Spring naar bijdragen

Hoe ging dat ook alweer de dag openen??


Houtje

Aanbevolen berichten

Hoi tosca (en andere belangstellenden),

Ik had gelezen dat Houtje wel eens op maandag stopte met de refusal zodat ze in het weekend kon drinken (in het verleden).
Op een gegeven moment baalde ik er zo van dat ik geen roseetje meer mocht, dat ik dat ook wilde gaan doen. Maandag gestopt met de refusal en donderdag voorzichtig een glaasje wijn.
Met als gevolg dat ik een knal, maar dan ook knalrode kop kreeg. Het zag er gewoon eng uit. Toch nog een glaasje genomen. Ik werd heel benauwd en mijn hart ging vreselijk te keer.
Toen dacht ik dan moet het morgen beter gaan en heb ik het weer geprobeerd. Om een lang verhaal kort te maken; ik heb anderhalve week 's avonds zo'n eng rood hoofd gehad. En benauwdheidsklachten. Op een gegeven moment belde de glazenwasser aan om zn geld te innen en die schrok zelfs van mijn gezicht (ik was het even vergeten, want uit m'n slaap wakker gebeld).
Maar goed, ik werd niet gelukkiger door dat drinken, integendeeel. mijn pas weer opgebouwde zelfvertrouwen was ineen keer weer naar beneden gekukeld.
Ik zie nu toch wel in dat alcohol en ik echt geen maatjes meer kunnen worden.
Ik kijk nu al weer veel zelfverzekereder de wereld in.
Zo is het dus gegaan, en ik ben blij met jullie belangstelling en steun.
samen gaan we ervoor!!
groetjes van medea

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Medea,
Goh meid, wat herkenbaar, die rode kop, een hart dat uit je lijf wil barsten, benauwd. Ik herinner het me als de dag van gisteren. en maar doordrinken !! dat deed ik ook. Als het me overkwam zei ik altijd dat ik een opvlieger had!! maar was nog geen 40 en helemaal niet in de overgang. Ik weet nu dat dat heel anders voelt. Ook niet fijn maar niet te vergelijken.
Het blijft echt lang in je bloed dat merk je dan pas. Gelukkig ben je er weer, op het forum en op het pad naar........
we blijven ervoor gaan !!
Tosca

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hi iedern ik heb twee zware dag achter de rug gisteren helrdag lieve schoonfamillie op visite gehad en dat is zwaar geloof me.vooral alle commentaar over mijn afkomst en cultur .en dat zonder 1 druppel alcohol .en vandaag van frustatie van gisteren alle kasten opgeruimden uitgebreid gekookt.maar ik ben beckaf en ik heb zo zin in een borreltje maar dat ga ik niet doen.desnood ga ik de tegels van keuken poetsen of micchien koekjes bakken jij moet toch wat?ik ga kijken of mijn kindje nog wakker is of moet ik nog een verhaaltje lezen ik wens jullie een fijne dag en groetjes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hoi madea wat vervelend voor jouw meid maar wat gebeurd is is gebeurd en achteraf kijken heeft geen zien .en petje af meid jij hebt de draad weer gepakt.ik had zelf ook erg moeite mee maar sinds ik campral slik is mijn trek veel minder geworden het helpt heel goed bij mij.ik wens jouw heelveel strekte en ik weet dat het jouw lukt.groetjes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...