Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

22 en nu al verslaafd aan gokken


Aanbevolen berichten

Long story short
ik ben al bezig met gokken sinds mijn 14e door de Corona tijd verveelde ik mij erg, waardoor het niet meer amusement werd. Maar een verslaving, ik verlies soms 1600€ op een dag en kan het niet meer aan.

Door een groot winst in het verleden sta ik 4K verlies, maar ik wil het hierbij houden. Ik heb alle sites stopgezet en hoop dat het nu eindigt. Alle tips zijn welkom! 
 

ik ga hier elke maand bij houden hoe het gaat en hoop dat jullie mij kunnen motiveren om clean te blijven. It’s now or never....

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 5 months later...

Hey mijn advies is zet gameblock op je telefoon en pc. Want weet je wat t is je hebt een keer een groot bedrag gewonnen en dat zal altijd in je hoofd blijven spoken.  Ik weet dat uit ervaring dus elke keer als je nu gaat spelen ben je niet meer tevreden met een paar duizend euro dat heb ik ook en je zal altijd achter je verlies aan gaan. Ik heb zeker iets van 150000 euro vergokt in 15 jaar tijd. Het hoogste wat ik ooit won was 10000 en geloof me een keer kom je op een punt dat je onder dat hoogste bedrag wat jij gewonnen hebt niet meer gaat uitbetalen dat is ook de reden dat ik wil stoppen en dat is voor mij vandaag 27 maart 2021 ik heb gamblock overal gedownload en ik ga proberen mijn leven weer op te pakken. Ik moet mijn verlies accepteren dat kon ik dus nooit maar goed een keer moet je je daarbij neerleggen. Ik hoop dat het jou gaat lukken om te stoppen en mij ook maar het blijft een strijd. 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...