Spring naar bijdragen

Meya geminderd (draadje met triggers)


Meya

Aanbevolen berichten

Ik ga goed hoor. Gisteren 2 en vandaag ook 2. En samen de afgelopen week doorgespit om te kijken waar het nou mis gaat.

Oplopende spanningen op verschillende vlakken inclusief sint-jonge-kinderen stress en huisartsenpostbezoek na verbranding vrouw (achteraf niet ernstig). Ook ferm gesodemieter met mijn ouders, dat halt bij mij altijd op een directe manier in op oude wonden.

De kern: ik reageer de spanning blijkbaar nog steeds af met drank. Moet ik wat anders op verzinnen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het riekt naar smoezenboek bedoel je?

 

Nee, het lijkt alsof je dit zegt:

Ik heb deze week heel lang en diep nagedacht, en ben tot de verrassende conclusie gekomen dat ik misschien wel verslaafd ben.

Ik reageer de spanning blijkbaar nog steeds af met drank. Moet ik wat anders op verzinnen, maar met dit inzicht ben ik in elk geval alweer een heel stuk opgeschoten.

 

 

(De vileine ochtendsneer van vandaag gaat naarrrr.... Meya!!!

Hij was bíjna naar Lars gegaan, dus het is op het nippertje)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik reageer nog op het bovenstaande, maar nu even wat anders: ik heb vanochtend mijn eigen bedrijf opgericht bij de kamer van koophandel. Woepwoep .

Ik heb de afgelopen maanden flink nagedacht over wat ik nou wil met mijn arbeidzaam leven. Variërend van terug in mijn oude beroep tot het produceren van zwemgaten in China (om samen met je kinderen a, b en c-diploma onderwaterzwemmen te oefenen).

Maar ik heb het nu. Een combinatie van oud en nieuw. Dingen die ik voorheen heb uitgeprobeerd in mijn eigen organisatie ga ik nu landelijk doen. Onderzoek, interventie en journalistiek. Mede met dank aan Smart en haar vitamine D. En met dank aan Trump, de Brexit en Rutten.

Woepwoep

Typo

Klinkt spannend. En inspirerend!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leuk al deze enthousiaste reacties. Smart, jij schreef:

Tegen het werk opzien.

 

(...) Ben ik het slaafje van de inspectie of ben ik een zelfdenkend persoon die voor dit werk goed is opgeleid en een warm hart heb?? Hoe denk je dat mijn collega's erbij lopen? Ik snap het! We zijn allemaal alleen nog maar bang! Elk om de eigen redenen....

Voorbeeldje: 1 flesje vit. D druppels, 2 druppels per week gegeven aan bewoners/in het toetje. Daar moet nu voor elke bewoner 1 flesje voor komen per persoon......

Dat zijn weer een boel extra handelingen. (zie je het voor je?)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Adb wise gaat het goed, overigens ook wel aardig. Hoewel vanavond een beetje een moderator-avond is. Vrouw heeft zometeen een zwik vriendinnen over de vloer met wie ze de vrorige keer onze ellende van de afgelopen maanden heeft besproken. Ik zie er tegenop om ze onder ogen te komen.

Ik zou naar een vriend gaan maar zijn vader ligt slecht, dus dat gaat niet. En ik ben ook nog eens een beetje ziekig en dit is de enige vriend waar ik onder een dekentje op de bank zou kunnen gaan liggen grommen. Naar de kroeg om te flipperen kan ook, maar eigenlijk ben ook daar te moe voor. En er is de kans dat ik te veel drink.

En al die vriendinnen van mijn vrouw onder ogen komen is een ding. Ze vanavond laat in beschonken toestand tegen komen is weer een heeel ander ding.

Kortom, ik blijf thuis en koop de tweede helft van Zwolle-Utrecht en vervolgens Feyenoord-ADO en sluit me op in de slaapkamer.

Ik voel me niet echt heel erg stoer. Maar ik drink niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou, als je dat stoer vind dan ga ik nog even door. We aten vandaag boerenkool met worst. Drie van die kant en klaar bakken van de AH.

Die kunnen maar een voor een in de magnetron. Dus (?) eerst kregen de kinderen. Daarna om een of andere reden mijn vrouw. En toen ik verbaasd en ontstemd keek toen kreeg ik toch haar bord.

En toen waren er drie worsten. En vier mensen. En toen kregen de kinderen (8 en 7) ieder één worst. En ik een halve.

Ik moest daar bijna van huilen.

En toen kreeg ik van de oudste een groot stuk worst. En van de jongste kreeg ik aaitjes over mijn arm. En daarna van hem ook nog een stuk worst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...