Spring naar bijdragen

zondag 18 maart 2007


CPAS

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 85
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@ Bibelle, ik ben niet bij de patatafdeling geweest, jammer anders had ik haar misschien wel gezien. Leuk werk voor haar, ze kan toch maar gratis meeluisteren( moet het wel je genre zijn)
Ik heb gister erg genoten en lekker met mijn heupen gezwaaid;), maar zoals Shakira dat kan nou nee, moet ik eerst ff een cursusje volgen!
Ik heb weinig te melden, vandaag zowaar geen zin in drank!!! Het gaat goed met me en heb mijzelf onder controle. Ik had gisteravond na die twee biertjes ook geen behoefte om door te drinken. Misschien wordt het nog wel wat met me! Ik wens iedereen weer veel moed en geloof in jezelf. Tot morgen. Liefs Visje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ja, natürlich, aber... maar zij hielden zoveel van elkaar en van hun kinderen, dat ze zich er heel goed doorheen hebben geslagen; mijn vader kreeg een verzetspensioen, maar mijn moeder werd met de nek aangekeken, omdat ze duitse was; van mijn vader begreep men het niet, dat hij ondanks zijn verzet tijdens de oorlog toch met een duitse was getrouwd.

ik werd op school gepest met mijn duits klinkende voornaam, tot mijn duitse oma er een franse draai aan gaf, bibelle. dat scheelde toen we naar een nieuw dorp verhuisden, want ik had natuurlijk de nederlandse achternaam van mijn vader, en mijn moeder sprak toen al heel goed nederlands, al had ze nog wel een accent. maar toen dachten de kinderen in mijn klas dat ze uit frankrijk kwam, en dat was veel beter. nog later op de middelbare school heb ik mijn andere doopnaam uitgekozen om te gebruiken, en zo kent "men" mij nu.

mijn vader is helaas overleden, mijn moeder is nu volledig dement, als ze nog praat, dan in het duits, lastig voor haar verzorgsters in het verpleeghuis.

een heel verhaal, hè?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

dank je wel marieke en ook anjo,

fijn dat jullie herkennen dat de liefde van deze twee mensen zo belangrijk voor me was, en is. zij konden er niets aan doen, dat ik de mist in ging met mijn drankmisbruik, maar voor mij zijn ze wel een krachtbron als ik ga proberen om de alcohol de baas te worden en te blijven. het was niet mijn bedoeling om over hen te schrijven, maar van het een kwam het ander vandaag, en ik heb ontdekt dat hun doozettingsvermogen, om wat van hun leven en hun gezin te maken, mij ook kan helpen om verder te komen.

welterusten allemaal, ik had een heerlijk rustige avond, wat lezen, wat op het forum en op internet, mijn man heerlijk met een boek op de bank, een mooie cd met pianomuziek op de achtergrond, en een grote pot thee op de tafel; en hij hoeft niet weg morgen vroeg!

welterusten allemaal, tot morgen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allemaal,

Ik kom nog even als mosterd na de maaltijd aanpiepen.

Heerlijk aan het malt bier gezeten en echt het is heel makkelijk.
Toen ik de eerste keer stopte, jaren geleden ben ik ook maltbier gaan drinken en dat heeft mij er wel door heen getrokken, dus ik ga weer malt kopen.


Bibelle, Proficiat met je eerste maand, had jij even mazzel dat het de kortste van het jaar is, scheelt toch 3 dagen met december.

Blacky, 200 dagen, dat telt ook al ontzettend aan, net je eerste half jaar achter de rug, knap hoor.(nu ondertussen al 201)

Stien, volgens mij ga jij je beter voelen, want ik vind dat je los begint te komen. Je durft in ieder geval meer van jezelf te schrijven en angsten hebben we allemaal hoor. Ik ken grote kerels die bang zijn voor bloed prikken, of voor spinnen. Ik heb ontzettende hoogtevrees, vanmiddag bij mijn schoonmoeder, die woont 10 hoog, dan hou ik de hand van mijn man vast en doe mijn ogen dicht, anders durf ik niet naar haar toe. Gelukkig zijn we nooit iemand tegengekomen op de ballustrade, want het is geen gezicht

Knuffelke; Meisje, ik moet veel aan je denken, vooral nu ik een aandenken van je heb, kom je ik de hele tijd tegen. Ik hoop echt dat je nog kracht over hebt voor die laatste loodjes en de uitslag positief is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach,
Ik kom weer te laat voor het kletsen.
Vanmiddag zat mijn dochter de hele tijd aan mijn piano, die staat naast mijn computer, dus heb ik voornamelijk zitten lezen en tussendoor wassen draaien en drogen. Het zit dan niet makkelijk om allerlei vertrouwelijkheden op het forum uit te wisselen.
Vanavond zat ze ook aan de piano, maar ik vond het wel leuk om die 2de Harry Potter film te kijken. Ik vind het een veel betere verfilming dan die van het eerste boek. Maar uiteindelijk blijf ik boeken het leukst vinden, dan kun je de personen zelf bedenken en je fantasie de vrije loop laten.
Nu, jullie zijn zowat allemaal naar bed en ik hoop dat jullie van een verkwikkende nachtrust genieten. Dadelijk ga ik ook, want morgen moet ik tamelijk vroeg op.
Tot morgen.
Corinne

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...