Spring naar bijdragen

mismaff


mismaff

Aanbevolen berichten

Bonsoir Mismaff,

Hier is Boerboel weer, Boerboel is een honden ras, wij hebben er eentje rond lopen van 2 1/2 jaar, een teefje van ongeveer 60 kilo, een boerboel noemen ze ook wel Zuid Afrikaanse mastief.
En waar kom jou naam vandaan?

Het gaat nog steeds goed met mij, nog steeds 2-glazen per avond, wel neem ik met het mooie weer tegen 17 uur een alcohol-vrij pilsje, maar dat kan geen kwaad.
Ik heb alleen last van hoofdpijn, wat ik nooit had, en ben heel moe, droom ook heel veel, en slaap langer dan normaal, dat zal er allemaal wel bij horen.

Waarom ga jij niet op Spaanse les?, je bent nooit te oud om te leren.
Ik zelf begin binnenkort weer, in het begin zag ik er ook tegen op hoor, maar je leer weer andere mensen kennen, die ook geimigreerd zijn, en hoe meer dat je leer, hoe leuker dat het wordt.

Ik stop er voor nu mee, omdat mijn handen trillen, en nu eens niet van de drank maar van het knippen van de haag, met een botte schaar.
Spreek je binnenkort weer.
Hou je haaks.
:lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi iedereen,

Soms ben ik bijna vergeten dat deze site bestaat. Alcohol begint steeds verder weg van me te geraken (heus, het is waar, dus volhouden maar). Ik doe het NU NOG STEEDS per dag, en als het moeilijk is, per uur (niet meer met de keukenwekker, maar het zou in theorie kunnen).

Daarin zit volgens mij nog steeds het geheim: je besluit niet om NOOIT meer te drinken (behalve bij die gigantische kater maar toen zat je 's avonds aan de wijn en dacht hè, ik voel me een stuk beter, dat is bijna haptonomie, gif met gif bestrijden)... maar je besluit VANDAAG VANMIDDAG als je naar de winkels gaat of je een cola light neemt met extra lemon, of een crystal clear met heeeeeeeeel veel ijs of gewoon kruidenthee, ook lekker in de zon, of spa rood, heerlijk koud, of een ijskoffie, slecht voor de lijn maar wel jammie!!!!!!!! want je weet, 1 wijn wordt 2, dan nog een is 3, dan naar huis en hebben de Gremlins je in hun greep en je haalt nog één flesje witte wijn (misschien komt er nog bezoek) en GODZIJDANK komt er niemand en tank je die hele fles vrolijk weg en o o o wat kan je de wereld aan..... maar de wereld lacht je in wezen keihard uit, want je bent ERIN GETRAPT.
En dat, lieve beeldschermkinderen, merk je morgen pas. Ik ben inmiddels de 1000 euro bespraring bijna overheen gegaan en heb het vrolijk uitgegeven aan allerlei andere dingen met een stuk minder schuldgevoel dan wél met beschonken hoofd. (320 dagen x 3 euro voor een fles ww is ach ja, 960 pleuro's) dus een ENORME BESPRARING.

Houd vol met proberen, en doe het per uur, en als het moeilijk is per 10 minuten. Ik vind wijn inmiddels VIES en daar heb ik niets voor gedaan. Héél af en toe drink ik een biertje, ééns in de 2 maanden, lekker, maar dat is het dan ook wel. Ben echt verslaafd aan de Spa Rood.

Nou lieden, allemaal weer suc6,7 en 8 en spreek jullie 28 september (11 maanden) oeieieieieieieie ik mag niet vooruitkijken van mezelf, dan stel ik te hoge eisen en trap ik in mijn eigen valkuil.
Dus: spreek jullie misschien ooit nog wel eens.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Rufus,

Welkom, ik denk dat niemand schrikt van jouw verhaal, ik ben blij dat je de stap gezet hebt, en ja leven bij de dag is het allerbeste, en ja ik val ook af en toe terug om uiteindelijk helemaal te stoppen dat weet ik zeker sta nu ook weer droog en leef verder bij de dag, het leven is de moeite waard zonder drank.

Hoi Eefje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hallo boerboel je berichtje gelezen ja iedereen geeft zichzelf een naam die van zijn of haar hond autotje of iets dergelijks nu mijn naam komt van mijn dochter vandaan die noemde en soms nog mismaff het is een liefkoos naampjewat jammer dat je niet helemaal kan stoppen maar je doet het goed hoor om het zolang vol te houden met een paar per dag ik zou het ook eigelijk willen doen drie glazen per dag en als ik zie dat het niet goed gaat meteen stoppen ik ben oud en wijs genoeg om te weten wanneer het fout gaat maar ik durf het toch niet aan mijn dochter zei dat ik het aan de dokter moest vragen maar ik ga naar de aa en dan mag je niet drinken je kan beter een een goede heggeschaar kopen dan heb je geen last van trillende handen ik weet het niet met opnieuw beginnen met spaanse les ik vergeet zo veel het gaat bij mij het ene oor in en het andere weer uit heb er erg last van vraag me niet wat voor een een film ik gisteren heb gezien en wat er is voorgevallen want de volgende dag ben ik het kwijt gelukkig slaap ik wel goed ik neem iedere dag een halve tranxilium 50 mg in en daar slaap ik goed op misschien hoef ik het niet meer te gebruiken en kan ook zonder in slaap vallen maar gewoon het iedee dat ik een rustgevend pilletje slik doet mij goed dus hou ik het daar maar bij hebben jullie de zon ontvangen die ik gestuurd heb nu wij hebben even een klein beetje regen gehad en vandaag schijnt de zon niet en is het veel koelerzal morgen wel weer beter worden veel liefs van mismaff

