Spring naar bijdragen

bericht van positivo


positivo

Aanbevolen berichten

Hallo Positivo

je gaat naar "profiel" hierboven aan rechts van de pagina en dan kun je je handtekening veranderen

Ik stuur je nog even een bericht wat is gemaakt om nieuwe forum leden de weg te wijzen want je kunt beter dit soort vragen stellen op "Ditjes,datjes&dageraad"
Wie is wie is alleen om je voor te stellen en verdere vragen en discussies gaan daar elke dag verder.




In 2006 heeft een zekere Satja onderstaande uitleg gegeven en die kopieer ik nog maar even.

WELKOM AAN ALLE LEZERS EN SCHRIJVERS OP DIT FORUM!

Als je niet wilt schrijven maar alleen wilt meelezen dan is dat prima. Denk niet dat we dat niet prettig vinden of zo.
Als je zin hebt om mee te schrijven dan is dat natuurlijk helemáál leuk. Laat je in dat geval niet afschrikken door de discussies die je soms leest. Je hoeft niet net zo goed of net zo veel te schrijven als anderen doen, daar ben je helemaal vrij in. Je kunt er voor kiezen om een enkele keer mee te discussieren over een bepaald thema, maar je kunt dit forum ook gebruiken om je alledaagse belevenissen te delen met anderen. Je zult zien dat je na een paar keer schrijven vanzelf thuis raakt en vrienden gaat maken.

De meeste berichten hebben direct of zijdelings met alcohol te maken, maar sta er niet van te kijken als het soms over héél andere dingen gaat. Wat we hier gemeenschappelijk hebben is dat we allemaal bezig zijn met minder drinken of stoppen met drinken en elkaar daarbij zo veel mogelijk willen ondersteunen.
Enne.... humor is niet verboden.

De meeste rubrieken spreken voor zich, maar een kleine toelichting:

WIE IS WIE
Dit is de rubriek waarin je jezelf voor kunt stellen. Hoeft niet, maar als je regelmatig schrijft of meeleest is het wel prettig dat anderen een idee hebben wie je bent.

DITJES, DATJES & DAGDRAAD
In deze rubriek wordt bijna elke dag een nieuwe 'draad' geopend waar je je alledaagse belevenissen in kwijt kunt en natuurlijk kunt reageren op die van anderen. Hier kun je ook een draad openen als je je hart wilt luchten ergens over of als het even niet lekker met je gaat. Maar natuurlijk ook als je juist jubelend enthousiast bent! Dit is een beetje de centrale rubriek waar je altijd terecht kunt en waar je het wel en wee van de meeste schrijvers kunt volgen.
(aanvulling) Als je vroeg wakker bent en je wilt de 'dagdraad' openen zet dan bij 'bericht titel': de dag met de datum daarbij. Bvb dinsdag 24 juli 2007. Liever niet een andere titel want dan wordt het allemaal erg onoverzichtelijk. Dus kijk altijd of er voor de dag al een draadje geopend is. Bij discussie samenvatting wat je maar wilt.

WERKING FORUM
In deze rubriek kun je terecht met alle vragen die je hebt over hoe het forum werkt. Dat kunnen technische vragen zijn, maar ook vragen over wat de bedoeling is.

De rest van de rubrieken spreekt voor zich. Stap de drempel over en ga gewoon lekker meedoen!

-------------------------

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...