Spring naar bijdragen

even voorstellen Sbs


Singbluesilver

Aanbevolen berichten

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Lieve allemaal, sorry dat ik zo lang niks heb laten horen. Maar het lukte me niet om het forum erook nog bij te hebben zeg maar.  Ik ben deze week thuisgekomen uit de kliniek. Het waren zware maar nodige  weken daar. Blij ben ik  wel om weer thuis te zijn bij mijnen en kinderen. Maar ik ben er nog lang niet. Het is een lange weg.  Qua alcohol gaat het heel goed.  Of eigenlijk de niet alcohol dan. Haha. Nog steeds droog. Had ik in januari nog de drang om mezelf dood te drinken, nu geen trek meer. Ik weet dat het niet de oplossing is. Ben daarentegen wel veel gaan snoepen helaas.  Maargoed dat komt ook wel weer. Ik ben nu nog gestart met een deeltijd behandeltraject als vervolg op de klinische opname. Daar ga ik 4 dagen heen. Ik zal proberen het forum weer in mijn systeem te krijgen en hier wat vaker te zijn. Heb veel aan jullie gehad en wil er ook voor jullie zijn.  Nogmaals sorry voor de afwezigheid maar was gewoon erg druk met het bevechten van mijn depressie en nu slaat de balans eindelijk de goede kant door. Tot gauw weer allemaal. Dikke knuffel voor jullie allemaal en zal proberen weer in te voegen bij jullie draadjes. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Sbs, precies wat LadyJane zegt. Forum is er om jou te helpen. Doe ermee wat jij nodig hebt. Je hoeft hier echt niets.

ik ben dolblij van je te horen, dat je thuis bent en je iets beter voelt. Ik wens je heel veel sterkte en omhels je vol liefde.

bewerkt door Lika
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Lieve allemaal, hier dan even de  berichtje van mij, het gaat qua alcohol nog steeds heel erg goed, geen trek dus nog steeds droog. Ik ben al aan het nadenken over wat ik mezelf kado ga doen als ik een jaar niet gedronken heb. 

De strijd tegen de alcohol lijkt dus gestreden. Er is geen weg terug en dat wil ik ook niet. De strijd om de depressie te bestrijden is ook een pittige. Maar stapje voor stapje gaat het vooruit. En daar ben ik blij mee. Ik ben verder express weinig online. Hier, Facebook etc.... het geeft me rust en zo moet ik me meer richten op de werkelijke wereld om me heen en dat is goed voor mij. 

Weet niet of ik hier weer echt terug kom, het bevalt me wel goed zo momenteel,  ik zie wel, dus ik zeg maar gewoon : Tot ziens en allemaal een dikke knuffel en succes!!!!!

bewerkt door Singbluesilver
Typfoutje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...