Spring naar bijdragen

even voorstellen Sbs


Singbluesilver

Aanbevolen berichten

Ja best redelijk geslapen. Werd wakker van de pijn hup gelijk pijnstillers erin. Wang nog steeds dik maar toch het idee dat het iets afneemt. Het wordt nu ook blauw. Zie er echt uit alsof ik in elkaar geslagen ben haha.

En voor vandaag heb ik een plan om me niet zo te voelen zoals gisteren. Niet wegzakken in verdriet en wat er allemaal niet is. Maar het ondergaan met opgeheven hoofd en er het beste van maken. Plan omhelst verder zelfde activiteiten als gisteren (bank tv en zacht voedsel) maar nu van te voren zo bedacht en het me niet laten overkomen.

En jij? Jij ook beetje geslapen? En nog plannen voor vandaag of gewoon in de relaxmodus. Of vandaag intake of was dat nou vrijdag? Even de kluts kwijt. Sorry

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Klinkt als goed plan. Jammer dat je niet om de hoek zit. Kwam ik naast je zitten. Heb leuke dvd's van vriendin gekregen.

Ik heb pijnstilling ingenomen en heerlijk geslapen. Vandaag beetje wassen en wat opruimen. Oude schoenen en kleren uitzoeken, wegdoen etc. Geeft mij een goed gevoel. Zorgen voor het huis, de dingen. Aandacht, liefde. Etc.

En vanmiddag einde middag eerste school bezoeken met dochter die volgend jaar naar de middelbare school gaat. Hier in de hoofdstad betekent dat een matching systeem en 12 scholen in volgorde van keuze op een lijst zetten. Naast mijn poets en intake gebeuren hebben we daar dus de volgende dagtaak aan.

Intake vervolg is morgen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja lekker dingen opruimen. Misschien moet ik dat ook gaan doen. Misschien moet ik überhaupt iets gaan doen behalve series en films kijken. Misschien moet ik wat actiever worden. Soms is het zo dat als je ergens geen puf voor hebt en het dan toch gaat doen je juist energie krijgt. Heb jij dat ook?

Ja wel jammer dat we niet bij elkaar om de hoek wonen. Had me fijn geleken.

Ingewikkeld systeem met die school. Succes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

mij helpt het als ik elke keer iets doe. Hoeft niet veel en niet groot, maar geeft mij heel tevreden gevoel.

Er is hier nogal wat 'achterstallig onderhoud'. Dat bevindt zich voornamelijk in kasten. Daar probeer ik ( echt tergend langzaam voor een 'normaal' mens) iets aan te doen. Dat helpt. Zakje wegbrengen naar de vuilnis. Het helpt.

Maar ik ben ook doodop. Echt doodop. Morgen weer die intake. Dus het wordt een klein zakje vuil vandaag.

En een boek helpt. Dat mag ik in bed lezen. Maar lukt niet altijd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh ja ook nog toegevoegd aan mijn plan voor vandaag: op tijd nieuwe pijnstillers nemen niet wachten tot het is uitgewerkt want dan ga ik me daar weer *vervelend over voelen. Dus een schema!

ik krijg er bijna zin in, in vandaag.

Tf

bewerkt door Singbluesilver
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou inderdaad doet lachen wel heel erg zeer. Maar het gaat weer ietsje beter. Nog steeds niet optimaal (happen is nog erg moeizaam) maar ik zou niet meer klagen maar positief bekijken: en we schuiven weer van alles naar binnen als het maar plat is en dan op rechts kauwen. Hopla.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier weer een bed en bankhangen dag. Nog steeds veel last van kaak/wang wat me gewoon belemmert in dingen doen. Alles dreunt door. Veel pijn en het lijkt wel of de pijnstillers steeds minder doen. Of dat de pijn erger wordt. De rest hier lekker schaatsen vanmiddag. Voel me een buitenstaander van het gezin. Al een tijdje zo thuis. Niet actief geen energie en deze week dus die k...pijn. misschien morgen toch zkhs even bellen of dit nu ook wel helemaal normaal is. Maargoed. Verder om het maar even positief te draaien: lekker bijgeslapen vandaag en een gemiste documentaire gezien. Nou wat wil je nog meer. Toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...