Spring naar bijdragen

Reacher


Reacher

Aanbevolen berichten

Ik ben de afgelopen dagen behoorlijk down geweest. Ik was even vergeten dat dit ook wel voorkomt na een epileptische aanval. 
 

Het forum komt ook even hard binnen. Het lukt niet goed om naar de positieve berichten te kijken en dat is niet mijn ding. Ik zie alleen maar de treiteraar die achter een medeforummer aanzit, met smilies, lees de vileine grapjes, de aanmoedigingen daarvan. Ja hoor, we gaan weer op herhaling.

Artax die plots weg is.

Harp weg… Het zijn voor mij steeds die hele bijzondere zachtmoedigen die op hun eigen unieke manier naar de wereld kijken die uiteindelijk wegblijven en ik vraag me af: is dat uiteindelijk waar het op neerkomt: dat het enige wat je hoeft te doen is lang genoeg wachten, dan is alles weer vergeven en vergeten.  Want ja: het is een forum voor alcoholisten immers.

Maar er zijn hier nog steeds veel dierbaren, speciale liefdevolle mensen dus tja. Schouders er maar weer onder en incasseren die machteloosheid. . 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei Reacher:

Het forum komt ook even hard binnen. Het lukt niet goed om naar de positieve berichten te kijken en dat is niet mijn ding.

Ja hoor, we gaan weer op herhaling.

Het zijn voor mij steeds die hele bijzondere zachtmoedigen die op hun eigen unieke manier naar de wereld kijken die uiteindelijk wegblijven 

Maar er zijn hier nog steeds veel dierbaren, speciale liefdevolle mensen dus tja. Schouders er maar weer onder en incasseren die machteloosheid. . 

Ik herken je @Reacher en voel met je mee. Had ook een post in mijn hoofd, maar waarom zou ik die plaatsen?  Ik vind @knakker s reactie wel treffend, het is een kwestie van perceptie, wat wil je zien? Waarom ben je hier? Richt je op de deelnemers waar je een positieve klik mee hebt :rose: ik heb nog een liedje voor je :musicnote:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt voor jullie reacties. Het zal inderdaad mijn wat troebele diafragma zijn momenteel. En ja de focus op de positieve kliks, normaal een makkie.
Nu kost het meer inspanning en voelt het alsof ik over de zwarte gaten moet springen hier op het forum. 
Gelukkig zijn jullie er. Ezels, snoeskippen, ladies en godinnen. Een bont gezelschap :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...