Spring naar bijdragen

Maandag 23 januari


Quinn

Aanbevolen berichten

Een terugval... ja, daar ben ik zeker bang voor. Drinken, stoppen, terugvallen is al zo lang een vicieuze cirkel voor me dat ik niet goed durf geloven dat ik daar blijvend uit kan stappen. Wel de periode stoppen verlengen, dat wel, maar echt nooit meer terugvallen, ik weet het niet. Patronen doorbreken, nieuwe manieren ontwikkelen om met probleemsituaties en emoties om te gaan, dat draagt bij aan het uitstellen van de terugval. Optimistischer dan dat kan ik nu in elk geval nog niet denken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Etty dat ben ik maar eigenlijk ook weer niet. Voel me niet altijd goed en sterk maar het gaat wel goed qua niet drinken zegmaar. En dan denk ik doe ik het wel goed of goed genoeg om een terugval te voorkomen. Soms merk ik dat het draadje zoals eerder beschreven zo dun is en dat er dan maar weinig voor nodig is om overstag te gaan. En ja daar ben ik bang voor dat dat dunne touwtje een keer knapt.

Aan de andere kant zoals Kohtje zegt zeg ik iedere dag vandaag drink ik niet en dat gaat al sinds 11 september goed. Misschien moet ik daarin gewoon wat meer vertrouwen hebben.

En ik moet dat blijven zeggen. En als de pijnstillers goed meewerken ga ik morgen wel naar die NA meeting. Omdat ik denk dat dat heel goed voor mij zou kunnen zijn.

Wat een overpeinzingen allemaal. Word er moe van. Ga zo lekker slapen. Welterusten allemaal

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...