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Mismaff,

Ja zeker hebben we de zon gezien, het is al weer een paar weken goed warm hier, ik zit nu op een regenbui te wachten, voor de tuin dus stuur nu maar wat regen.
Jammer dat je geheugen slechter wordt, misschien is er wel een Spaanse cursus te vinden voor ouderen.
Ga jij nog wel eens terug naar Nederland?, En zou je dan niet liever blijven?
Sorry maar ik heb weinig tijd nu om te schrijven, dus volgende keer weer wat meer.
Bedankt voor het zonnetje.:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hallo boerboel ik ben blij dat de zon aan gekomen is nu wij hebben gisteren en vandaag een beetje regen gehad maar niet genoeg om het over te sturen jammer voor jullie ik denk dat je hier gewoon naar een cursus moet gaan en maar kijken wie er op zitten in de winter zijn hier veel oude mensen die komen overwinteren dus er zullen wel genoeg oudere mensen zijn die ook een cursus doen maar war ik schreef bij mij gaat het het ene oor in en het andere uit ik heb een tolk die met mij mee gaat als ik naar de dokter ga of naar een specialist groetjes van mismaff

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Mismaff, en Snalco,

Ja inderdaag, het begint al aardig op een dagboek te lijken, beter zo dan dat je nooit niks hoor.
Binnen of Buitenlander, maakt niet uit hoor Snalco wij discrimineren niet.
praat gezellig met ons mee.

Ik had om regen gevraagd, dat heb ik geweten ook vandaag is het nog niet droog geweest, het is net of dat ik in Nederland zit.
Morgen is het feest hier, het is te hopen dat het droog is.
Dinsdag begin ik weer met Franse les bij mijn buurvrouw, zij is altijd lerares geweest, en ze probeer mij nu op een leuke manier de Franse taal bij te brengen, 1uurtje les, daarna uit eten.

Ik ben nu al ruim een maand bezig om te minderen, en het gaat nog steeds goed.
Ik drink bij byzondere momenten zoals kaas fondue-b.b.q., een half rood wijtje extra, maar dat mag van me zelf wel.
Ben alleen nog steeds veel moe, slaap en droom veel, maar de rest zwakt allemaal af, dus niks te klagen.

Ik hoop dat het beter weer is bij jullie, en wens ik jullie nog allemaal een prettige zondag. :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo snalco
Je berrichtje gelezen nee hoor het geeft niet of je in het buitenland woont of in Nederland iedere keer als er iemand schrijft op mijn bericht gaat hij weer naar boven toe. De eerste keer heb ik zelf een draadje gemaakt ook al zeggen ze dat ik dat niet mag doen. Nu jammer hoor als ik iets wil beginnen daar heb ik net als iedereen recht op. Dus als je boveaan wilt staan dan open je gewoon een nieuw dicussie.
Groetjes mismaff

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Boerboel,
Je berichtje gelezen van de 17 de. Ik heb jouw niet de regen gestuurd hoor we heeben het hier veel te hard zelf nodig. In Barcelona hebben ze zoveel regen gehad dat de straten vol liepen en de putten het niet meer konden verwerken. Nu zo hoeft het voor mij ook niet hoor, maar ik ben bang dat wij er ook last van gaan krijgen. Ze noemen het hier de gotta frita. Dan komt de regen hier met bakken naar beneden vallen. Sorry gotta fria. Ik hoop dat je een gezellig feestje krijgt en niet te veel drinken hoor meisje. soms denk ik ook van als ik het nu op drie wiskys kan houden per dag waarom begin ik er dan niet aan. want als het er 4 zouden worden dan zou ik meteen stoppen. Maar ja ik heb net mijn penning gekregen van drie maanden nuchter. Dus anja vol houden meid. groetjes mismaff

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Mismaff,

Alles goed met jou? Hier wel, we hebben op het ogenblik de zon weer terug en ik vind het eigenlijk een beetje te warm.
Dinsdag heb ik Franse-les gehad van mijn buurvrouw, een heel lief mens is dat, we zijn daarna wat gaan rond toeren, en hebben boven op een bergtop wat gegeten.
Lekker genoten van het uitzicht, en ik heb bij het eten een wit wijntje genomen, ze vroeg mij of dat ik niet meer wilde hebben, want ze had ook nog rode wijn besteld, ik heb het afgeslagen.
Ik heb haar ook verteld waarom, niet verteld dat ik alcolist ben, maar gewoon dat ik te veel dronk, en mijn lichaam het niet meer aan kon.

Ik hou het nog steeds goed vol om maar twee glasen per dag te drinken, oke dinsdag 1-tje meer, maar ook dat toloreer ik voor me zelf.
In mijn dagboek schrijf ik niet meer, ik heb er ook weinig tijd meer voor, ik heb mijn oude hobby's weer een beetje opgepakt die ik jaren niet meer heb gedaan.
Ben ook al met kerstkaarten bezig, zelf maken dus.

Heb verder weinig te melden, ga met mijn boerboeleku spelen, want die sta hier in mijn oor te blaffen dat ze aandacht wil, komt omdat de baas een aantal dagen voor zijn werk weg is.
tot volgende keer maar weer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...