Spring naar bijdragen

werkwijze bij storingen


Gast Admin

Aanbevolen berichten

Beste forumdeelnemers,

Zoals jullie gemerkt hebben, heeft het forum in de afgelopen maand te maken gehad met twee storingen. Met dit bericht willen we hierover graag wat opheldering geven.

Uiteraard vinden wij het erg vervelend wanneer tijdelijk geen gebruik gemaakt kan worden van het forum. We beseffen dat het forum voor veel mensen heel belangrijk is. De reden dat we dit forum zijn gestart op de website is juist dat wij grote waarde hechten aan het mogelijk maken van lotgenotencontact, naast de internetbehandeling die we bieden. Met het uitgeven van het forumboek hebben we dit belang nog eens extra willen onderstrepen.

We moeten echter ook realistisch zijn en hebben te maken met financiers. Het forum wordt niet door de zorgverzekeraars vergoed. Dit betekent dat we deze uren betalen uit de reserves van Tactus, er staan geen inkomsten tegenover. Om de kwaliteit van het forum te waarborgen zetten we fors in op het modereren, 7 dagen per week, 2 keer per dag. De techniek van het forum wordt verzorgd en beheerd door het internetbureau dat de gehele applicatie gebouwd heeft.

In het weekend of tijdens de feestdagen hebben we geen technische ondersteuning, omdat dit de servicekosten enorm zou doen stijgen. Vandaar dat in geval van een technische storing op de eerstvolgende werkdag onmiddellijk actie wordt ondernomen om de storing te verhelpen.
Als wij een contract zouden willen van het internetbureau met 24-uurs technische service, dan zou het forum onbetaalbaar worden en zouden we dit moeten sluiten. Die keuze hebben we niet gemaakt.

We kunnen geen garantie bieden dat een storing nooit meer zal plaatsvinden. Wel doen wij er alles aan wat binnen ons vermogen ligt, om dit forum in stand te houden.

Mochten er toch nog vragen zijn, mag je deze altijd per privé bericht of e-mail verzenden. We zijn altijd bereid tot uitleg en we proberen vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
De moderator

Link naar opmerking
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...