Spring naar bijdragen

even voorstellen Sbs


Singbluesilver

Aanbevolen berichten

Drama die weekenden hier. Weinig te doen en dan schiet ik toch snel in de passieve depri houding. Ook gewoon te suf om hier te lezen en te schrijven.  Net gesprek gehad met pb'er.  Wat activiteiten bedacht voor vandaag voor de afleiding anders ga ik weer de hele dag in bed liggen. Zometeen wandelen e en daarna een boterkoek bakken en nog fitness of badmintonnen. En dan is het alweer eind van de middag en dan komt the family hier eten. Het klinkt weer als een plan 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier even een update. Verbazingwekkend hoe snel de dagen voorbij kunnen gaan zonder ook maar het gevoel te hebben ook maar iets zinnigs te hebben gedaan. Alweer een week geleden dat ik hier schreef. Sorry maar weinig energie om hier te schrijven en lezen is al helemaal waardeloos. 

Heb een hele zware week gehad met afgelopen woensdag en donderdag als dieptepunt dat ik het echt niet meer zag zitten en het bijltje er bij neer wilde gooien.  Ik zag er echt geen gat meer in. Het gevoel dat dit nooit meer over gaat en dus enorm uitzichtloos is. Sindsdien andere medicatie erbij gekregen die de werking van de ad moet versnellen.  Zou binnen een paar dagen wat moeten doen en volgens mij begin ik het inderdaad ook te merken.  Nog zeer weinig suïcide gedachten en kan weer wat kleine lichtpuntjes zien. Ik zeg steeds tegen mezelf dat ik niet op moet geven dat ik door moet zetten. Dat het echt wel weer beter wordt. Nu moeten de Gedachten dat ik MOET doorzetten nog worden ik WIL doorzetten!. Ik probeer weer positief te blijven.  Dat moet gewoon maar moeilijk is het wel. Tot later knuffel terug voor allemaal!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve SBS, gedichtje voor jou:

Vanuit de dood heb ik gezien
hoe schitterend het minste sprietje
in een onmetelijk weiland
dezelfde taak heeft als de mens:
zich te richten naar het licht
en 's nachts de duisternis
te dulden en niet bang te zijn.

Pieter Boskma

 

Ik vind dit zo prachtig en zo geldend voor ieder... en mij helpt het....

Sterkte en een knuf terug!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Blue, wat is het moeilijk om het bijtje er niet bij neer te gooien. Ik ben niet opgenomen, maar herken wel veel van wat je schrijft. 

Er is moet met een "t" en moed met een "d". Dat moeten met een t is niet fijn, voelt vaak niet goed, maar soms is het het enige wat je hebt en kunt. Ik wil ook graag van "het moeten" af, maar soms houdt het mij ook op de been. Dan is moeten soms gekoppeld aan moed. De moed der wanhoop?

Maar oh, wat zou het fijn zijn als moeten niet meer hoeft en mogen en willen er voor in de plaats komen. Ik gun het je :rose::rose: 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...