Spring naar bijdragen

zondag, rustdag


beep

Aanbevolen berichten

Hier nog ff uwer Houtje: spuit elf via de kabel dan hè.

Heb vandaag monteurtje gespeeld en natuurlijk kinderoppasje. Uitgeslapen tot 10 uur heerlijk maar kids vonden het minder (jammer).

Ben uren bezig geweest met het "simpele" doe-het-zelf pakket van de Casema voor Internet, Telefoon en TV Digitaal via de kabel. Brrrrr ..... maar goed het is allemaal gelukt.

Mijn provider hield op met bestaan dus ik moest kiezen. Internettelefoon leek me wel wat met Casema, met Versatel slechte verhalen gehoord. Die digi-tv kreeg ik er gratis bij, ik zie het verschil niet zo (Korsakop?) maar de KPN kan er nu uit, heerlijk.

Nou nog even een routjertje ertussen pletteren van de week zodat de larfjes ook kunnen internetten boven: het voordeel van dit alles is dat ik de hele dag niet naar drank getaald heb. Dus..... bestel zo'n pakket, bespaar 90 euro (3 x 29 euri installatiekosten en kom de zondag door. Gratis Tip van Uw Houtje.

Piejama, tanden en erin. Op naar een nieuwe goeie sterke week vol SMH.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Tapas, Ja het blijft een allochtoon hondje hè!

Hihi, maar je hebt een leuke dag gehad begrijp ik. Idd heel apart als je op zo'n dag over alcoholproblemen komt te praten, beetje onwezenlijk, maar wel heel leuk denk ik.

Wie bedoel je trouwens met DE grote hondenbaas? Gartin Maus misschien? In ieder geval fijn dat het zo goed met je gaat!

Over hondjes gesproken, wij hebben er twee, een labrador en een kruising tussen malthezer en westhighland white terrier, maar aangezien die met de labrador alle sloten induikt ziet hij er nooit uit, heb je nog een tip misschien, hoe ik dit hondje er op zijn sondags uit kan laten zien? We doen er vanalles aan, badderen met "wittehondjesshampoo", borstelen, knippen en stylen, maar gewoonlijk ziet hij er uit als een verwaarloosd schapenvachtje. Maar goed, hij is wel heel tevreden en lief, en de binnenkant is toch belangrijker als de buitenkant!

Groetjes,

Verientje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Marieke,

het kan gewoon niet viés genoeg zijn, hééérlijk vinden ze dat, zo'n vijver met een hoop drek erin, of een sloot die naar rotte eieren stinkt. Het is wel een genot om naar te kijken, zo'n hond die zo verschrikkelijk in zijn element is, alleen als je ze dan weer in huis hebt is het alsof er een lijk in de muur gemetseld zit, die lucht, maar goed, dranklucht van "nen alcoholieker" om het op zijn vlaams te zeggen, is misschien nog erger!!!

Verientje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag Satja

Natuurlijk wil ik antwoorden op jou vraag of ik nog drink.
Ik wacht op een internetbehandeling en dacht door te praten over mijn'toestand', maar als je het hier vraagt, wil ik toch effe mezelf schetsen. Enfin, eigenlijk is het eenvoudig: ja en nee. Ik heb een hele tijd niets gehad, dan ben ik na een paar jaar gaan'sociaal' drinken en stilletjes aan toch terug weggeschoven naar beneden. Toen over een tijdje vond ik dat het eindelijk maar is genoeg moest zijn ( allerlei fysieke ongemakken, ik begon ook mezelf te isoleren, maar eer je dat door hebt! ), heb ik eerst met wilskracht gestopt. Ik wou ook een stil voorbeeld zijn voor mijn vriend , die pas echt op de boemel was. Het lukte tot vorig jaar september, dan begon ik te wankelen, want mijn omgeving feeste vrolijk door. Toen ben ik zeer stiekem beginnen te drinken omdat ! ik mijn vriend niet negatief wou beînvloeden. Je gelooft het nooit, hij was opdat zelfde moment begonnen met de AA.! En sindsdien gaat het steeds beter met hem!Kun je je inbeelden hoe verschrikkelijk dualistisch dit is. Ik kan hierdoor zeker niet openlijk toegeven, dat ik stilletjes afgegleden ben. Al is het nog niet zo erg als voorheen. Maar het begint wel weer dagelijkse kost te worden en ik ga dat niet kunnen blijven verbergen. Ik hoor al veel reacties: niks verbergen! Maar naar mijn vriend toe, ben ik zeker dat hij anders nooit zo ver geraakt was. En toen ik van deze website hoorde,vond ik het voor mij de beste oplossing. Ik ben ook zo ongelooflijk trots om toe te geven aan de bekende buitenwereld dat ik een probleem heb, maar kan best ondersteuning gebruiken.
Ik zei hier onlangs dat ik nog niet goed wist of ik alleen maar wou minderen of volledig stoppen.
Ik weet dat dit bullshit is, althans voor mij, afglijden doe ik toch. Is het niet nu, dan toch binnen een jaartje. Ik ben 43 en wil er fris uit blijven zien, gezond, sterk, sexy, goed!! Ik heb nog een piepklein jongetje van 3!
Zodus mijn doel: erhelemaal vanaf. En aldus ( mede door bijna het hele weekend op dit forum te lezen,thanks! ) heb ik vandaag niets binnen en ben dat ook niet van plan.
Dus mijn verhaal is een samenraapsel van alle verhalen die ik hier lees, zal het is niet herkenbaar zijn!
Oeps, veel te lang gebabbeld
groetjes
Lenaliey

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...

Zo, ik ben er: wel ik ben 50+ en nu een 9-tal maanden nuchter. Als ik mijn leven overschouw kom ik tot de vastelling dat ik eigenlijk nooit heb kunnen omgaan met alco. Steeds als ik dronk had ik geen remmen meer, ik dronk me steeds laveloos. Zonder het echt te willen, maar het was gewoon zo. Jaren heb ik gevochten om de alcohol de baas te kunnen. Het is een grandioze mislukking geworden. Met hoogtes en laagtes heb ik jarenlang aangemodderd.....tot september 2005/ Na weeral eens een nacht stevig gedronken te hebben ben ik 's anderendaags wakker geworden en heb mijn vrouw beloofd "nu is het genoeg geweest" sindsdien heb ik geen glas meer aangeraakt. Ik heb het er helemaal niet moeilijk mee. Als ik drink weet ik wat er gebeurt...... Als ik het eerste glas laat staan is er niets aan de hand.........dus weet ik welke keuze ik moet maken......later meer........ groetjes aan iedereen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Dexter,

Wat knap van je! Leuk, dat je ons gevonden hebt maar het is gemakkelijker om mee te gaan met de bovenste dagdraad. Dat is de dagdraad van die dag. Ik dacht, laat ik even voor gids spelen:D
Ik hoop wat meer van je te horen,

Anjo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...