Spring naar bijdragen

detox


asja

Aanbevolen berichten

Hallo Asja,

Detoxen kun je op verschillende manieren doen, onder andere door bijvoorbeeld reinigende thee te drinken maar ook door verschillende voedingsprodukten te laten staan die je lever te veel belasten.

Detoxen is reinigen van je lichaam en daardoor ook goed voor je geest. Als je lichaam in balans is is vanzelfsprekend je geest dit ook.

Als je jouw lever wilt reinigen zou je dit ook kunnen doen door hier iets specifieks voor te halen bij een drogist of reformwinkel, let wel op dat je dan geen druppels neemt omdat deze meestal in alcohol verstopt zitten en je daardoor weer meer zucht krijgt naar alcohol. Beter is het altijd om dit in theevorm te doen of tabletten.

Ook zijn er verschillende kruiden die je lichaam wat sneller kunnen doen herstellen ook hier geldt weer zo puur mogelijk.

.

Groetjes DoctorP

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Detox is het ontgiftigen van je lichaam. Dit doe je meestal in een kliniek onder medische begeleiding. Er zijn wel poedertjes en thee in de handel, maar die werken lang niet zo goed als een echte opname in de detox, en het ligt er ook helemaal aan hoe het met je gaat, medisch gezien dan.
Ik zal vandaag of morgen een stukje schrijven over de detox waar ik ben geweest.

Ronald

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...