Spring naar bijdragen

fotograaf

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.124
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

fotograaf's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Wie de schoen past trekke hem aan. Ik heb mijn zegje gedaan en houd het hier verder bij.
  2. PP heb je mijn laatste posting gelezen? Misschien hebben we elkaar gekruist. Mijn woordkeus was idd niet erg positief, maar verder blijf ik wel bij mijn mening en gevoel. Moderne communicatie betekent niet altijd een vooruitgang. En luisteren naar ouderen met goede raad blijft wat mij betreft nog steeds een absolute aanrader.
  3. Je hebt gelijk, sorry, de pot verwijt de ketel.......reageerde te emotioneel. Ik wilde het voor Houtje opnemen, en voor Alf, Cathy, Dar, enz. Had iets beter moeten nadenken over de manier waarop.
  4. Ik schreef hier al maandenlang niet meer, lees af en toe wel. Het is me nu weer eens en vooral duidelijk dat ik er goed aan gedaan heb te stoppen met dit forum. Bah, wat een negatieviteit en repectloos gewauwel. Sneu voor de nieuwelingen, die schieten hier niet echt mee op. Dit moest ik even kwijt, met excuses naar de weinig overgeblevenen die wel integer en empathisch zijn.
  5. fotograaf

    UITERLIJKHEDEN-II

    Hallo allemaal, Ik heb een paar maanden geleden de draad UITERLIJKHEDEN opgezet. Inmiddels staat er al een hele lijst. Ik schrijf al een poos niet meer op dit forum en lees het nog maar zelden. Zie daar vooralsnog geen verandering in komen, dus is nu mijjn vraag: wie wil het overnemen, de lijst bijhouden (is weinig werk). Als je wilt, stuur me dan een pb, dan leg ik in het antwoord helemaal uit hoe het werkt. Groetjes, Fotograaf
  6. fotograaf

    donderdag 17 juni

    Ik zit hier nu met kippevel te luisteren. Wat een mooie uitvoering!!! Heel veel sterkte met je pootje, truste Ik werk nog even door.
  7. fotograaf

    donderdag 17 juni

    Sorry Vie, Toen ik naar huis reed was het nog helder en kon ik zefs Venus zien, maar het is nu behoorlijk bewolkt. Het weekend wordt fris en nat.
  8. fotograaf

    donderdag 17 juni

    Ja hoor, dan ben ik dus nu weer alleen...............
  9. fotograaf

    donderdag 17 juni

    Witte en Woman (ik wist niet eens dat je ingelogd was) jullie ook sweet dreams
  10. fotograaf

    donderdag 17 juni

    Pfffffffff Marieke, quote Carice van Houten: KOMT ER DAN NOOIT EEN EIND AAN???? Slaap lekker. Igor, jij ook welterusten.
  11. fotograaf

    donderdag 17 juni

    Truste Marieke Ik ga 2 weken kamperen in Zeeuws Vlaanderen, bij Breskens. Een mooie camping bij het strand en dagtochtjes naar de natuurgebieden en Brugge en Gent en evt. Antwerpen (als het slecht weer is). Ik heb er echt veel zin in.
  12. fotograaf

    donderdag 17 juni

    Lieve lieve Em, een heeeeeeeeeeel fijne vakantie, ga maar lekker genieten van Griekenland en van elkaar!
  13. fotograaf

    donderdag 17 juni

    Hoi Igor, ja ik ga woensdag weg. Marieke hoe is het met jou? De verstandhouding met je zoon en zijn vriendin? En de poezen/buren? Marjo welterusten Wie gaat er ook alweer naar Marokko?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...