik meer energie heb.ik had jullie erg gemist en ik ben heel blij dat ik terugben en kan ik op mijn gemaak op forum komen .heel veel groetje ziba

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Ziba,
hoe moelijk voor je! aan je taalgebruik begrijp ik dan je niet nederlands bent, waar kom je vandaan? niet dat het iets uitmaakt maar stel dat je uit Rusland komt, daar is drankgebruik heel wat meer geaccepteerd. Of uit Spanje? Ben benieuwd, gewoon om je wat meer te begrijpen.

Maar ik heb een voorstelling hoe moeilijk het voor je is en ik vind je echt geweldig dapper. Hoop dat je volhoud!

Dikke kus Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hello meid ik kom uit iran en ik ben al paar jaar in nederland .jij moet niet denken dat ik van die extreem gelovige ben .dat ik met hoofddoek loop of van die rare verhalen dat je weleens hoort.ik ben met een hollandse man getrouwd.mijn hele famillie en ouders en broers en zussen wonen in iran.ik heb een zus die hier woont.bij ons in iran is het verboden om te drinken , maar heelveel echt heelveel mensen drinken wel en dat doen we in huis het mag niet op de straat of kroeg of cafe, dat doen we in feestjes in het huis of gewoon thuis.bij ons word heelveel vodka gedronken en veel minder bier of andere dingen.raar he daar ben ik begonen met drinken maar ik dronk niet vaak .maar in nederland wegens problemen van vroeger en heimwee en eenzaamheid begon ik regelmatig te drinken de rest is een bekende verhaal die je kent, bedankt voor je reactie groetje ziba

Link naar opmerking
Deel via andere websites

dag lieve Ziba, maar maakt jou achtergrond het niet moeilijker om op een "normale" manier met alcohol om te gaan?? Even open gesprek, jij komt uit Iran, ben je ook Moslim? Maar Iraanse mensen "mogen" niet drinken en vrouwen al helemaal niet. En bij Moslims is het helemaal uit den boze? Dus dan moet jij wel met een heel ellendig schuldcomplex rondlopen! Meis toch. Laat even weten of het klopt wat ik veronderstel, dus wat ik denk, en Iranese vrouw en Moslim en niet mogen drinken.
Klopt dat??
liefs Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik mag hier, als slapend lid natuurlijk niet veel meer dan verder slapen, maar ziba ziban is een hoax. Het is volgens mij ziba zyban een alcohol drug /niet deugend geneesmiddel dat alleen via dubieuze sites te krijgen is. Zeg mij, Emma, moet hier alles mogen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zyban: A drug administered orally in the treatment of depression and as an aid in the cessation of tobacco smoking, thought to inhibit neuronal uptake of serotonin, norepinephrine, and dopamine in the central nervous system.


Nou ik ben benieuwd naar de mening van de moderator.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kennelijk is het hebben van gerechtvaardigde bedenkingen hier niet toegestaan en moet degene die een gerechtvaardigde bedenking heeft dan maar weg.

Is er dan meer mis met mij dan met iemand die zich tooit met de buitengewoon verdachte naam Ziba Ziban, een naam die alleen op internet te vinden is in combinatie met uiterst dubieuze drugs en viagra medicijnen.

Nou Emma?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Justine, ga weg!!!!

Ik heb toen ziba kwam meteen al gezegd dat haar naam me deed denken aan zyban omdat ik dat gebruikt heb om te stoppen met roken voor dat ik wist dat er in engeland mensen aan zijn overleden.

Persoonlijk geloof ik Ziba omdat ze dingen schrijft die mensen moeilijk kunnen verzinnen en het feit dat jij dat als slapend lid in twijfel durft te trekken vind ik erg min.

Dus nogmaals mens ga slapen en ga weg!! Je komt alleen maar rottigheid brengen en daar is dit forum niet voor bedoeld.

GEGROET.

hermiena

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste ziba,

Trek je van die akelige justine maar niks aan hoor.

Wat lijkt het me moeilijk voor je om in een ander land te gaan wonen en alles achter te laten.
Knap van je dat je nu professionele hulp hebt ingeschakeld en dat je al zo lang niet hebt gedronken.
Fijn ook om te lezen dat je er weer bent!! Hou vol, je kunt het en je bent op de goede weg. Je mag ape trots op jezelf zijn hoor.

Liefs Hermiena

Link naar opmerking
Deel via andere websites

justin of wat je ook heet. ziba ziban is een iranse naam en wil je a.u.b jezelf met je eigen zaken bezighouden niet dingens die boven je pet gaan.jij hoef niet over alles zo negatief denken toch ?volgendekeer schekel ik de moderator in slaaplekker

Link naar opmerking
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...